This version of the page http://novaposhta.com.ua/nova_poshta_sogodni (91.240.48.11) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-18. The original page over time could change.
Нова Пошта сьогодні – «Нова Пошта»| Доставка майбутнього
Перейти вниз Перейти вгору

«Нова Пошта» сьогодні

«Нова Пошта» - це заснована у 2001 році українська компанія, що забезпечує сервіс експрес-доставки документів, вантажів і посилок для фізичних осіб та бізнесу.

Група «Нова Пошта» надає клієнтам - як бізнесу, так і приватним особам - повний спектр логістичних і пов’язаних з ними послуг. У Групу входять українські та зарубіжні компанії, зокрема «Нова Пошта», «НП Логістик», «ПОСТ ФІНАНС» і «Нова Пошта Ітернешнл».

«Нова Пошта» - лідер логістичного ринку, який забезпечує легку доставку кожному клієнту – у відділення, поштомати, на адресу – і дозволяє тисячам підприємців створювати і розвивати бізнес не лише в Україні, але й за кордоном. Мережа компанії нараховує понад 2400 відділень по всій Україні, а кількість відправлень лише за 2017 рік перевищила 146 млн. «НП Логістик» - компанія, що надає послуги фулфілменту: зберігання товару на складах, комплектацію та відправку замовлень отримувачу. «ПОСТ ФІНАНС» - небанківська фінансова установа, завдяки якій клієнти компанії можуть здійснювати грошові перекази та операції з електронними грошима. «Нова Пошта Інтернешнл» розвиває міжнародну партнерську мережу, щоб надавати клієнтам послуги експрес-доставки не лише в Україні, але й за кордоном.

Група «Нова Пошта» працює із дотриманням усіх норм українського законодавства. За останні півроку Група перерахувала в бюджет країни близько 1,5 млрд грн податків і зборів.

Загальний штат працівників компанії перевищує 26 000 осіб.

Місія компанії – робити доставку легкою для життя і бізнесу, спрощувати життя клієнтам. Для цього команда «Нова Пошта» впроваджує нові продукти і сервіси, орієнтуючись на міжнародні стандарти та кращий світовий досвід.

Окрім відправки та отримання посилок та вантажів, у відділеннях «Нова Пошта» можна замовити низку додаткових послуг, що розроблені з урахуванням побажань клієнтів і особливостей різних відправлень.

Активна громадянська позиція основних співвласників «Нова Пошта» - В’ячеслава Климова та Володимира Поперешнюка - відображається у підтримці соціальних проектів, серед яких – «Гуманітарна пошта України». За втілення цього проекту в 2015 році представники компанії отримали відзнаки Патріарха Філарета «За жертовність і любов до України».

  • Відстежити
  • Вартість доставки
  • Терміни доставки
  • Найближче відділення
  • Графік роботи відділень
  • Виклик кур'єра