This version of the page http://uainsur.com/our-news/important/ (91.223.223.123) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-16. The original page over time could change.
Актуально . Ліга страхових організацій України
Головне
  • Hовини ЛСОУ
  • Новини страхування
  • Анонси
  • Дайджест ЛСОУ
  • Огляд преси
  • Дні народження
  • Пам’ятка клієнта страхової компанії
  • Фоторепортаж
Відкрите страхування
  • Ризикове страхування
  • Страхування життя
Законодавство
  • Закони України
  • Кодекс етики в страховій діяльності
  • Фінмоніторинг
  • Перелік страхових компаній України, що здійснюють страхування подорожуючих до країн ЄС/Шенгенської зони

Hовини ЛСОУ

14.09.2018

ЛСОУ наголосила що ситуація щодо відбору 7 страхових компаній є неправильною та провокуючою

Проблему нездорової конкуренції щодо відбору 7 страхових компаній, які нібито відповідають вимогам, зазначеним у Законі «Про іноземців», підняла у своєї доповіді Галина Ким, голова комітету ЛСОУ з питань страхування у сфері туризму. Виступаючи в рамках конференції «Страхування в Україні: основні драйвери, зміна пріоритетів та нові перспективи» XVIII Міжнародного фінансового форуму Галина Ким наголосила, що ситуація такого відбору є неправильною та навіть провокуючою, тому має бути вирішена найближчим часом.

14.09.2018

XVIII Міжнародний фінансовий форум продовжує свою роботу

Якісне оновлення законодавства страхового ринку буде можливим лише за умови тісної співпраці та широкого діалогу регуляторів з учасниками страхового ринку із залученням міжнародних та українських експертів, — зазначив 13 вересня 2018 року начальник Управління реформування фінансового сектора НБУ Євген Степанюк, виступаючи на XVIII Міжнародному фінансовому форумі в Одесі.

14.09.2018

ЛСОУ здійснила експрес-аналіз показників діяльності компаній non-life страхування — учасників проекту «Відкрите страхування» за січень-липень 2018 року

Валові страхові премії учасників проекту «Відкрите страхування», які здійснюють види страхування, інші, ніж страхування життя, за підсумками січня-липня 2018 року склали 5,5 млрд. грн.

13.09.2018

XVIII Мiжнародний Фiнансовий форум розпочав свою роботу

XVIII Міжнародний фінансовий форум відкрився в Одесі 12 вересня.

Цього року форум зібрав 150 учасників, в числі яких представники фінансового ринку України та 14 зарубіжних країн — Латвії, Німеччини, Австрії, Швейцарії, Канади, Нідерландів, Молдови, Білорусі, Таджикистану, Польщі, Азербайджану, Грузії.

12.09.2018

ЛСОУ взяла участь у спільному засіданні Комітету з електронних комунікацій при ТПП України та Антикризового центру кібернетичного захисту бізнесу при ТПП України

Учасники спільного засідання обговорили план проведення та розглянули стан роботи з підготовки місяця кібербезпеки в Україні.

11.09.2018

ЛСОУ взяла участь у засіданні Координаційної Ради МТСБУ

В рамках порядку денного було розглянуто питання про погодження внесення змін до Положення про порядок формування та використання додаткових гарантійних внесків до централізованого страхового резервного Фонду захисту потерпілих МТСБУ для забезпечення платоспроможності страховика.

10.09.2018

Президент ЛСОУ вручив Диплом «За значний внесок у розвиток страхування в Україні» Тетяні Бернатович, Президенту, керуючому партнеру «РСM Україна»

Компанія «РСМ Україна», одна з провідних аудиторських фірм на українському ринку аудиторських і консалтингових послуг, відзначила своє 25-річчя. Лігу страхових організацій України на святковому заході, присвяченому цієї події, представив Президент ЛСОУ Олександр Філонюк, який привітав компанію та гостей, і побажав всім успішних проектів та нових досягнень!

07.09.2018

Президент ЛСОУ привітав ІСС Ukraine з 20-річчям

7 вересня 2018 року Національний комітет Міжнародної торгової палати — ІСС Ukraine – відзначив своє 20-річчя. З вітальним словом до учасників святкування звернувся очільник ІСС Ukraine Володимир Щелкунов, наголосивши, що попереду ще багато роботи, і головною заслугою і нагородою усіх стане зростання вітчизняної економіки.

06.09.2018

Побудова ефективної моделі обов’язкового страхування в Україні повинна враховувати і економічну ситуацію в країні, і рівень національної свідомості — Президент ЛСОУ

6 вересня 2018 року Платформа ефективного регулювання (BRDO) провела круглий стіл «Обов’язкове страхування в Україні: шляхи до ефективної системи».

06.09.2018

ЛСОУ взяла участь у засіданні Громадської ради при Нацкомфінпослуг

5 вересня 2018 року відбулось засідання Громадської ради при Нацкомфінпослуг. Участь у засіданні взяли члени Комісії Ольга Максимчук, Денис Ястреб та Олександр Залєтов. Лігу страхових організацій України у Громадській раді при Нацкомфінпослуг представляє віце-президент організації Сергій Тарасов.

06.09.2018

Ліга страхових організацій України сердечно вітає СК ПРОВІДНА з Днем народження!

У цей святковий день прийміть найщиріші вітання, побажання процвітання і значних досягнень у справах! Будьте завжди інноваційними та успішними! Мрійте, ставте перед собою нові цілі, щодня робіть хоча б один крок назустріч своїй меті і пам’ятайте — ми завжди поруч!

Зі святом!

05.09.2018

Президент ЛСОУ взяв участь у засіданні Громадської колегії Ради НБУ

4 вересня 2018 року відбулось засідання Громадської колегії Ради НБУ. Обговорювалось питання реформування системи державного нагляду та регулювання у фінансовому секторі України щодо підготовки до другого читання законопроекту №2413а «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо консолідації функцій із державного регулювання ринків фінансових послуг».

03.09.2018

До уваги фінансових установ!

Інформація щодо особливостей подання звітності піднаглядними установами* в електронній формі до Нацкомфінпослуг.

03.09.2018

До уваги фінансових установ!

Повідомлення про оприлюднення доопрацьованого проекту розпорядження Нацкомфінпослуг “Про затвердження форми повідомлення фінансової установи, яка віднесена до підприємств, що становлять суспільний інтерес, про суб’єкта аудиторської діяльності, який надаватиме послуги аудиту фінансової звітності”.

03.09.2018

Президент ЛСОУ привітав УСПП з Днем підприємця

31 серпня 2018 року УСПП провів урочисте зібрання з нагоди Дня підприємця. Було відзначено, що за останній рік бізнес-спільноті вдалося чимало досягти.

Страницы: 1 2 3 4 5 6 ... 191 192 193 ►