This version of the page http://expoplaza.kiev.ua/ukr/organizers/new_organizers (185.68.16.121) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-01. The original page over time could change.
КиївЕкспоПлаза - Інформація для нових Організаторів виставок

Інформація для нових Організаторів виставок

Щиро дякуємо, що розглядаєте можливість проведення виставки у ВЦ «КиївЕкспоПлаза»



Для отримання інформації щодо можливості проведення виставок у заплановані дати необхідно зробити наступні кроки:

1. Зателефонувати до служби маркетингу та продажів Експоцентру за тел. (044) 227-07-17, контактна особа - Лариса Стасюк

2. Заповнити Заяву на проведення виставки.

3. Ознайомитися із текстом Договору.

 


Для зручності нижче наведені окремі позиції із Договору.

 

  • З метою недопущення недобросовісної конкуренції, дотримуватись тематики Виставки, що вказана у Договорі;
  • Використовувати надані виставкові площі лише за призначенням, тобто для проведення Виставки.
  • Не пізніше ніж за 2 місяці до початку строку проведення Виставки надати Експоцентру попередній план розташування експозиції, при наявності заперечень з боку Експоцентру своєчасно внести зміни до цього плану.
  • Не пізніше ніж за 5 днів до початку строку проведення Виставки надати остаточний план розташування експозиції; при проведенні Виставки дотримуватись цього плану.
  • Не пізніше ніж за 5 днів до початку строку проведення Виставки надати Експоцентру лист-дозвіл на проведення даної Виставки та узгоджений план розташування експозиції від Державного департаменту пожежної безпеки на договірних об'єктах.
  • Не пізніше ніж за 5 днів до початку строку проведення Виставки узгодити із Експоцентром графік проведення монтажно-демонтажних робіт та графік проведення на Виставці заходів, які відбуватимуться після 1900; вживати заходів щодо дотримання узгодженого графіку робіт.
  • Проведення монтажних та демонтажних робіт пізніше зазначених у Договорі термінів вирішується виключно Експоцентром.
  • Зобов'язати всіх учасників Виставки, що самостійно здійснюватимуть забудову та облаштування власної експозиції (стенду) чи на замовлення яких підрядні організації здійснюватимуть на даних площах будь-які роботи, укласти з Експоцентром угоду.
  • При використанні у будь-яких рекламних та інформаційних матеріалах назви, товарного знаку та /або логотипу Експоцентру суворо дотримуватись вимог фірмового стилю Експоцентру, які надаються Замовнику за його запитом.

 


Наступна корисна інформація.

Генеральним забудовником на території ВЦ «КиївЕкспоПлаза» виступає підприємство Експоцентр «Наука» НАНУ.

Також, у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» мають право проводити монтажні роботи по забудові нестандартних і ексклюзивних стендів (експозицій) тільки акредитовані компанії-забудовники.
У разі, якщо учасник виставки планує провести забудову стенду на необладнаній площі власними силами, учаснику необхідно укласти угоду із Експоцентром.

Для замовлення на вхідних групах павільйону інформаційних площин з назвою виставки необхідно звернутися до генерального підрядного підприємства Агенція «Комерційна графіка».

При бажанні розмістити рекламу на білл-бордах або сіті-лайтах, що знаходяться на території виставкового центру, необхідно звернутися до генерального підрядного підприємства «Рубі Консалтінг».