This version of the page http://innovations.com.ua/events/ (194.28.86.89) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-15. The original page over time could change.
Події - OPEN
Інтелект-проект Києво-Могилянської Бізнес-Школи

Події

Дизайн-мислення для управлінців

Дизайн мислення є важливою складовою управлінського мислення. В сучасному світі - складному, динамічному, невизначеному репертуар способів мислення управлінців великою мірою визначає спосіб вирішування, та управління.

 

V Форум Диригенти змін

13 листопада в Києві ми розкриємо успішні кейси трансформацій українських та міжнародних компаній, що просунулися далі за всіх у впровадженні результат-орієнтованої культури. Ми станемо учасниками дискусії про досягнення культурних змін в умовах складного ринку. Як долати кризи та перешкоди, паралельно перебудовуючи компанію на шляху до досягнення мети? Які управлінські технології та інструменти використовувати? Як надихати та вести за собою людей, і де
самому знаходити мотивацію для досягнення екстраординарних цілей? Це та багато іншого ми обговоримо на V Форумі ДИРИГЕНТИ ЗМІН

 

7 трендів сучасного бренд-менеджменту

Особливості світового бренд-менеджменту важливо не лише відслідковувати, але й використовувати для оптимізації своєї роботи над брендом.

На прикладі українських і міжнародних кейсів, на події ми працюватимемо над питаннями: В яких випадках потрібно створювати новий суббренд, новий бренд і залишати бренд-архітектуру без змін? На які приклади використання digital в бренд-менеджменті варто звернути увагу?

IT Arena 2018

Скористайтесь шансом презентувати вас стартап лідерам індустрії з ЄС та США, поборотись за головний приз  $10 000, прїздку в Кремнієву Долину та отримати багато інших призів від наших партнерів! Організатори працюють над залученням українських та східноєвропейських стартапів, які будуть представлені в перший день конференції, а 10 кращих виборюватимуть призи на другий.

Учасники Startup Competition матимуть доступ до ексклюзивного нетворкінгу, бізнес-курсів, змоги пітчити перед інвесторами та до багатьох інших можливостей, що будуть сконцентровані в непристойно великій кількості на ІТ Arena 2018!

Помилки при створенні партнерства

Співвласники бізнесу найчастіше говорять про партнерство або як про головний фактор успіху та драйву, або як про основне джерело розчарувань, дискомфорту та проблем. Чи можливо вже на початку партнерства побачити його майбутнє та уникнути найбільш серйозних помилок ще «на вході»?

Під час події розглянемо наступні питання:

  • Коли краще «вести» бізнес самому, а коли потрібні партнери?
  • Дорожня карта партнерства: від знайомства до завершення проекту.
  • Класичні помилки в партнерстві та способи їх уникнути.