This version of the page http://vnz.org.ua/novyny/nauka (89.184.73.4) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-23. The original page over time could change.
Наука - Вища освіта

Анонси

Міжнародний фонд «Відродження» проводить конкурс на стажування студентів в аналітичних центрах
Стажування студентів вищих навчальних закладів України в Національному банку України
Тут може бути анонс Вашого заходу.

Наука

Уряд визначив, як має відбуватися конкурс з відбору наукових та науково-технічних робіт, що виконуються за кошти держбюджету

Відповідний Порядок Кабінет Міністрів затвердив під час засідання сьогодні, 12 вересня 2018 року.

Україна виділила на науку в 2018 році лише 0,27% ВВП. Гриневич бачить вихід в грантовому фінансуванні

У 2018 році в Україні було виділено 0,27% ВВП на наукові дослідження і розробки.

Затверджено Регламент, за яким працюватиме Національний репозитарій академічних текстів

Національний репозитарій академічних текстів матиме адресу nrat.gov.ua та даватиме користувачам відкритий доступ до електронних версій наукових робіт та пов’язаних з ними даних.

Уряд затвердив процедуру конкурсу, за яким обиратимуть членів Нацагентства із забезпечення якості вищої освіти

Уряд визначив процедуру конкурсу, за яким обиратимуть членів Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти - загалом їх буде 23.

Почався третій конкурс МОН для молодих науковців, на який передбачено 23 млн гривень

МОН оголосило третій конкурс наукових робіт для молодих учених – наразі для нього заплановано більше фінансування, ніж у попередніх роках. Відповідний наказ було опубліковано на сайті МОН.

Науку в університетах оцінюватимуть за 7 напрямами, щоб найкращим надати базове фінансування – постанова Кабміну

Уряд визначив, як оцінюватимуть наукову діяльність вишів – це дозволить у майбутньому надати найкращим з них базове фінансування на науку.

Кабмін затвердив порядок створення, реорганізації та ліквідації державних наукових установ у віданні галузевих академій наук

Уряд затвердив порядок, де визначено, як створюватимуть, реорганізовуватимуть та ліквідовуватимуть державні наукові установи (організації та підприємства), що перебувають у віданні національних галузевих академій наук.

20 молодих науковців мають отримати річні гранти у розмірі 150 тис грн кожен – Кабмін затвердив проект Розпорядження Президента України

20 докторів наук у віці до 45 років мають отримати річні гранти по 150тис гривень кожен. Проект відповідного Розпорядження Президента України «Про призначення грантів Президента України докторам наук для здійснення наукових досліджень на 2018 рік» підтримано Урядом сьогодні, 18 липня 2018 року.

Стартує конкурс для молодих науковців, переможці якого отримають грант Президента України

Державний фонд фундаментальних досліджень (ДФФД) оголошує конкурс Ф84 для молодих вчених. Переможці отримають гранти Президента України (150 тис гривень) для здійснення наукових досліджень у 2019 році.

79% наукових проектів, у яких беруть участь українські організації в межах програми «Горизонт 2020», зробили значний науковий прогрес чи науковий прорив, – Лілія Гриневич

За результатами конкурсів програми «Горизонт 2020» з 2014 року до сьогодні 97 українських організацій-учасників отримали фінансування на суму 17,88 млн євро на виконання 98 проектів.

Уряд створив Раду, яка скоординує фундаментальну і прикладну науку в різних відомствах та установах України

В Україні з’явиться Міжвідомча рада, що координуватиме фундаментальні і прикладні дослідження. Рішення про її створення прийняв під час засідання Уряд України.

Кабмін створив Національний фонд досліджень

В Україні створено Національний фонд досліджень, що вже з 2019 року має розпочати грантову підтримку наукових досліджень та розробок.

Стартував конкурс для вишів на доступ до Scopus та Web of Science за бюджетні кошти

МОН почало відбір на другий цикл передплати за кошти держбюджету до міжнародних наукових баз даних Scopus та Web of Science.

Міносвіти запустить відкритий український індекс наукового цитування до кінця року

В Україні створюють власний відкритий індекс наукового цитування – роботу над цим починає МОН спільно з Державною науково-технічною бібліотекою.

Цього року гранти Президента України на наукові дослідження отримають 63 молоді вчені – рішення Уряду

Невдовзі 63 молоді науковці можуть отримати гранти Президента України для підтримки досліджень молодих учених на 2018 рік.

<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Новини партнерів:

загрузка...
Loading...