This version of the page http://voladm.gov.ua/news/45/ (80.91.180.106) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-12. The original page over time could change.
Новини

Новини

Співробітники ДСНС закликають громадян не провокувати пожежі у природних екосистемах

Щодня вогнеборці ліквідовують сотні пожеж у природних екосистемах, які завдають значної шкоди навколишньому середовищу та населенню.

Детальніше
Голова облдержадміністрації Олександр Савченко розкритикував офіційний веб-сайт ОДА

У Волинській ОДА наразі працюють над створенням нової версії офіційного веб-сайту головного виконавчого органу влади в області. Таке завдання поставив голова облдержадміністрації Олександр Савченко, який також озвучив й терміни.

Детальніше
85-річччя Українського товариства сліпих відзначили у Луцьку

Сьогодні, 29 травня 2018 року, Палац культури міста Луцька приймав особливих гостей, які бачать навколишній світ очима свого серця. Серед присутніх – заступник голови обласної державної адміністрації Світлана Мишковець.

Детальніше
Звернення голови облдержадміністрації Олександра Савченка з нагоди Міжнародного дня учасників операцій ООН з підтримання міжнародного миру та безпеки

Шановні волиняни! Сьогодні – 29 травня – у всьому світі відзначають Міжнародний день миротворців ООН. Ця дата обумовлена фактом започаткування ще у 1948 року Радою безпеки Організації Об’єднаних Націй першої програми, яка передбачала втілення в життя миротворчих планів світової спільноти.

Детальніше
У Ковелі відбулося командно-штабне навчання з питань цивільного захисту

«Дії органів управління та сил цивільного захисту ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту міста Ковеля у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного, природного характеру в умовах мирного часу та особливого періоду» – тема командно-штабних навчань, що відбулися 22-23 травня 2018 року на Волині.

Детальніше
У Свято-Троїцькому кафедральному соборі літургія за участі Філарета

На Волині з візитом перебуває Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, який прибув напередодні на терени краю з нагоди храмового свята кафедрального собору Святої Трійці, що в м. Луцьку.

Детальніше
Вітання голови облдержадміністрації Олександра Савченка з нагоди Святої Трійці

Шановні волиняни! Щиро вітаю вас зі Святою Трійцею – одним із найбільших християнських свят, що відзначають на 50-ий день після Великодня. У цей світлий день Святий дух зійшов до апостолів та благословив їх нести в світ силу Христової віри й істини.

Детальніше
Результати співпраці щодо україно-естонського проекту на Волині

Днями у м. Києві відбулася підсумкова конференція за результатами україно-естонського проекту з розвитку співробітництва «Досвід Естонії – на підтримку реформи професійної освіти в Україні, Волинська область».

Детальніше
Пасічники із Турійського району звернулись до голови ОДА за допомогою

Кричущий факт відбувся на Турійщині, де зафіксовано масову загибель бджіл.

Детальніше
Показати ще
  • 1
  • ...
  • 44
  • 45
  • 46
  • ...
  • 66