This version of the page http://chernigiv-rada.gov.ua/ (46.149.85.149) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-28. The original page over time could change.
Офіційний веб - портал Чернігівської міської ради
П’ятниця 28 вересня 2018 р. 10:41 14000, м. Чернігів, вул. Магістратська, 7
Розділи порталу
Онлайн трансляцiя
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Єдина країна
СБУ інформує
Чернігів, купуй рідне!
Для експортерів
Палац культури
Дошка пошани
Відкрити чи закрити ФОП? Робіть це онлайн!
Останні новини

Увага! Встигніть проголосувати за проекти Бюджету участі!

  Звертаємо увагу чернігівців, що голосування за проекти Бюджету участі у Чернігові триває з 15 по 30 вересня.
 
  Вичерпна інформація про проекти, які надійшли для голосування, на сайті Громадський проект.
 
  Нагадуємо: проголосувати можуть громадяни України, які зареєстровані та проживають на території міста Чернігова, досягли 16 років і отримали паспорт громадянина України.
 
  Голосування відбуватиметься у спеціально визначених для цього заходу пунктах голосування у режимі он-лайн після реєстрації та авторизації голосуючого.
28 вересня 2018 р.

Збільшене коло осіб, які можуть безкоштовно встановити квартирні лічильники води за міською програмою

Тепер безкоштовно встановити лічильники води за відповідною міською програмою в Чернігові зможе більше коло чернігівців. Якщо раніше право на це мали одержувачі субсидій на сплату комунальних послуг - квартировласники, то тепер участь у програмі може взяти і зареєстрований у квартирі член родини власника. При цьому власник надає письмову згоду на участь одержувача субсидії в міській програмі ...

27 вересня 2018 р.

Чи готове місто до зими та опалювального сезону: у міській раді заслухали звіт управління ЖКГ

«Наскільки якісно служби підготувалися до зими - побачимо згодом, з настанням холодів», - так оцінив доповідь Управління ЖКГ Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Готовність до опалювального сезону аналізували 26 вересня на ранковій нараді у міській раді. 

За даними управління ЖКГ, місто практично повністю готове до зимового періоду. Це стосується ...

26 вересня 2018 р.

Хто не платить податки – забирає майбутнє у Чернігова, в України

  Міський голова Владислав Атрошенко вже неодноразово наголошував – платити податки критично важливо і для розвитку громади міста Чернігова, і в масштабах всієї України.
 
  - Україна стоїть на межі: або ми всі усвідомимо, що можемо збудувати дійсно незалежну Україну, або втратим країну та наше майбутнє.
 
  Розумію: зараз декому з бізнесу хочеться заробити якнайбільше, десь зекономити, десь недоплатити, десь ухилитись від сплати податків. Але до чого це все призведе? Що буде завтра? А буде занепад громади, країни. У місті, яке не розвивається, ваш бізнес загине також.
26 вересня 2018 р.

Депутати проголосували за програму «Місто Чернігів – дружнє до сім’ї та дітей на 2019-2023 роки»

27 вересня 2018 р.

У Чернігові прийняли міську програму розвитку фізкультури і спорту на найближчі п'ять років

27 вересня 2018 р.

Управління освіти показало, у якому стані будівля школи №10

27 вересня 2018 р.

Тридцять четверта сесія Чернігівської міської ради 7 скликання розпочала свою роботу

27 вересня 2018 р.

Оголошення про виклик юридичних осіб та громадян на засідання комісії

26 вересня 2018 р.

Скільки і яких доріг та проїздів відремонтували у Чернігові за сезон

26 вересня 2018 р.

У Чернігова найближчим часом може з’явитись ще 2 міста-партнери

26 вересня 2018 р.

Міська рада організувала для представників ОСББ семінар про запровадження енергоефективних заходів

25 вересня 2018 р.

Підрядника, який затягує спорудження каплички, замінять

25 вересня 2018 р.
Актуально

Орієнтовний план основних заходів з 24 по 28 вересня 2018 року. ЗМІНИ

  24.09.18 - 08.30
  Нарада з керівниками структурних підрозділів міської ради з питань організаційно-кадрової роботи
  Фесенко С.І.
21 вересня 2018 р.

Узагальнення відкритих даних по заробітних платах у будівельній галузі Чернігова

  Фінансове управління Чернігівської міської ради за дорученням Чернігівського міського голови, даним на розширеній нараді 18 вересня, узагальнило дані про заробітну плату робітників-будівельників на тих підприємствах, які виконують у Чернігові будівництва та ремонти комунальних об’єктів.
20 вересня 2018 р.

Оголошення про скликання тридцять четвертої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання

  Відповідно до пункту 8 частини четвертої статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" 27 вересня 2018 року о 9 годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7) відбудеться тридцять четверта сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання.
14 вересня 2018 р.

Про перехід на цифрове ТБ у питаннях і відповідях

  Увага! З 1 вересня 2018 року у Чернігові припиняється аналогове ефірне телемовлення. Йому на заміну приходить цифрове ТБ.
 
  Відключення аналогового мовлення здійснюється на виконання міжнародних зобов’язань України відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.06.2006 № 815 «Про План використання радіочастотного ресурсу України».
 
  Які переваги від переходу на цифровий стандарт мовлення?
 
  Для глядача — це можливість для чернігівців безкоштовного перегляду 32 загальнонаціональних та місцевих телепрограм з високою якістю зображення та звуку.
17 серпня 2018 р.

Окрема платіжка за вивезення і знешкодження сміття – вимога закону

  Мешканці чернігівських багатоповерхівок уперше сплатили за вивезення та знешкодження сміття в липні, по квитанціх за червень. Разом з тим, у деяких містян продовжують виникати запитання у зв’язку з цим нововведенням. Аби відповісти на них, повертаємося до цієї теми.
 
  Послуга з вивезення та знешкодження побутового сміття оплачувалася чернігівцями завжди. Втім до червня її вартість була включена у квитанції за послуги з утримання будинків. Нещодано прийнятий Закон України «Про житлово-комунальні послуги» містить норму, через яку ці дві послуги мають бути розділені.
13 серпня 2018 р.

Придбання нових тролейбусів

  Прогноз щодо контрактів на товари та послуги.
01 серпня 2018 р.

European Investment Bank — Supplies — Prior information notice without call for competition — Not applicable

  European Investment Bank — Supplies — Prior information notice without call for competition — Not applicable
31 липня 2018 р.

Працює міський колл-центр: цілодобова гаряча телефонна лінія, сайт і мобільний додаток

  Електронна адреса сайту міського колл-центру – http://chmkc.com.ua/
 
  Номер телефону гарячої лінії міського колл-центру у Чернігові – 0-800-50-93-50. Дзвінки безкоштовні. Контакт-центр працює цілодобово.
01 червня 2018 р.

Разова матеріальна допомога від міста надається тільки у випадках, викликаних надзвичайними обставинами

  Шановні чернігівці!
  Звертаємося до Вас з приводу розповсюдження окремими політичними партіями неправдивої та недостовірної інформації про видачу Чернігівською міською радою всім бажаючим коштів у розмірі 1000 грн.
 
  Насправді матеріальна допомога надається виключно громадянам, які перебувають у скрутному матеріальному становищі, що викликане надзвичайними обставинами. Такими обставинами є пожежа, якою завдані збитки житлу, майну або здоров’ю, тривале тяжке захворювання або оперативне лікування, яке вимагає значних фінансових затрат, поранення для учасників АТО, тощо.
13 квітня 2018 р.

50% чернігівців вважають, що місто розвивається в правильному напрямку (Рейтинг міст України, частина 1)

  Результати червертого щорічного Рейтингу міст України, який проводиться соціологічною групою «Рейтинг» на замовлення «IRI» (Міжнародного республіканського інституту), представив 27 березня в Чернігівській міській раді заступник Чернігівського міського голови Олександр Ломако.
 
  Він повідомив, що буквально цієї п’ятниці, 23 березня, в Києві був презентований цей четвертий муніципальний звіт. Опитування проводилося з 20 січня по 10 лютого 2018 року методом face-to-face-інтерв'ю на дому. У Чернігові було опитано 800 респондентів. Цільова аудиторія - це постійні жителі міста віком від 18 років і старші. Вибірка є репрезентативною за статтю та віком. Згідно даних ЦВК було обрано мінімум 50 дільниць і в кожній з них опитана певна кількість людей.
27 березня 2018 р.

Чи стикались Ви із бюрократичними перепонами в Чернігові при веденні вашого бізнесу? Опишіть ситуацію

  За підсумками опитування підприємців міста, що проходить на офіційному веб-порталі міської ради на питання «Що заважає Вашому бізнесу у Чернігові?» 8 % респондентів вказали на бюрократичні перепони. З метою більш поглибленого аналізу цієї проблематики створюється он-лайн сервіс «Гаряча кнопка», де підприємці міста можуть повідомити про випадки бюрократизму у структурних підрозділах міської ради або інших інстанціях державних органів.
05 березня 2018 р.

Загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!»

  Загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!» реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги, територіальними органами юстиції, за підтримки юридичних клінік, міжнародних донорів та партнерів.
  Його мета – підвищити юридичну грамотність українців та сформувати нову правову культуру в суспільстві. Це масштабна реформа правової свідомості, яка забезпечить сталий розвиток України як сучасної демократичної держави.
05 березня 2018 р.

Чернігів – 2017: розвиток та оновлення міста

  За 10 місяців 2017 року загальний обсяг бюджету міста Чернігова за доходами досяг рівня 2,6 млрд грн. Обсяги надходжень аналогічного періоду минулого року збільшено на 796 млн грн або на 44,9 %. Збільшувались як обсяги власних надходжень (у 1,3 рази або на 277,2 млн грн), так і офіційні трансферти (у 1,6 рази або на 518,8 млн грн) з державного та обласного бюджетів.
 
  За 10 місяців 2017 року до загального фонду міського бюджету міста Чернігова мобілізовано 1 079,3 млн грн власних та закріплених надходжень. Слід зазначити, що власні надходження за 10 місяців 2017 року перевищили річні надходження за минулий 2016 рік на 80,2 млн гривень. До кінця року очікується отримати до загального фонду міського бюджету майже 1,3 млрд гривень, що значно перевищить фактичні показники минулого року (на 295,6 млн гривень).
12 грудня 2017 р.

Чернігівська міська рада оприлюднює проект реконструкції Алеї Героїв

  Чернігівська міська рада оприлюднює проект реконструкції Алеї Героїв (бульвару по проспекту Миру від вул. Преображенської до Красної площі). Зараз стан наявного там покриття з ФЕМ і асвальтобетону потребує заміни, також потребують поновлення підпірні стінки (облицювання), фонтани, газон, квітники та деякі рослини. Існуюче огородження ділянки педуніверситету, що межує з бульваром, не відповідає сучасним вимогам.
22 листопада 2017 р.

Проект капітального ремонту "нижньої" частини Валу викладений в загальний доступ для ознайомлення чернігівців

  Чернігівська міська рада оприлюднює для загального доступу і вивчення чернігівцями проект капітального ремонту "нижньої" частини Валу (юридично це - парк ім. Коцюбинського). Автор і розробник - ТОВ "СІТІ-ПРОЕКТ" (м. Чернігів). На сьогодні цей проект погоджений Національним архітектурно-історичним заповідником "Чернігів Стародавній", Департаментом культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної державної адміністрації та Міністерством культури України. Остаточний висновок комплексної експертизи щодо проекту буде надаватися після внесення в документацію всіх змін і доповнень, у тому числі за результатами громадських слуханнь, які призначені на 8 грудня.
21 листопада 2017 р.

Проект капітального ремонту "нижньої" частини Валу (частина 2: візуалізація)

  Чернігівською міською радою вже викладений в загальний доступ розроблений архітектурною майстернею проект капітального ремонту парку ім. Коцюбинського в м. Чернігові ("нижньої" частини Валу). Пропонуємо також ознайомитися з візуалізацією цього проекту.
21 листопада 2017 р.

З 3 квітня Центр надання адміністративних послуг м. Чернігова буде надавати відомості про склад сім'ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб

  З 3 квітня надання відомостей про склад сім'ї та/або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб буде здійснюватися:
  - управлінням адміністративних послуг Чернігівської міської ради на віддалених робочих місцях адміністраторів за адресами комунальних підприємств Чернігівської міської ради: "Деснянське", "Новозаводське", "ЖЕК 10", "ЖЕК 13" за даними реєстру територіальної громади міста Чернігова та картотек з питань реєстрації фізичних осіб на території міста Чернігова, які знаходяться у його розпорядженні (на балансі) та були передані управлінню адміністративних послуг Чернігівської міської ради відповідними житлово-експлуатаційними організаціями, підприємствами, установами та організаціями.
29 березня 2017 р.

Чернігівський об’єднаний міський військовий комісаріат: інформація для офіцерів запасу

  Чернігівський об’єднаний міський військовий комісаріат запрошує офіцерів запасу та громадян, які мають спеціальності, споріднені з військовими, для прийняття на військову службу за контрактом осіб офіцерського складу. Грошове забезпечення офіцерів Збройних Сил України – від 9 000 грн. на місяць. Звертатись за адресою: м. Чернігів, вул. О. Молодчого, 15, каб. 307.
18 липня 2016 р.

Військова служба за контрактом: спрощений порядок прийняття і збільшена зарплата

  З метою виконання завдань та відновлення боєздатності Збройних Сил України районні військові комісаріати Чернігівської області проводять набір громадян України віком від 18 до 60 років на військову службу за контрактом і резерву Збройних Сил України, до навчальних військових частин Сухопутних військ, Високомобільних десантних військ, Повітряних сил та інших військових частин на посади рядового, сержантського та старшинського складу.
20 січня 2016 р.

Informative message

One of the priority tasks in the work of Chernigiv Mayor Vladyslav Atroshenko is the construction of ...
30 грудня 2015 р.

Побудова сміттєпереробного заводу – серед пріоритетних завдань Владислава Атрошенка

  Одним із пріоритетних завдань роботи Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка є побудова сміттєпереробного заводу на території полігону в мікрорайоні Масани.
  Для того, щоб забезпечити прозорість та відкритість процесу залучення інвестора, на доручення міського голови Атрошенка В. А. надаємо наступну інформацію:
30 грудня 2015 р.

Інформація щодо соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції

  Інформація щодо соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції
  Для вирішення питань, пов’язаних з тимчасовим перебуванням, слід звертатися: за телефоном УРЯДОВОЇ «ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ» (БЕЗКОШТОВНО): 0800 507 309
23 липня 2014 р.

Безоплатна правова допомога

  Чергова частина Чернігівського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: 14000, м. Чернігів, вул. П’ятницька 39, каб. № 715. Звернутися до Центру можна цілодобово за єдиним номером з надання безоплатної вторинної правової допомоги 0-800-213-103.
14 жовтня 2013 р.

Анонс

28 вересня - педагогічний квест-мандрівка містом. АНОНС


Акція «Книга – воїну». АНОНС


Пілотний проект "Шлюб за добу"


Опитування щодо розвитку бізнесу в Чернігові

Опитування
Результати опитування
Погода
Погода у Чернігові

вологість:

тиск:

вітер:

Мапа Чернігова
Курси валют


© Чернігівська міська рада. Всі права захищено.
© Електронна адреса: gorsovet@chernigiv-rada.gov.ua
© При будь-якому використанні матеріалів Інтернет-порталу Чернігівської міської ради посилання (hyperlink) на www.chernigiv-rada.gov.ua обов'язкове
Розміщення ОКей Інтернет.