This version of the page http://onu.edu.ua/uk/news (91.208.138.242) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-09. The original page over time could change.
Події

Змінено телефонний номер Центру інформаційних технологій

Увага! Шановні колеги, телефонний номер Центру інформаційних технологій (Дворянська, 2 кабінет 42) змінено, новий номер: 723-68-35

Read more...

Експерти EUBAM проведуть лекції для студентів ОНУ з питань співробітництва між Україною та ЄС

Починаючи з 5 жовтня, фахівці Місії Європейського Союзу з прикордонної допомоги Молдові та Україні (EUBAM) (http://eubam.org/) викладатимуть студентам спеціальності

Read more...

Термін подання документів для участі у конкурсі Fulbright Scholar Program 2019-2020

Термін подання документів для участі у конкурсі Fulbright Scholar Program 2019-2020 перенесено на 16 жовтня 2018 р. у зв’язку з перенесенням вихідного дня з неділі, 14 жовтня (День захисника України) на понеділок, 15 жовтня. Fulbright Scholar Program уможливлює проведення досліджень в університетах США, дослідницьких центрах, бібліотеках, музеях, архівах тощо від трьох до дев’яти місяців. У конкурсі можуть брати участь представники гуманітарних, суспільних, точних, технічних і природничих дисциплін – кандидати та доктори наук; діячі культури, фахівці з бібліотекарства, журналісти та юристи; дослідники без наукового ступеня з досвідом роботи не менше п’яти років; аспіранти напередодні захисту, які отримають науковий ступінь до початку гранту (1 вересня 2019).

Read more...

Конкурс FRDP для молодих дослідників на новий 2019-2020 рік

До 1 листопада Програма ім. Фулбрайта приймає документи на програму для молодих дослідників Fulbright Research and Development Program(FRDP) на 2019-2020 рік. Програма імені Фулбрайта пропонує викладачам та аспірантам ОНУ дослідницьку програму у США для молодих спеціалістів до 40 років: викладачів, журналістів, фахівців з бібліотечної, музейної та архівної справи; спеціалістів у сфері управління культурою; працівників громадських організацій; співробітників науково-дослідних установ.

Read more...

Делегація Цюаньчжоуського Університету інформаційного інжинірінгу Китайської Народної Республіки (Провінція Фуцзянь) відвідала ОНУ Імені І.І. МЕЧНИКОВА з офіційним візитом

27 вересня 2018 року Делегація Цюаньчжоуського університету інформаційного інжинірингу Китайської Народної Республіки (провінція Фуцзянь) на чолі з Президентом ГО Сяопіном зустрілась з Ректором ОНУ професором І.М. КОВАЛЕМ в його офісі. Під час зустрічі Ректор ОНУ професор КОВАЛЬ І.М. ознайомив гостей з історією нашого університету, його структурою та основними науковими напрямами.

Read more...

Нещодавно призначений Генеральний Консул Турецької Республіки в Одесі пан Садін Аййлдиз відвідав ОНУ імені і.і.Мечникова з офіційним візитом

25 вересня 2018 року пан Генеральний Консул Турецької Республіки в Одесі Садін АЙЙЛДИЗ зустрівся з Ректором ОНУ професором І.М. КОВАЛЕМ в його офісі. Під час бесіди Ректор ОНУ професор КОВАЛЬ І.М. ознайомив гостя з історією нашого університету, його структурою та основними науковими напрямами. Генеральний Консул висловив вдячність Ректору за прийом і підкреслив, що йому дуже важливо працювати в Одесі.

Read more...

Урочистий захід, присвячений 100 літньому ювілею отримання державності Латвії

14 вересня 2018 року в Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова на факультеті міжнародних відносин, політології та соціології відбувся урочистий захід, присвячений 100 - літньому ювілею отримання державності Латвії за участю студентів, аспірантів, співробітників факультету міжнародних відносин, політології та соціології.

Read more...

Міжнародна науково-практична конференція на економіко-правовому факультеті ОНУ імені І.І.Мечникова

Міжнародна науково-практична конференція на економіко-правовому факультеті ОНУ імені І.І.Мечникова

14-15 вересня 2018 року на економіко-правовому факультеті відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Право, економіка та управління: генезис, сучасний стан та перспективи розвитку», присвячена 20-річчю створення факультету.

Read more...

Конкурс на стипендіальні програми DAAD

Німецька служба академічних обмінів (DAAD) оголошує конкурс для студентів, аспірантів та наукових співробітників на стипендіальні програми DAAD на 2019/2020рр.

Read more...

VII Чорноморський Саміт Асамблеї Європейських Регіонів – «Чорне Море – Дунайська Синергія. Регіон можливостей для Європи»

За підтримки Одеської обласної Ради з 5 по 6 вересня в Одесі проходить VII Чорноморський Саміт Асамблеї Європейських Регіонів – «Чорне Море – Дунайська Синергія. Регіон можливостей для Європи».

Read more...

Черговий щорічний конкурс на здобуття стипендій імені Фулбрайта для проведення наукових досліджень у США

Fulbright Scholar Program 2019-2020

Fulbright Scholar Program уможливлює проведення досліджень в університетах США, дослідницьких центрах, бібліотеках, музеях, архівах тощо від трьох до дев’яти місяців. У конкурсі можуть брати участь представники гуманітарних, суспільних, точних, технічних і природничих дисциплін – кандидати та доктори наук; діячі культури, фахівці з бібліотекарства, журналісти та юристи; дослідники без наукового ступеня з досвідом роботи не менше п’яти років; аспіранти напередодні захисту, які отримають науковий ступінь до початку гранту (1 вересня 2019). 

Read more...

МОН України оголосило конкурсний відбір проектів наукових робіт молодих вчених, виконання яких розпочнеться з 2019 року

Детальна інформація щодо умов конкурсного відбору та вимог до учасників розміщена на офіційному сайті ОНУ, в розділі Наука/Нормативні документи.

Read more...

Програма стажування українських студентів в університетах Канади

Сanada's Mitacs Globalink Research Internship Program for Ukraine

Запрошуємо студентів 3-го курсу різних наукових дисциплін: від інженерних, технічних і математичних до гуманітарних і соціальних наук, прийняти участь у програмі Сanada's Mitacs Globalink Research Internship Program for Ukraine.

Read more...

Ще трохи літа: встигни стати студентом!

ОНУ ім. Мечникова проводить додатковий набір на контрактну форму:

Read more...

НАШІ СТУДЕНТИ-ЕКОНОМІСТИ СЕРЕД НАЙКРАЩИХ КЕЙСЕРІВ УКРАЇНИ

Лише протягом трьох останніх місяців команда студентів 3 курсу економіко- правового факультету спеціальності «Економічна теорія» у складі Яни Кесарь, Каріни Варлиги, Олександри Кащенко, Іллі Давидовича, долучившись до ініціативи Casers, двічі увійшла у фінали національних кейс-чемпіонатів «Tax your Brains 2018» від компанії Deloitte Ukraine та «НБУ: Врятуй 2118 рік» від Національного банку України.

Read more...

Стажування в Японії

Інформація від японської організації «Awaji Youth Federation»  щодо програми стажування в Японії.

Read more...

Національна академія наук України оголошує конкурс

На здобуття:

Read more...

Науково-педагогічне стажування в Vysoká škola ekonomická v Praze

Шановні викладачі та аспіранти! Запрошуємо долучитися до групи, яка виїжджає на науково-педагогічне стажування в один з провідних національних ВНЗ Чехії – Vysoká škola ekonomická v Praze https://www.vse.cz/ «Інновації в навчальному процесі: методи, підходи, технології (на прикладі підготовки бакалаврів та магістрів)»

Read more...

Вітаємо із перемогою у міжнародному конкурсі "Енактус"

Вітаємо студентів факультету Міжнародних відносин спеціальності "Міжнародні економічні відносини" Ромаскевич Георгія і Гринкевича Юрія, які в складі збірної команди університету # ЕнактусОНУ зі студентами ЕПФ 6 липня 2018 р зайняли призове третє місце на Національних змаганнях Енактус в м.Києві.
Read more...

Черговий щорічний конкурс на здобуття стипендій імені Фулбрайта для проведення наукових досліджень у США Fulbright Scholar Program 2019-2020

Fulbright Scholar Program уможливлює проведення досліджень в університетах США, дослідницьких центрах, бібліотеках, музеях, архівах тощо від трьох до дев’яти місяців. У конкурсі можуть брати участь представники гуманітарних, суспільних, точних, технічних і природничих дисциплін – кандидати та доктори наук; діячі культури, фахівці з бібліотекарства, журналісти та юристи; дослідники без наукового ступеня з досвідом роботи не менше п’яти років; аспіранти напередодні захисту, які отримають науковий ступінь до початку гранту (1 вересня 2019). 
Read more...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Кінець
Сторінка 1 із 18

Адреса

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Тел. приймальної (38-048)723-52-54
Тел./факс (38-048)723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

Top