This version of the page http://ldpu.org.ua/ (91.194.250.248) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-17. The original page over time could change.
Ліберально-демократична партія України -
Головна Контакти Карта сайту




17 вересня, 2018
UKR     RUS     ENG



Статут
Програми
Структура партії
Історія
Персоналії
Як стати членом партії



Інститут Лібералізму
Конституційний процес
Конференції та круглі столи
Бібліотека


Світлини
Обличчя партії


Новітня історія ліберальних демократів у форумах
Народні симпатики партії
Вільне слово
Громадський захист
Ваша підтримка
Ліберальна перспектива для України


Follow @PRESS_LDPU


Звернення українських лібералів до молодого покоління
23.04.2018  16:56
Шановні молоді колеги, друзі! Ліберально-демократична партія України звертається до вас у важкий поворотний момент історії України. Ставайте частиною ліберальної спільноти, давайте разом змінювати ситуацію в країні! Ми пропонуємо Україні Ліберальну перспективу. Наша політична сила як ідеологічна партія європейського парламентського типу має більш як чвертьвікову історію. ЛДПУ ніколи не була клановою та перебуває у відкритому спілкуванні з партіями ліберального напрямку, з рядом громадських організацій, у тому числі молодіжних. На відміну від традиційних прикладів недостатньої участі молоді у керівництві українських демократичних партій нового часу, ми завжди надавали можливості молодим людям для прогресу в партії. Активна молода людина ліберального світогляду має всі шанси стати лідером партії, увійти в центральні керівні органи, кандидувати в депутати, президенти. Разом переможемо!
Детальніше
27.08.2018  10:06 / Коментарі
Відійшов у вічність друг України, що побачив КДБ в душі Путіна
На 82-му році життя перестав боротися з хворобою сенатор Джон Маккейн (John Sidney McCain III). Герой, політичний гравець, переговорник, друг незалежної України. Маккейн завжди підтримував Україну у боротьбі з агресією РФ. Він був на Майдані в Києві взимку 2013 року, здійснив подорож на Донбас напередодні нового року 2015-го, був на лінії фронту. Будемо його пам’ятати як чесну, розумну, послідовну та хоробру людину. Світла пам’ять другу України!
23.08.2018  19:25 / Заяви
Привітання з Днем Незалежності України
Щиро вітаю вас із 27-ю річницею проголошення незалежності України! На теренах України продовжує розігруватись жорстке протистояння між цивілізацією та могутньою, але світоглядно архаїчною Азіопою. Чотири роки збройного позиційного протистояння з переважаючим супротивником ми втрачаємо кращих людей, героїв, що не дали Росії нас завоювати. Україна тримається та відвойовує метри та кілометри своєї землі. На часі дієва відповідь на морську економічну блокаду. Щоби вистояти в цей складний час та перемогти, демократи мають об’єднуватися. Мають постати не чергові "нові проекти", а великі ідеологічні партії, які чесно та прямо зможуть відповісти на будь-які питання та в результаті приведуть країну до перемоги. Маємо надію на створення сучасної Української нації, реального громадянського суспільства. Бажаю нам усім перемоги!
Усі новини
27.07.2018
Яків Гольденберг: Продовження розмови щодо термінології, і не тільки
Ми пропонували увести в українську мову такі терміни: Московія (тобто використовувати допетровську самоназву цієї країни) та відповідно “московити“ щодо “россіян“ (останній термін придуманий у Московії за президентства Єльцина). Зрештою, у різних мовах одна і та ж географічна назва читається часто зовсім по-різному. І це природньо. Також приємно, що цей термін починає приживатися.
07.12.2017
Яків Гольденберг: Як не програти битву за нашу демократичну Україну
"..Враховуючи нинішню слабкість парламентських партій, що дійсно можуть щось вирішити у залі, маємо підтримати громадські ініціативи антикорупційних громадських структур. Не будемо нагадувати їм, до чого призводить позірна непартійність громадських ініціатив (і на Майдані це було деякий час, і невипадково). Зрештою, у нас це майже завжди закінчується створенням із громадських організацій звичайних партій. І це нас не турбує. Вважаю, що й ініціатори мають звернутися до всіх позапарламентських партій, щоби виступити разом, нехай і без своїх прапорів. Також уважаю, що й партії, і члени партій, і безпартійні громадяни, що не входять у антикорупційні організації, Автомайдан, повинні самі їх підтримати. Тільки разом переможемо!"
10.10.2017
Адам Кузнєц: Нова економіка – нобелівське визнання
Талер разом із Хершем Шефріним створив альтернативну модель для опису дилеми, викликаної внутрішньою боротьбою між плануючим "я" і чинним діючим "я" (модель "планувальник/діяч"). Планувальник мислить і приймає рішення з метою довгострокового щастя, в той час як діяч керується більш короткостроковими цілями. Планувальник мислить і приймає рішення з метою довгострокового щастя, в той час як діяч керується більш короткостроковими цілями. Це поділ було прийнято в сучасній психології, а також підтримується нещодавніми дослідженнями в області нейронауки. Знову підказуємо: вивчайте сучасні теорії, займайте лідерські позиції, не старайтеся працювати на монополістів, приходьте до самостійної вільної творчості.
Усі публікації

08:37 Доба на Донбасі минула без втрат
08:17 За принципом Криму: Росія хоче окупувати Азовське море
08:15 До Балуха не пустили адвоката
08:14 Меркель звинуватила Росію в дестабілізації пострадянських країн
08:13 Україна втратить 3 млрд доларів від будівництва "Північного потоку -2"
08:12 Україна посіла 88 місце в глобальному рейтингу якості життя
08:09 Мер Лондона закликав провести новий референдум щодо Brexit
19:19 З 2014 року на Донбасі вбито більше людей, ніж у Сребрениці - Волкер
19:18 Меркель і Путін говорили про Сенцова
19:17 Скоєно напад на суддю, який веде справу про вбивство людей на Майдані
19:16 Рахунки "Юри Єнакієвського" в Швейцарії розблокують після вироків в Україні – ЗМІ
08:57 Хімвикиди в Криму: Україна замовила знімки супутника
08:55 Японія відмовилася від пропозиції Путіна укласти мирний договір з РФ
08:54 На Донбасі з початку 2014 року знайшли живими 3,6 тисяч зниклих безвісти, - Нацполіція
08:52 Столтенберг запевнив, що Грузія стане членом НАТО
На вашу думку, чи актуально , на разі, внесення змін до Конституції
Так
Ні
Дивитися результати
Новітня історія ліберальних демократів у форумах


© 2005 Ліберально-демократична партія України.
Прес-служба ЛДПУ: press_ldpu@ukr.net. Для зауважень та пропозицій: reklama_ldpu@ukr.net
У разі використання матеріалів сайту посилання на www.ldpu.org.ua є обов'язковим.
Розробка та дизайн УРА Internet
      
Разработка web-сайтов