ПОСТІЙНА ГОТОВНІСТЬ

ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ LEXUS

Екологічна безпека. Керування, яке не вимагає зусиль. Безкомпромісна продуктивність.

РОЗУМНІША АЛЬТЕРНАТИВА ДИЗЕЛЬНОМУ ДВИГУНУ

У самозарядному гібриді Lexus бездоганно поєднано два джерела енергії. Самозарядний гібридний автомобіль Lexus отримує енергію під час руху автошляхами. Більше жодних під'єднань до мережі, жодного дизельного палива, жодних компромісів. Самозарядний гібрид Lexus, не залежно від того чи це компактний хетчбек, кросовер, седан або високопотужне спортивне купе, покликаний задовольняти Ваші потреби та відповідати стилю життя. Опираючись на неперевершений досвід, більше 1,3 мільйона проданих в усьому світі автомобілів з гібридною установкою, ми вносимо гібридну розкіш в сьогодення.

САМОЗАРЯДНИЙ ГІБРИД LEXUS

Оберіть відповідну вкладку, щоб дізнатися про переваги самозарядних гібридів Lexus.

ЯК ПРАЦЮЄ ГІБРИДНА ТЕХНОЛОГІЯ LEXUS

Оптимальне поєднання двох джерел енергії.

ПОСТІЙНА ГОТОВНІСТЬ

Будьте готові переосмислити власні очікування щодо експлуатаційних характеристик гібридної системи.

ЖОДНИХ КОМПРОМІСІВ

Уміле поєднання стилю, простору та раціональності.

ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ LEXUS

Ми створюємо власний світ, в якому немає місця ризикам. Поєднуючи творчість та вміння, гібридні двигуни Lexus завжди демонструють якості, яких Ви очікуєте від розумної альтернативи дизельного двигуна – це неперевершений результат роботи майстрів Такумі, що надає Вам відчуття спокою, дозволяючи насолодитися рухом автомобіля. Гібридний автомобіль Lexus не вимагає підключення до мережі, не відволікає увагу, не наражає на небезпеку.

ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ LEXUS

НАЙБІЛЬШ ПОПУЛЯРНИЙ ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ ПРЕМІУМ-КЛАСУ У СВІТІ

Наша компанія – піонер у сфері поєднання електродвигунів та двигунів внутрішнього згоряння. Результатом такого поєднання є гібридна технологія, яку ми застосовуємо з 2004 року. Завдяки використанню інтелектуальних систем вона здатна забезпечити ефективність і комфортне керування, якого Ви чекаєте від Lexus.

Ми завжди шукаємо нові шляхи для вдосконалення майбутнього. Завдяки нашій любові до інновацій ми отримали найбільшу лінійку гібридних автомобілів серед усіх виробників. На сьогодні вже реалізовано більше мільйону гібридних автомобілів Lexus.

Дізнайтеся про переваги гібридних автомобілів Lexus, зазначені нижче, і з’ясуйте, чому багато водіїв уже зробити розумний вибір.

ПОЗНАЙОМТЕСЯ З СЕРІЄЮ ГІБРИДІВ

Витончені, компактні та динамічні седани або надзвичайні позашляховики – у нас найбільший асортимент гібридних автомобілів, ніж у будь-якого іншого виробника авто підвищеної комфортності. При цьому вони завжди готові до використання. Нижче Ви можете знайти гібридний автомобіль Lexus, що відповідає Вашому стилю.

ПОЗНАЙОМТЕСЯ З БАГАТОРЕЖИМНОЮ ГІБРИДНОЮ СИСТЕМОЮ LEXUS

Lexus – це чемпіон у світі лідерів. Наш досвід очікуваних викликів породжує інноваційність, яка поєднується з бездоганною ефективністю. Ці ідеї реалізовано в моделях LS 500h і LC 500h, які свідчать самі за себе.

  • ІННОВАЦІЇ У СФЕРІ ГІБРИДНИХ АВТОМОБІЛІВ

    ПОСТІЙНА ГОТОВНІСТЬ БУТИ ПЕРШИМ

    Наша унікальна багатоступенева гібридна система, найперша у світі гібридна технологія від Lexus, і наш дух інновацій дозволяють вивести гібридний принцип на новий рівень.

    Прискорене переключення, точне керування, чутливий до дій водія режим руху та енергійна робота 10-швидкісної коробки передач – усі ці можливості входять у стандартну комплектацію і досягаються завдяки наявності філігранно налаштованої 4-швидкісної коробки передач у нашій винятковій трансмісії.

    Результат – безпрецедентні ходові характеристики гібридної системи, поєднані з неперевершеною розкішшю, ефективністю і менш шкідливим впливом на довкілля, а також з готовністю виконати кожну команду водія.

    ПОЗНАЙОМТЕСЯ З ГІБРИДНОЮ ТЕХНОЛОГІЄЮ
  • ХОДОВІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ГІБРИДНОГО АВТОМОБІЛЯ

    ПОСТІЙНА ГОТОВНІСТЬ ДЕМОНСТРУВАТИ ЕФЕКТИВНІСТЬ

    Спортивне купе LC 500h і флагманський седан LS 500h використовують нашу першу в світі багатоcтупеневу гібридну технологію.

    Ця унікальна інновація притаманна лише гібридному автомобілю Lexus. Вона надає потужності, коли Вам це необхідно для неперевершеного керування та маневрування на дорозі. Відкрийте для себе передовий досвід нашої компанії й задовольніть свої очікування.

    ПОЗНАЙОМТЕСЯ З LEXUS LC
    ПОЗНАЙОМТЕСЯ З LEXUS LS

БУТИ ВЛАСНИКОМ ГІБРИДНОГО АВТОМОБІЛЯ

Мій Lexus

Гібридний автомобіль не є винятком у використанні відзначеного нагородою сервісу, який так цінують власники Lexus. Ви можете керувати різними опціями за допомогою «Мій Lexus».

Новітні технології

Хоча гібридні автомобілі Lexus й використовують новітні технології, догляд за ними традиційно безклопітний. Немає жодної різниці у вартості й простоті обслуговування гібридних автомобілів.

Надійність

Наші гібридні системи надійні в тій же мірі, що і традиційні силові системи, а завдяки використанню самозарядної технології Ви ніколи не опинитеся в скрутному становищі через розряджений акумулятор.

Сервісне обслуговування

Обслуговування гібридного автомобіля Lexus спрощується завдяки процедурі діагностики гібридної системи (Hybrid Health Check), яка є частиною стандартних сервісних послуг Lexus.

Фінансова політика

Насолоджуйтесь економічними перевагами завдяки гнучким фінансовим опціям, що надаються в мережі офіційних дилерів Lexus.

Next steps

ПЕРЕВАГИ У КЕРУВАННІ ГІБРИДНИМ АВТОМОБІЛЕМ

ГІБРИДНІ АВТОМОБІЛІ ДЛЯ КОРПОРАТИВНИХ КЛІЄНТІВ

ЗАМОВИТИ ТЕСТ-ДРАЙВ