This version of the page http://www.uapp.org/news_uapp.htm (62.149.5.224) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-07. The original page over time could change.
Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ) / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)

  • 6 жовтня 2018Законопроект про мову: чим він небезпечний?

    Верховна Рада України у 1 читанні ухвалила проект Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної». Він з’явився несподіванно і НЕ ОБГОВОРЮВАВСЯ у професійному середовищі.

    Читаємо уважно те, що доступно на сайті Верховної Ради і чекаємо на текст, який був проголосований – адже відмінності є.

     


    Докладнiше
  • 28 вересня 2018Ефективне медіа громади VS Ефективне місцеве медіа Дискусія за кавою у Миргороді

    Як місцевому медіа знайти нові точки взаємодії із місцевою владою, бізнесом, керівництвом ОТГ? Імовірно, якщо питання стоїть саме так, це означає, що старі перевірені механізми взаємодії вже не працюють або є неефективними. Українська Асоціація Медіа Бізнесу за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», зібрала у Миргороді редакторів місцевих газет, представників місцевої влади та ОТГ щоб у неформальній обстановці за кавою обговорити – що саме працює, а що потребує оновлення у взаємодії між сторонами. Де-факто говорили про те, як зробити локальне медіа одночасно ефективним з двох точок зору: (1) донесення інформації до аудиторії та (2) медіа як бізнесу, тобто економічної сталості та незалежності.

     


    Докладнiше
  • 15 серпня 2018Эксперти УАМБ: найбільше зростання в 2018 році – у реклами в місцевій пресі

    Експерти Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ) проаналізували основні тенденції у розміщення реклами в пресі у 1 півріччі 2018 року та покращили свій грудневий (2017 року) прогноз динаміки рекламного ринку в пресі на 2018 рік.

     


    Докладнiше
  • 16 липня 2018Журналісти та видавці вимагають навести лад із дотриманням норм Закону про пресу в столиці

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу (УАМБ) та Національна Спілка Журналістів України (НСЖУ) направили до Прем’єр Міністра України та Міського голови м. Київ відкритий лист. Приводом для нього стала інформація, отримана від найбільшої в Україні і останньої в місті Києві спеціалізованої мережі з роздрібного продажу преси – ТДВ «Агентство Союздрук». Так, у липні цього року, за рішенням КМДА 3 (три) кіоски цієї мережі вже були демонтовані, і ще 10 (десять) – планується демонтувати у найближчий час.

     


    Докладнiше
  • 4 липня 2018Медійники закликають Верховну Раду ухвалити законодавчі зміни щодо роздержавлення друкованих ЗМІ

    Медійні громадські організації звертаються до Верховної Ради України із закликом якнайшвидше розглянути і ухвалити зміни до Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» №8441, а також до Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики з проханням підтримати законопроект як невідкладний


    Докладнiше
  • 21 травня 2018«Щоб розблокувати численні випадки замороження реформи друкованих ЗМІ, треба терміново внести зміни до закону» – Олексій Погорєлов

    Ми (УАМБ) сьогодні подали на ГромРаду аналіз стану роздержавлення місцевих газет та пропозиції щодо оперативного посилення Закону про роздержавлення - щоб прибрати основні перешкоди та дати можливість максимальному числу бажаючих встигнути роздержавитися. Група медіа юристів - експертів з різних ГО - вже підготувала проект змін до Закону, і наразі відбувається фінальне узгодження тексту законопроекту. Маємо надію, що невдовзі він буде зареєстрований у ВРУ. Просимо медіа про потужну інформаційну підтримку та роз'яснювальну роботу. Вкрай важливо привернути увагу депутатів до питання,що ці зміни потрібні терміново!

     


    Докладнiше
  • 23 травня 2018Оголошено список переможців у спеціальній номінації «Зарядись проти корупції» конкурсу професійної журналістики «Честь Професії 2018»

    15 травня в Українському домі було названо переможців IX національного конкурсу професійної журналістики «Честь Професії».

     


    Докладнiше
  • 16 травня 2018Оголошено переможців IX конкурсу професійної журналістики «Честь Професії»

    15 травня в Українському домі було названо переможців IX національного конкурсу професійної журналістики «Честь Професії». Цього року у п’яти основних та двох спеціальних номінаціях за звання найбільш професійних, впливових та актуальних журналістських матеріалів змагались 585 робіт. Участь у проекті брали журналісти з усіх куточків України. Також в основних номінаціях, окрім головного переможця, було названо і найкращий матеріал на локальну тематику.

     


    Докладнiше
  • 14 травня 2018Оголошено список фіналістів у спеціальній номінації «Зарядись проти корупції» конкурсу професійної журналістики «Честь Професії 2018»

    Організатори IX конкурсу професійної журналістики «Честь Професії 2018» оголошують шорт-лист фіналістів у спеціальній номінації - «Зарядись проти корупції».

     


    Докладнiше
  • 11 травня 2018Визначено шорт-лист фіналістів у Спеціальній номінації «Конструктивна журналістика» конкурсу «Честь Професії 2018»

    У Спеціальній номінації «Конструктивна журналістика» фіналістами конкурсу «Честь Професії 2018» стали:

    Докладнiше
  • 11 травня 2018Ефективна реклама: як знайти клієнтів в інтернеті

    Як рекламуватися в інтернеті, як знайти клієнтів, зацікавити своїм товаром та послугами багато людей? Як правильно планувати рекламну кампанію та ефективно потратити гроші у мережі, - відповідь на ці питання дає Президент Української Асоціації Медіа Бізнесу Олексій Погорелов.


    Докладнiше
  • 10 травня 2018Визначено шорт-лист фіналістів конкурсу «Честь Професії 2018» у номінації «Найкраще подання складної теми»

    У номінації «Найкраще подання складної теми» фіналістами конкурсу «Честь Професії 2018» стали:


    Докладнiше