This version of the page http://taslife.com.ua/news/sixth-news (91.216.94.20) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-30. The original page over time could change.
«Страхова компанія« ТАС» - Національний лідер України на ринку страхування життя.
Страхова компанія «ТАС» підвела підсумки роботи за I півріччя 2015 року
  • Написати
    нам
  • offline Викликати
    консультанта
  • Зателефонувати
    нам

Страхова компанія «ТАС» підвела підсумки роботи за І півріччя 2015 року.

Отже, характеристика основних показників діяльності Компанії станом на 30.06.2015 рокунаступна:

  • Активи в порівнянні до 6 місяців 2014 року приросли на 145% та складають 1,25 млрд. грн.
  • Страхові резервив порівнянні до 6 місяців 2014 року приросли на 145% та складають 1,1 млрд. грн.
  • Страхових премій було зібрано 103,6 млн. грн, що на 10% більше, ніж за 6 місяців 2014 року.
  • Клієнтська база.Страхова компанія «ТАС» за 6 місяців 2015 року стала надійним фінансовим партером ще для 30 744 осіб. Загалом, кількість осіб, які перебувають під надійним фінансовим захистом СК «ТАС» становить 145 146 осіб.
  • Виплати:  протягом 6 місяців 2015 року Клієнтам було здійснено виплат на загальну суму 52,6 млн. грн, що на 21% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Протягом 6 місяців поточного року весь колектив Страхової компанії «ТАС», як і в попередні періоди, напружено працював задля розвитку Компанії в сенсі задоволення потреб Клієнтів, вдосконалення сервісного обслуговування тощо.

За підсумками цього періоду було впроваджено:

  • Накопичувальні продукти «ТАС-Лайф»та «ТАС-Юніор» з вбудованої індексацією страхового внеску, що дає змогу мінімізувати негативний вплив інфляції та отримати більш високий страховий захист з першого дня дії Договору.
  • Програму інвестиційного страхування «ТАС-Інвест», що номінована у валюті. Програма дає змогу Клієнтам зберегти свій капітал від знецінення при девальвації гривні. Вагомими перевагами програми є можливість інвестувати капітал у гривні в прив’язці до ринкового курсу долара США, відсутність обмежень НБУ при купівлі валюти та отриманні виплати, відсутність оподаткування отриманого доходу.
  • Медичний сервісдля Клієнтів Компанії разом із SOS Service Ukraine, що дає змогу Клієнтам отримати консультації з медичних питань по телефону, отримати консультацію у разі настання нещасного випадку, записатися на візит до медичної установи, замовити доставку медикаментів тощо.

Діяльність Страхової компанії «ТАС» підтверджує незмінність стратегії Компанії підтримувати лідерство на ринку страхування життя, а показники діяльності за 6 місяців 2015 року свідчать про те, що Компанія впевнено почувається на ринку, повністю виконує свої зобов’язання, має довіру з боку Клієнтів та використовує можливості для розвитку.

#ЯНЕБАЙДУЖИЙ - Благодійний ярмарок субота, 1 вересня 2018 р.
Новий партнер у Клубі Успішних Дітей - Дитяча Школа Раннього Розвитку четвер, 2 серпня 2018 р.
Медична підтримка цілий рік від нашого партнера МЦ "Інго"! вівторок, 3 липня 2018 р.
Welcome to the GREEN COUNTRY! вівторок, 26 червня 2018 р.