This version of the page http://suzuki.ua/moto/17/gsx-s1000fa (89.184.67.44) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-27. The original page over time could change.
GSX-S1000F ABS NEW
  • УКР
  • РУС

За межами спортбайка

ціна від

380 000 грн.

Створений на базі двигуна і основних компонентів легендарного мотоцикла класу суперспорт GSX - R, цей мотоцикл здатний захоплювати і дивувати.

Огляд 360°

Технічні параметри GSX-S1000F ABS NEW Технічні параметри

  • Масогабаритні характеристики
  • Двигун
  • Трансмісія
  • Ходова частина
  • Гальмівна система
  • Розмірність шин
  • Довжина, мм
    2115
  • Ширина, мм
    795
  • Висота, мм
    1080
  • Колісна база, мм
    1460
  • Дорожній просвіт, мм
    140
  • Висота по сидінню, мм
    815
  • Споряджена маса, кг
    214
  • Об'єм паливного бака, л
    17
Тип двигуна 4-тактний, DOHC, рідинне охолодження
Діаметр циліндра x Хід поршня, мм 74,3 х 59,0
Робочий об'єм, куб. см 999
Кількість та розташування циліндрів 4, рядне
Кількість клапанів 16
Ступінь стиснення 12,2:1
Система живлення Впроскування палива
Система змащення Картер з масляною ванною
Система запалювання Електронна
Система охолодження Рідинна
Система запуску Електрична
Максимальна потужність 107 кВ (145 к.с.) / 10.000 хв-¹
Максимальний крутний момент 106 Нм/ 9.500 хв-¹
Зчеплення Багатодискове у масляній ванні
КПП 6 ступенева, секвентальна
Головна передача Ланцюгова
Передня підвіска Телескопічна вилка перевернутого типу з регулюванням міри попереднього підтискання пружини, діам. 43 мм, хід 120 мм
Задня підвіска Маятникова, моноамортизатор з регулюванням міри попереднього підтискання пружини і демпфування відбою, хід 130 мм
Передня Гідравлічна. Гальма: подвійні дискові, 4-х поршневі, радіального кріплення, діам. диска 310 мм, ABS, BREMBO
Задня Гідравлічна. Гальма: дискові, 1-поршневі скоби, діам. диска 250 мм, ABS
Передня
120/70-ZR-17
Задня 190/50-ZR-17

Комплектація і ціни

Колір

   

Доступні кольори

Технології

Необмежена продуктивність

Двигун GSX-S1000F, який був створений, щоб стати володарем гоночного треку, але був переналаштований для експлуатації мотоцикла у місті. Гоночний мотоцикл було перетворено на елегантний родстер, якому судилося стати справжньою «легендою». Неймовірно широкий діапазон потужності й обертального моменту, який не викликає жодних сумнівів. Він – саме те, що потрібне Вам на дорозі. І навіть більше. Найсучасніші технології забезпечують вражаючу потужність, яка дарує ще більше задоволення від кожної поїздки. Рушайте назустріч неймовірним пригодам. Ніщо не стане Вам на заваді.

Легендарна потужність для вулиць міста

Рядний 4-тактний, 4-циліндровий двигун об’ємом 999 см3 із DOHC і рідинним охолодженням, який відмінно зарекомендував себе в комплектації моделі GSX-R1000, був вдосконалений і оптимізований відповідно до особливостей міської їзди. Переналаштований двигун демонструє плавну реакцію на відкривання дросельної заслінки та миттєве, але повністю контрольоване прискорення. Відчуйте викид адреналіну від спортивного й динамічного руху.

Реальний.Розумний.

Чистокровний спортивний родстер оснащений вдосконаленою системою контролю тяги. Технологія Track-bred – запорука спокою та свободи на будь-яких дорогах та за будь-яких умов руху Рухайся з легкістю. Отримай максимум від руху. Загляньте у найвіддаленіші куточки. Ви все тримаєте під контролем. Датчик швидкості обертання заднього колеса Датчик положення дросельної заслінки Датчик швидкості обертання переднього колеса Датчик вибраної передачі Датчик положення колінчатого вала

Переднє гальмо із супортами-моноблоками Brembo

GSX-S1000F оснащений такими самими найсучаснішими радіальними супортами-моноблоками Brembo, що й GSX-R1000 L6. Ефективне гальмування забезпечують 310 мм плаваючі гальмові диски з супортами, кожний із яких має по чотири опозитно розташовані поршні (32 мм).

Розваги - це серйозно

Вдосконалена конструкція шасі. Гальмові характеристики, притаманні гоночному мотоциклу. Легковагий мотоцикл, який надає нового сенсу поняттю фізичної маневреності. Познайомте його з вулицями міста. Зі звивистими гірськими доріжками. Зі швидкісними автомагістралями. Пориньте у «серйозні» розваги незалежно від напрямку руху.

Вдосконалена панель приладів

Панель приладів представляє собою інтуїтивно зрозумілий РК-дисплей із функцією регулювання рівня яскравості. На ньому відображаються показання спідометра, тахометра, одометра, подвійного лічильника пройденого шляху і годинника, а також вибрана передача, температура охолоджувальної рідини, відстань на залишку палива, середня й поточна витрата палива та режим системи контролю тяги.

Нова форма неприхованої агресії

Хоча GSX-S1000 і має «дикий», суворий і агресивний вигляд, водій завжди почуватиметься на ньому надзвичайно комфортно. Форма байка незміно викликає асоціації з приземкуватим звіром. Світлодіодні стоянкові вогні нагадують справжні ікла.

Запрошення у великий спорт

GSX-S1000F змінює правила гри. Це новий, агресивний на вигляд нейкед-родстер. Це спадкоємець легенди суперспорту GSX-R1000. Це взірець надзвичайної маневреності й комфортності. Погляньте на спортбайк по-новому. Пізнайте справжній спортивний захват – від вулиць міста до швидкісних автострад.

Ультрасучасна система керування двигуном

Модуль керування двигуном (ЕСМ) здійснює високоточний контроль роботи двигуна та налаштований для забезпечення оптимального спортивного руху. Під контролем ЕСМ також знаходиться оновлена версія ключової системи впорскування палива з двома дросельними заслінками Suzuki (SDTV) (низхідного типу), яка завжди використовувалася в легендарній моделі GSX-R. Система SDTV сприяє підвищенню ефективності згорання палива та більш плавній передачі потужності.

Контроль тяги

Вдосконалена система контролю тяги Suzuki дозволяє водію впевнено керувати роботою дросельної заслінки за будь-яких умов та робить спортивний рух більш приємнім і менш виснажливим. Система 250 разів на секунду отримує від датчиків дані про швидкість обертання переднього й заднього коліс, положення дросельної заслінки, положення колінчатого вала та вибрану передачу. У разі виявлення пробуксовування колеса система швидко знижує потужність двигуна шляхом регулювання фаз запалювання.

Система ABS

Антиблокувальна гальмова система (ABS) допомагає водію зберегти контроль над мотоциклом навіть у разі різкого гальмування. За один оберт колеса система 50 разів реєструє швидкість його обертання та регулює енергію гальмування для забезпечення належного зчеплення коліс із дорогою. Блок керування ABS вирізняється легкою та компактною конструкцією, що робить мотоцикл більш спритним.

Шасі

Шасі, створене для неймовірно приємного руху Розробка нового шасі Suzuki для компактної й легкої комплектації GSX-S1000F сприяла не тільки покращенню його маневреності, але й підвищенню рівня задоволеності від керування ним. Кожний компонент шасі має на меті забезпечення відмінної керованості й контролю під час руху будь-якими дорогами – від асфальтованих вулиць міста до звивистих гірських доріжок.

Підсвічування білого кольору

Підсвічування білого кольору забезпечує відмінну видимість показань у темний час доби. З боків дисплея розташовані світлодіодні індикатори покажчиків повороту, дальнього світла фар, несправності, системи ABS, системи контролю тяги, температури охолоджувальної рідини, тиску мастила та показання витрати палива.

Задній ліхтар

Світлодіодні лампи в задньому комбінованому ліхтарі, на відміну від звичайних ламп, вирізняються довшим терміном служби та забезпечують кращу видимість.

Дика сутність

Істинний спортивний родстер – це справжній «звір». Приземкуватий, м’язистий, ікластий. І готовий на все. На перший погляд – це традиційний супербайк. Але при більш детальному розгляданні Ви пізнаєте його справжню сутність. Його дику натуру. Пізнайте його готовність зірватися з місця за Вашою командою.

Дросельний клапан зворотної тяги

Випускна труба оснащена дросельним клапаном зворотної тяги Suzuki (SET). Ступінь відкривання дросельного клапана з сервоприводом залежить від швидкості обертання двигуна, положення дросельної заслінки та вибраної передачі. Він призначений для контролю хвиль випускного тиску з метою покращення згорання палива за низьких обертів двигуна.

Три режими

Керування потужності двигуна системою відбувається настільки плавно й природньо, що це жодним чином не впливає на комфортність руху. Водій може вибрати один із трьох режимів роботи системи або просто відключити її. Різниця між режимами полягає в рівні чутливості. Перший режим передбачений для спортивного руху з мінімальним втручанням системи. Третій режим забезпечує максимальний контроль тяги для руху за поганих дорожніх умов. Другий режим пропонує збалансований контроль, який ідеально підходить для руху за звичайних дорожніх умов.

Примітка

Залежно від типу дорожнього покриття (вологе, пошкоджене, нерівне тощо) гальмовий шлях мотоцикла, оснащеного системою ABS, може бути довшим, ніж у мотоцикла без цієї системи. Система ABS не здатна запобігти пробуксовуванню колеса, спричиненому гальмуванням під час проходження повороту.

Рама

Основна рама забезпечує відмінну керованість і бездоганну курсову стійкість мотоцикла. Основні профілі рами проходять від рульової колонки до осі маятника. Їх ідеально продумана форма сприяла підвищенню жорсткості й зменшенню ваги. Використана Suzuki технологія аналізу методом кінцевих елементів дозволила зробити раму, вага якої навіть менше ніж у поточній моделі GSX-R1000.

Кермо Renthal

Конусоподібна конструкція алюмінієвого керма Renthal Fatbar не тільки підвищує жорсткість, але й сприяє зменшенню його ваги й рівня вібрацій. Чорне матове покриття та логотип Renthal по центру керма підкреслюють високоякісне виконання мотоцикла.

Поршень і поршневі кільця

Власна розробка Suzuki, випробувана у двигунах гоночних мотоциклів, а саме нікель-фосфор-карбідокремнієве покриття циліндрів, відоме як SCEM-покриття (композитний електрохімічний матеріал), сприяє зменшенню тертя та покращенню тепловіддачі, а також подовженню терміну служби ущільнювальних кілець.

Маятник

Міцний маятник із алюмінієвого сплаву запозичений у поточної моделі GSX-R1000. Його міцна конструкція не тільки забезпечує відмінну курсову стійкість, але й додає йому зовнішнього вигляду супербайка.

Округлий радіатор

Нова розробка, а саме ефективна округла форма радіатора, дозволяє утримувати температуру двигуна на відповідному рівні. Спеціальна конструкція спрямовує повітря в серцевину радіатора.

Передня вилка

Нова ретельно продумана передня вилка перевернутого типу KYB (43 мм) забезпечує спортивний та водночас м’який рух. Для вилки передбачено повне налаштування демпфірування, відбою, стискання й попереднього навантаження пружини.

Охолоджувач мастила

Рідинний охолоджувач мастила вирізняється невеликою вагою та компактністю. Його невеликий розмір надає більше простору для випускної системи, що надає дизайну мотоцикла витонченості.

Колісні диски

Принципово нові легкі 6-спицеві колісні диски з литого алюмінію забезпечують маневрений рух і додають мотоциклу спортивного зовнішнього вигляду. Радіальні шини Dunlop (120/70ZR17 – для переднього колеса; 190/50ZR17 – для заднього колеса) забезпечують відмінне зчеплення коліс із дорожнім покриттям для спортивного руху.

  • Загальна інформація
  • Двигун
  • ЕСМ
  • Гальмівна система
  • Ходова частина
  • Панель приладів
  • Освітлення та кермо
  • Необмежена продуктивність
  • Запрошення у великий спорт
  • Дика сутність
  • Потужність
  • Система керування двигуном
  • Клапан
  • Поршень і поршневі кільця
  • Радіатор
  • Рідинний охолоджувач мастила
  • Реальний.Розумний.
  • Контроль тяги
  • Три режими
  • Переднє гальмо із супортами-моноблоками Brembo
  • Система ABS
  • Примітка
  • Розваги - це серйозно
  • Шасі
  • Рама
  • Маятник
  • Передня вилка
  • Колісні диски
  • Вдосконалена панель приладів
  • Підсвічування білого кольору
  • Нова форма неприхованої агресії
  • Задній ліхтар
  • Кермо Renthal

Технічні параметри

Loading...