This version of the page http://tet.tv/vverh-tormashkami (195.137.240.84) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-08. The original page over time could change.
Догори дригом дивитись онлайн у високій якості - 1+1 video
Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності

Догори дригом

Хто б міг подумати, що доля може використовувати такі підступні ходи, щоб здійснити свій задум? 


Мати головного героя серіалу на телеканалі 1+1 онлайн ламає ногу, коли перебуває з сином у відпустці в Одесі. Поки поважна львів’янка мучиться з переламом, хлопець встигає закохатись у одеську медсестру, з якою знайомиться за час відпустки. Однак, усі родичі проти подібного союзу, а у місті Лева на юнака чекає інша дівчина, яка також усіма силами намагається повернути його додому. 


Чи витримає кохання відстань? Чи не полишать спроб герої українського серіалу на 1+1 бути разом? Вирішувати тільки долі, яка звела їх таким дивним чином. Дивіться телеканал 1+1 онлайн, та дізнайтесь, чи має насправді свою знамениту силу любов!


Рік: 2017 

Країна: Україна 

Жанр: Серіали 

Актори: Олесь Федорченко, Ліліана Ребрик, Вікторія Литвиненко, Наталя Сумська, Володимир Горянський, Володимир Ніколаєнко, Катерина Кістень, Віталій Іванченко, Назар Задніпровський, Наталя Васько та інші. 



Читай більше...
Подібні програми
Дивись всі програми
Щоденники Темного
Дивись онлайн на
1+1 video
БарДак
Дивись онлайн на
1+1 video
Останній москаль
Дивись онлайн на
1+1 video
"Найкращий" тиждень мого життя
Дивись онлайн на
1+1 video