This version of the page http://vsim.ua/lyudi (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-16. The original page over time could change.
Люди - видатні вчинки мешканців , корисні поради - Всім Хмельницький

Люди

В гаражі і на курорті: як хмельницькі чиновники провели відпустки (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

photo_camera
Троє хмельницьких патрульних отримали нагороди за "блискучу" роботу

Правоохоронці затримали озброєнного злочинця по гарячих слідах. Подяки їм вручив головний поліцейський області сьогодні,...

play_circle_filled
"Ваша самба гірша за мою китайську". Третій ефір "Танців з зірками" став провальним для Лесі Нікітюк

Вчора відбувся третій прямий ефір популярного танцювального шоу. Леся Нікітюк цього разу станцювала самбу. Але за танець...

Втратив зір та ногу, але не надію: поранений в АТО офіцер з Хмельниччини бігтиме на марафоні у США

Олександр Дарморос під час служби на Сході підірвався на міні у 2016 році. Він втратив зір та ліву ногу. Лише у травні...

«Вакцинуйте, стерилізуйте та не давайте кісток»: волонтер розповіла, що робити з тваринами

Багато хмельничан мають вдома тварин або бачать їх на вулицях міста. Однак не усі знають, як з ними поводитись та допомогти...

play_circle_filled Попри прокляття Могилевської та травму руки Леся Нікітюк вийшла на паркет "Танців з зірками"

Під час другого ефіру нового сезону "Танців з зірками" Леся Нікітюк та її партнер Максим Єжов станцювали ніжний віденський вальс. Через травму ліктя Леся була змушена вийти на паркет у пов'язці. Попри це,вона отримала багато схвальних відгуків від журі та голосів від глядачів. Вчора шоу покинули одразу дві пари.  

photo_camera Чемпіонське весілля у Хмельницькому: Марина Бех вийшла заміж

Віце-чемпіонка Європи з легкої атлетики Марина Бех та плавець Михайло Романчук одружилися. Церемонія відбулася вчора, 2 вересня. Після вінчання молодята відправилися святкувати в один із ресторанів міста. На весіллі був дрес-код.

photo_camera Що кажуть гості "Республіки" про фестиваль: зауваження та пропозиції

Фестиваль "Республіка" у Хмельницькому вже підходить до завершення.  Вже завтра вранці мешканці наметового містечка збиратимуться додому.  Журналісти vsim.ua запитали в "республіканців" про їхні враження від фесту. 

photo_camera Якими костюмами дивували "республіканці" у другий день фестивалю

Гості "Республіки" і на другий день фестивалю не перестають дивувати чудернацькими костюмами.  Більшість придбали їх у секонд-хенді, а хтось замовляв бажаний фестивальний одяг через інтернет.  Журналісти vsim.ua поспілкувалися з декількома цікавими персонажами. 

photo_camera Яскраві дівчата на “Республіці”: з кольоровим волоссям і у відвертих костюмах

Краса - не єдине, чим чарують дівчата на фестивалі. Яскраві костюми, незвичні зачіски або ж макіяж - це та інше у фотопібірці від vsim,ua.

Учителька з Кам'янця змагається за звання найкращого педагога України

В країні обирають найкращого вчителя в рамках конкурсу "Global Teacher Prize Ukraine". Учителька зарубіжної літератури з Кам'янець-Подільської ЗОШ №17стала його фіналісткою.  Наразі триває онлайн голосування, переможець якого отримає приз глядацьких симпатій.

photo_camera "Республіка" прокинулася. Як фестивальники пережили ніч

Жителі наметового містечка кажуть, було прохолодно та волого. На що ще скаржилися та що хвалили гості фестиваль, знають журналісти vsim.ua.

photo_camera Фотографія з хмельничанкою стала однією з кращих у Financial Times

Фотографія легкоатлетки Марини Бех потрапила до підбірки кращих фото тижня за версією Financial Times. На фото зображено момент приземлення Бех на чемпіонаті Європи. 

photo_camera Хмельничани вийшли на парад вишиванок. Які сорочки одягнули?

У Хмельницькому відбувся парад вишиванок. У чому на захід прийшли хмельничани, бачили журналісти vsim.ua.

photo_camera “Платиш за те, щоб стояти згорбившись”: думки хмельничан про підвищення вартості проїзду

Вже з 1 вересня проїзд у громадському транспорті подорожчає. Будемо платити по 3,50 у тролейбусах і по 5 гривень у маршрутках. До того ж, з 20:00 в місті діятиме “вечірній” тариф - 6 гривень за поїздку в автобусі або маршрутці. Журналісти vsim.ua запитали, що думають про подорожчання вартості проїзду хмельничани.

Правила користування сайтом

vsim.ua - новинний ресурс №1 у Хмельницькому. Свіжі та актуальні новини Хмельницького, все про події у Хмельницькому, інтерв'ю з цікавими та видатними особистостями нашого міста. З vsim.ua - ви завжди перші! © vsim.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0382)65 98 20; 65 98 40
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up