This version of the page http://la-strada.org.ua/ucp_mod_news_list_show_559.html (193.111.62.138) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-11. The original page over time could change.
Ла Страда - Україна -

Всеукраїнський навчально-методичний семінар «Соціально-педагогічна та психологічна допомога учасникам навчально-виховного процесу в період конфлікту в Україні»



21-22 грудня 2015 року в місті Києві Міжнародний жіночий правозахисний центр "Ла Страда-Україна"  спільно з Українським науково-методичним центром практичної психології та соціальної роботи проводить Всеукраїнський навчально-методичний семінар «Соціально-педагогічна та психологічна допомога учасникам навчально-виховного процесу в період конфлікту в Україні».

 В семінарі візьмуть участь тренери Національної тренерської мережі Центру «Ла Страда-Україна» з Харківської, Дніпропетровської, Донецької, Луганської, Вінницької, Київської, Черкаської, Полтавської, Житомирської, Запорізької, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської областей.

Програма семінару спрямована на підведення підсумків роботи тренерів у поточному році та визначення перспектив на наступний рік, обмін досвідом з ведення соціально-педагогічної роботи з педагогами, дітьми та батьками в період військового конфлікту в Україні, обговорення актуальних питань тренерської роботи.

 Організатори покривають витрати на проїзд (автобус, купе поїзда; за наявності оригіналів проїзних документів та їх ксерокопій), проживання та харчування.

 Семінар буде проходити за адресою:  м. Київ, вулиця Ентузіастів, 1, готель «Славутич».

 

 Заїзд та реєстрація учасників – 21 грудня з 9.30 до 10.00 .

 

Проїзд від залізничного вокзалу - в метро - до станції «Лівобережна» , перейти на зупинку транспорту та  їхати автобусами № 177, 178 до зупинки «Готель Славутич» .

Від’їзд учасників –22 грудня 2015 року після 15.30 год.

 Семінар проводиться в рамках проекту «Гуманітарна допомога для внутрішньо переміщених осіб та громад які зазнали наслідків конфлікту в Східній Україні» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини у співпраці з «Діаконія Катастрофенгільфе».

 

 За більш детальною інформацією  звертатися до Міжнародного жіночого правозахисного центру "Ла Страда-Україна": т/ф (044) 205-37-36, 205-36-94.

 

Контактна особа: Андрєєнкова Вероніка, e-mail: vandreenkova@rambler.ru


Назад