This version of the page http://klo.ua/ua/history (89.184.79.18) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-13. The original page over time could change.
Мережа АЗК KLO : Історія
UA
  • RU
0 800 301 555

Історія

  • 1995
  • 2001
  • 2005
  • 2008
  • 2018
  • Столична мережа автозаправних станцій KLO була заснована у 1995 году киянами. Першу АЗС під фірмовими кольорами і брендом KLO було відкрито у смт. Корчувате. З того часу компанія пройшла важкий шлях, аби дійти успіху. Починаючи з 1997, мережа KLO поповнювалась 3-4 автозаправками щороку. 

  • У період з 2001 по 2005 роки автозаправні станції KLO працювали під торговельною маркою ТНК. За цей час наша мережа розширилась вдвічі, й акціонерами компанії було прийнято рішення про вихід з торговельної мережі і просування власного бренду KLO. 

  • Розширюючи географію присутності бренду KLO, компанія стає національною – наші АЗС з'явились у Чернігівській та Житомирській областях. За рік ми запустили обслуговування за фірмовими смарт-картками KLO, що діяли у нашій та у партнерській мережі. Починає працювати «Гаряча лінія», оператори якої завжди готові надати відповіді на будь-які питання наших клієнтів. 

     

  • На своїх АЗК KLO пропонує не тільки пальне, а й намагається задовольнити все більше потреб клієнта – від повноцінного гарячого обіду до мийки автомобіля. Щоби покрити енергоспоживання, що постійно зростає, ми вірішили скористатися перевагами відновлюваної енергії. У 2010 році на АЗС мережі з'явились сонячні колектори. З 2013 року у впровадження геліосистем, твердопаливних котлів, фотовольтаїки та терморегулятори було вкладено близько 6 мільйонів гривень. При цьому більше 1 млн. гривень на рік становить для KLO економічний ефект від «сонячного бізнесу».

    У грудні 2011 року KLO запроваджує програму лояльності ДякуYOU system по всій мережі АЗК, магазинів і ресторанів, залучаючи і партнерів. Карта лояльності є ключем до участі у всіх акціях на АЗК, а учасники програми регулярно отримують знижки на пальне або інші переваги.  

    У квітні 2012 ми запустили першу повномаштабну акцію для своїх клієнтів «Стати шейхом просто». Учасниками програми стала рекордна кількість людей, троє з них «стали шейхами», отримавши по 2400 літрів пального у подарунок від KLO.  

    У грудні 2013 року ми відкрили першу кав'ярню KAWA Bar, на сьогодні у мережі їх працює 20.

  •  

    Сьогодні мережа автозаправних станцій KLO налічує 62 АЗК з власними ресторанами, магазинами, кафе, мийками у Києві, Київській, Житомирській, Чернігівській областях. Програма лояльності ДякуYOU system об'єднує більше 1 300 000 водіїв. Компанія є лідером серед операторів паливного ринку у галузі розвитку альтернативних джерел енергії. KLO активно подтримує суспільні організації щодо питань захисту довкілля, розвитку спорту, волонтерських програм.

Зв'язатися з нами