This version of the page http://aik.ua/uk/programi/ (91.222.137.95) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-08. The original page over time could change.
ПРОГРАМИ - БФ АІК

ПРОГРАМИ


НАВЧАННЯ БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ

Програма “Навчання без обмежень” сприяє створенню умов для навчання в різних сферах, зокрема ІТ, для підвищення рівня знань, навичок та професійності в людей з інвалідністю. Реалізовуючи дану програму, фонд сприяє виконанню державою 24 статті Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю “Освіта”.

Детальніше про програму


МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Програма “Можливості для працевлаштування” спрямована на покращення можливостей людей з інвалідністю у сфері працевлаштування. Реалізовуючи дану програму, фонд сприяє виконанню державою 27 статті Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю “Праця та зайнятість”.

Детальніше про програму


ПРОСВІТНИЦЬКА РОБОТА

У межах програми “Просвітницька робота” фонд регулярно впроваджує проекти та ініціативи щодо проведення просвітницьких заходів із метою підвищення освіченості українського суспільства стосовно питань інвалідності, зміцнення поваги до прав і достоїнства осіб з інвалідністю, ведення боротьби зі стереотипами

Детальніше про програму


БЛАГОДІЙНІСТЬ ЗАДЛЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Протягом усіх років діяльності Благодійного фонду “АІК” ми надаємо благодійну допомогу людям з інвалідністю, які цього потребують. Так, від початку створення фонду діють такі проекти фонду, як “Комп’ютер - спосіб життя” та “Інтернет без кордонів”

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ПРОГРАМУ