This version of the page http://a.ukrposhta.ua/omap/s/map.html (91.209.214.80) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-20. The original page over time could change.
Карта відділень зв’язку | УКРПОШТА
Щасливі години в Укрпошті Флагманські відділення Укрпошти

Даний сервіс має допомогти Вам знайти відділення поштового зв’язку на мапі. Ви маєте змогу віднайти необхідне поштове відділення за номером поштового індексу та назвою регіону (область, район, місто). Для початку пошуку необхідно скористатися кнопкою «почати пошук», за допомогою якої буде запропоновано знайти поштове відділення за поштовим індексом або за назвою регіону.

Пошук за назвою регіону:

За результатами пошуку у лівій частині пошукового блоку відображатиметься перелік знайдених поштових відділень. Якщо поштове відділення має географічні координати, то Ви матимете можливість скористатися кнопкою «показати на мапі» - одразу відображатиметься обране поштове відділення на мапі (правий пошуковий блок). На карті поштові відділення відображатимуться у вигляді маркерів, натиснувши на який - відображатиметься додаткова інформація по обраному відділенню. Якщо в середині маркера відображено цифру, це означає групу знайдених відділень які можливо переглянуту, натиснувши на маркер. Ви маєте можливість будь-коли повернутися на початок пошуку – скористатися кнопкою «головна» Звертаємо Вашу увагу на те, що відділення поштового зв’язку відображатимуться у разі наявності в них географічних координат.

Сервіс знаходиться у процесі доопрацювання!

Просимо вибачення у разі виникнення технічних незручностей!

Якщо у Вас некоректно відображається інформація, радимо скористатися оновленими версіями наступних веб-браузерів, або оновити свій.

→ Mozilla
→ Google Chrome
→ Internet Explorer
→ Safari