This version of the page http://www.leosvit.com/443 (185.68.16.168) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-06. The original page over time could change.
Цілеспрямованість і конверсія. В чому їхній зв'язок? - Блог сайту - Leosvit Marketing — розробка та проведення рекламних кампаній

Цілеспрямованість і конверсія

Цілеспрямованість і конверсія. В чому їхній зв'язок?


  • Короткий URL: leosvit.com/443
30.Dec.2015 Віктор Баран Коментарів: 0

Цілеспрямованість і конверсія

По роду своєї діяльності я постійно оперую таким показником як конверсія. Конверсія взагалі основний показник будь якої ефективності на моє глибоке переконання але сьогодні мова трохи не про це.

Попри величезну кількість тренінгів особистої ефективності, ток-шоу на ТБ, дешевих книжок про успіх в підземних переходах, море постів в бізнес-пабліках в соцмережах ми усі залишаємося розумними але доволі неефективними. В сучасному світі усі знають про таймменеджмент, S.M.A.R.T для постановки цілей, топ 10 звичок найефективніших людей, тощо. Проте взрощуванням цілого покоління ефективних лідерів чомусь навіть не пахне. Окрім постійного триндіжу і вічного безпідставного вимахування перед іншими у більшості з нас чомусь справа не доходить.

Я іноді думаю про часи 50, 100, 500 років тому коли нічого подібного ще не було і пересічні звичайні громадяни робили речі, які видаються дуже складними навіть в наш час: будували величезні мости, вежі, хмарочоси, будували міста на болоті, оазиси в пустелі, винаходили лампочки розжарювання в кінці кінців... То що ж такого було в тих людях що створювали прогрес? Має бути якийсь секрет таких успіхів…

Конверсія це відношення вдалих спроб до усіх використаних спроб. Якщо зробити 100 дзвінків 100 клієнтам, пропонувати свої послуги і отримати, скажімо, 25 заключених угод - означатиме конверсію в угоди 25%. І при однакових умовах, кожного разу, вона матиме певну, майже сталу величину з невеликою похибкою, тобто якщо продовжувати тому ж менеджеру пропонувати послуги наступним 100 клієнтам - цифра заключених угод буде близька до попередньої. Це відомо усім, хто стикався з воронкою продажів, конверсіями сайту і т.д.

Максимальна конверсія - це 100%, коли кожна спроба закінчується успіхом. Але по житті таких конверсій мало. Набагато більше 10:1 (10%) 100:1 (1%) і т.д. Я клієнтам кажу: хороший менеджер зданий закривати на угоду до половини спроб. Але це при певних умовах. І життя це не тільки спроби менеджера. В більшості наших спроб по житті, наприклад знайти хорошого працівника/партнера, гарну роботу, гарні взаємні стосунки, сім'ї народити бажану дитину. і т.д. конверсія насправді може бути мізерна. 0,1%, 0,01%.

Але основна думка в тому що вона все одно є. Навіть жахливий менеджер здатний закривати угоди коли він робить справді велику кількість спроб. І в тому ключ - максимальна кількість спроб, постійне намагання “закрити угоду” у своїх цілях. І це основа будь якого успіху.

Коли мені знайомі кажуть, наприклад, що не можуть знайти роботу - я питаю скільки резюме він надіслав, скільки співбесід у нього було - зазвичай виявлялось що цифри були досить невеликі...

Ми всі профі у складанні бізнес планів, плануванні, підготовці до роботи, пошуку причин чому нічого не вийде, і просто доказуванні своєї правоти але більшість з нас дуже швидко обсирається після енної невдачі/відмови і стає членом найбільшої в світі групи “це неможливо”, “не в нашій країні”, “от якби я мав ...” і т.д.

Мене завжди тішили люди які щиро дивувалися коли їхній стартап з його членами без жодного досвіду діяльності у наміченій сфері не запрацював і відразу не приніс їм 100500 мільйонів за перші 6 місяців діяльності. Вони ж на це розраховували...

Цей пост про цілеспрямованість. Але, думаю, ви зрозуміли - цілеспрямованість - це здатність знову і знову пробувати, намагатися, впливати усіма способами незважаючи на невдачі, відмови і взагалі низьку конверсію.

Колись, 50, 100, 500 років тому це був єдиний двигун розвитку, досягнення результатів, прогресу якщо хочете, але повірте - сьогодні нічого не змінилось. Нам усім так само треба постійно пробувати, намагатись, впливати. Є тільки 2 стани ефективності - я правий ( + усі відмазки чому не можу) або мені справді треба ( і жодні відмазки і низька конверсія мені вже не вже не причина залишити свою затію).

За своє життя я багато разів переконувався в тому що ніяких секретів успіху не існує - в більшості випадків основна задача - це діяти, рухатись крок за кроком, шукати нові способи, нові варіанти досягнення цілі. Якщо починати діяти - завжди рано чи пізно знайдеться ресурс, отримається новий досвід, знайдуться однодумці і тд., головне не зупинятись.

Звісно ніхто не відміняв високих конверсій, - вона існує і її потрібно постійно збільшувати, - шукати варіанти, при яких ймовірність що ви отримаєте бажане буде зростати.

Якщо, скажімо, грамотно скласти резюме, пройти певні курси, отримати рекомендаційні листи з попередньої роботи - ймовірність набагато швидше отримати бажану роботу значно зросте.

Проте я закликаю окрім постійного аналізу помилок прото продовжувати діяти, пробувати і надалі!

І завершу цей пост словами відомого чела:

"Ніколи, ніколи, ніколи, ніколи, ніколи, ніколи, ніколи, ніколи... ніколи не здавайся!" - і ти досягнеш успіху. Бо коли ти здасися - 100% що вже нічого не зміниться!
Winston Churchill

Winston Churchill

Поділитись цим постом


Автор: Віктор Баран

директор Leosvit Marketing

Цілеспрямованість і конверсія
Джерело: Leosvit Marketing
leosvit.com/blg/cilespriamovanist

Увага! Усі права на опубліковані матеріали належать їх авторам, право на переклад - Компанії Leosvit Marketing.

Дозволяється републікування матеріалів сайту в Інтернеті українською мовою тільки з обов'язковим зазначенням незакритого активного посилання на сайт Компанії Leosvit Marketing (https://leosvit.com) і з посиланням на авторів статей, публікацій та інших матеріалів опублікованих на даному сайті (з зазначенням автора і його сайту).

ЗАПРОШУЄМО ДО НАС В ОФІС

Ви завжди можете приїхати
і отримати консультацію з приводу Вашого проекту

пр. В. Чорновола, 45а, 8 корпус, офіс 1 (200 метрів від Forum Lviv)

ЗВ'ЯЖІТЬСЯ З НАМИ ВЖЕ ЗАРАЗ


Відправити повідомлення

044 221-3009 // Київ
032 247-3009 // Львів

093 356-9000 // Реклама на ТБ, на радіо, у пресі
093 356-9090 // Розміщення зовнішньої реклами
093 360-0010 // Веб-продакшн, реклама в Інтернеті
093 792-9000 // Виготовлення зовнішньої реклами, друк
063 981-9000 // Дизайн та відеопродакшн


Відправити заявку

Контактуйте з нами

  • пр. В.Чорновола 45а, 8 корпус, Львів 79000 UA

  • +38 044 221-3009, +38 032 247-3009,
    +38 093 356-9000

  • info@leosvit.com

Будьте з нами