This version of the page http://chernigiv-rada.gov.ua/news/ (46.149.85.149) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-28. The original page over time could change.
Новини Чернігова. Офіційний веб - портал Чернігівської міської ради
П’ятниця 28 вересня 2018 р. 10:45 14000, м. Чернігів, вул. Магістратська, 7
Розділи порталу
Онлайн трансляцiя
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Єдина країна
СБУ інформує
Чернігів, купуй рідне!
Для експортерів
Палац культури
Дошка пошани
Відкрити чи закрити ФОП? Робіть це онлайн!

Новини

Увага! Встигніть проголосувати за проекти Бюджету участі!

  Звертаємо увагу чернігівців, що голосування за проекти Бюджету участі у Чернігові триває з 15 по 30 вересня.
 
  Вичерпна інформація про проекти, які надійшли для голосування, на сайті Громадський проект.
 
  Нагадуємо: проголосувати можуть громадяни України, які зареєстровані та проживають на території міста Чернігова, досягли 16 років і отримали паспорт громадянина України.
 
  Голосування відбуватиметься у спеціально визначених для цього заходу пунктах голосування у режимі он-лайн після реєстрації та авторизації голосуючого.
28 вересня 2018 р.

28 вересня - педагогічний квест-мандрівка містом. АНОНС

Напередодні свята педагогічних працівників вперше відбудеться спроба вийти за рамки стандартного освітнього процесу. Це сучасне свято сучасних педагогів.

27 вересня 2018 р.


Збільшене коло осіб, які можуть безкоштовно встановити квартирні лічильники води за міською програмою

Тепер безкоштовно встановити лічильники води за відповідною міською програмою в Чернігові зможе більше коло чернігівців. Якщо раніше право на це мали одержувачі субсидій на сплату комунальних послуг ...

27 вересня 2018 р.

Депутати проголосували за програму «Місто Чернігів – дружнє до сім’ї та дітей на 2019-2023 роки»

Сьогодні, 27 вересня, на пленарному засіданні 34-ї сесії Чернігівської міської ради 7 скликання депутати затвердили міську програму «Місто ...

27 вересня 2018 р.

У Чернігові прийняли міську програму розвитку фізкультури і спорту на найближчі п'ять років

  У Чернігові, починаючи з наступного року, працюватиме міська Програма розвитку фізичної культури та спорту. Вона направлена на проведення спортивно-масової роботи, розвиток дитячо-юнацького та резервного спорту, покращення матеріально-технічного забезпечення дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Також передбачено розбудову спортивної інфраструктури, зокрема, будівництва та модернізації спортивних споруд із залученням коштів інвесторів.
 
  Відповідне рішення прийняте депутатами Чернігівської міської ради на пленарному засіданні сьогодні, 27 вересня.
27 вересня 2018 р.

Управління освіти показало, у якому стані будівля школи №10

  Сьогодні, 27 вересня, на сесію міської ради вчергове прийшли більше 20 батьків учнів школи №10. Вони вимагають відновити роботу навчального закладу, конкретніше - виділити кошти на ремонт.
 
  Ситуацію прокоментував начальник управління освіти міської ради Василь Білогура. Він нагадав, що діяльність школи призупинена через аварійний стан прибудови. А на фото, продемонстрованих депутатам та громаді, видно, що практично увесь навчальний заклад у незадовільному стані. По всій будівлі тріщини, а прибудова взагалі може завалитись у будь-який момент.
 
  Дискусія щодо доцільності експлуатації будівлі школи #10 ведеться не тільки між батьками та управлінням освіти. Сюди долучились і активні громадські діячі, і представники політичних партій.
27 вересня 2018 р.

Тридцять четверта сесія Чернігівської міської ради 7 скликання розпочала свою роботу

  Тридцять четверта сесія Чернігівської міської ради 7 скликання розпочала свою роботу сьогодні, 27 вересня. У сесійному залі присутні міський голова та 32 депутати міської ради.
 
  У затвердженому порядку денному 20 питань: ...
27 вересня 2018 р.

Оголошення про виклик юридичних осіб та громадян на засідання комісії

  Чернігівська міська рада повідомляє: 11.10.2018 року о 14:30 годині в приміщенні Чернігівської міської ради (м.Чернігів, вул.Магістратська, 7, зал засідань виконавчого комітету) відбудеться засідання Комісії з визначення розміру збитків, заподіяних порушниками земельного законодавства власникам землі та землекористувачам, на якому будуть розглядатись питання щодо визначення збитків нанесених Чернігівській міській раді при використанні земельних ділянок.
26 вересня 2018 р.

Чи готове місто до зими та опалювального сезону: у міській раді заслухали звіт управління ЖКГ

«Наскільки якісно служби підготувалися до зими - побачимо згодом, з настанням холодів», - так оцінив доповідь Управління ЖКГ Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. ...

26 вересня 2018 р.

Скільки і яких доріг та проїздів відремонтували у Чернігові за сезон

  У поточному році ремонт доріг та міжбудинкових проїздів був одним із пріоритетів Управління ЖКГ міської ради.
 
  Загалом, у Чернігові нараховується 551 вулиця. Загальна їх протяжність 359,3 км. Значна їх частина знаходиться не у найкращому стані і потребує ремонту.
 
  У 2018 році капітально відремонтовано дорожнє покриття вулиць площею 47,9 тис. метрів квадратних, із заміною 5,4 тис. метрів погонних бортового каменю, а саме на таких ділянках: вул.Рокоссовського, просп.Миру (від мосту через р.Десна до Катерининської церки), вул.Мстиславська (від вул.Героїв Чорнобиля до вул.Льотна).
26 вересня 2018 р.

Всього сторінок (1066)1234 > остання
Анонс

28 вересня - педагогічний квест-мандрівка містом. АНОНС


Акція «Книга – воїну». АНОНС


Пілотний проект "Шлюб за добу"


Опитування щодо розвитку бізнесу в Чернігові

Опитування
Результати опитування
Погода
Погода у Чернігові

вологість:

тиск:

вітер:

Мапа Чернігова
Курси валют


© Чернігівська міська рада. Всі права захищено.
© Електронна адреса: gorsovet@chernigiv-rada.gov.ua
© При будь-якому використанні матеріалів Інтернет-порталу Чернігівської міської ради посилання (hyperlink) на www.chernigiv-rada.gov.ua обов'язкове
Розміщення ОКей Інтернет.