This version of the page http://bazar.ua/uk/blog/ (85.10.192.236) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-30. The original page over time could change.
Пошук в регіоні: Всі регіони
Всі категорії

Блог проекту

Читать дальше →

Кондиціонери: як вибрати правильний кондиціонер - 4 кроки

Як правильно вибрати кондиціонер? На це питання не існує і не може існувати єдиної правильної відповіді, оскільки кількість різновидів кондиціонерів дуже велика. Так само, як і кількість приміщень різного типу, які потребують кондиціонування. 

 

Читать дальше →

Як правильно вибрати кавун

«Не гіркий і не солоний, А солодкий і червоний. Як же зветься цей товстун? Здогадалися? …» - цю загадку легко відгадують навіть малюки. Соковита, солодка і бархатиста кавунова м'якоть приємно освіжає в спекотний день, втамовує спрагу і є джерелом вітаміну С, заліза, фолієвої кислоти, калію, магнію, пектину і клітковини. Але скільки разів ми приносили додому великий красивий кавун, збиралися за столом всією сім'єю, розрізали його і ... були розчаровані. Замість червоної соковитої м'якоті всередині виявлялося щось блідо-рожеве і зовсім несмачне. Ще прикріше, коли після дегустації цілком пристойного на вигляд кавуна з'являються симптоми отруєння - головний біль, нудота і блювота. Цю реакцію викликають нітрати, що містяться в кавунах. Вони з'явилися в процесі вирощування плоду через використання великої кількості мінеральних добрив. 

Читать дальше →

iPhone Neverlock, iPhone Refurbished і інші незрозумілі слова. Що вони означають?

Бажання стати власником заповітного iPhone, зазвичай, після покупки призводить до розчарування. Адже при виборі айфона потрібно володіти певними знаннями, щоб не бути обдуреним як в своїх очікуваннях, так і в прямому сенсі. А це дуже ймовірно, якщо Ви шукаєте, де можна купити iPhone дешевше.

Є дуже швидка рада - якщо питання вартості для Вас не найактуальніше, то купуйте iPhone Never Lock без примітки Refurbished. Це буде самий чесний і чистий варіант.

Якщо ж хочете заощадити, то потрібно прочитати далі. Ми зібрали найбільш популярні питання і знайшли відповіді на них, тому що хочемо, щоб користувачі bazar.ua завжди були у виграші.

Читать дальше →

Номера машин - коди областей номерів автомобілів в Україні

Коди номерів автомобілів в Україні та Європі. Розшифровка позначень номерних знаків. 

Читать дальше →

Як правильно заповнити бланк на оформлення субсидії

До вересня всім домогосподарствам України повторно розішлють нові спрощені бланки для оформлення субсидій. В них вже не потрібно вказувати рівень доходу, досить вписати тільки їх вид та джерело. Приміром, «Пенсія, Пенсійний фонд». Зверніть увагу, що, якщо субсидію призначать із запізненням, споживач отримає її починаючи з дати звернення. У квитанціях за послуги ЖКГ буде зроблено перерахунок.


Читать дальше →

Читать дальше →

Читать дальше →

Категорії

Теги

кавун празднование пасхи як вибрати кавун святкування паски як правильно вибрати кавун экономия как экономить на ремонте электричество как экономить электроэнергию ремонт квартиры номера авто дизайн интерьера коды областей авто ремонт номера авто коды iphone neverlock refurbished арбуз вакансии мошенников как выбрать арбуз работа обман как правильно выбрать арбуз как не потерять деньги при поиске работы как правильно выбрать пасха нитраты паска