This version of the page http://onu.edu.ua/uk/news (91.208.138.242) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-14. The original page over time could change.
Події

Конкурс на стипендіальні програми DAAD

Німецька служба академічних обмінів (DAAD) оголошує конкурс для студентів, аспірантів та наукових співробітників на стипендіальні програми DAAD на 2019/2020рр.

Read more...

VII Чорноморський Саміт Асамблеї Європейських Регіонів – «Чорне Море – Дунайська Синергія. Регіон можливостей для Європи»

За підтримки Одеської обласної Ради з 5 по 6 вересня в Одесі проходить VII Чорноморський Саміт Асамблеї Європейських Регіонів – «Чорне Море – Дунайська Синергія. Регіон можливостей для Європи».

Read more...

ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ УНІВЕРСИТЕТУ

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ імені І.І.МЕЧНИКОВА

11 вересня 2018 року о 14ºº годині

(ФРАНЦУЗЬКИЙ БУЛЬВАР 24/26, НОВИЙ КОРПУС, АУД. 202)

Read more...

Черговий щорічний конкурс на здобуття стипендій імені Фулбрайта для проведення наукових досліджень у США

Fulbright Scholar Program 2019-2020

Fulbright Scholar Program уможливлює проведення досліджень в університетах США, дослідницьких центрах, бібліотеках, музеях, архівах тощо від трьох до дев’яти місяців. У конкурсі можуть брати участь представники гуманітарних, суспільних, точних, технічних і природничих дисциплін – кандидати та доктори наук; діячі культури, фахівці з бібліотекарства, журналісти та юристи; дослідники без наукового ступеня з досвідом роботи не менше п’яти років; аспіранти напередодні захисту, які отримають науковий ступінь до початку гранту (1 вересня 2019). 

Read more...

МОН України оголосило конкурсний відбір проектів наукових робіт молодих вчених, виконання яких розпочнеться з 2019 року

Детальна інформація щодо умов конкурсного відбору та вимог до учасників розміщена на офіційному сайті ОНУ, в розділі Наука/Нормативні документи.

Read more...

Програма стажування українських студентів в університетах Канади

Сanada's Mitacs Globalink Research Internship Program for Ukraine

Запрошуємо студентів 3-го курсу різних наукових дисциплін: від інженерних, технічних і математичних до гуманітарних і соціальних наук, прийняти участь у програмі Сanada's Mitacs Globalink Research Internship Program for Ukraine.

Read more...

Ще трохи літа: встигни стати студентом!

ОНУ ім. Мечникова проводить додатковий набір на контрактну форму:

Read more...

НАШІ СТУДЕНТИ-ЕКОНОМІСТИ СЕРЕД НАЙКРАЩИХ КЕЙСЕРІВ УКРАЇНИ

Лише протягом трьох останніх місяців команда студентів 3 курсу економіко- правового факультету спеціальності «Економічна теорія» у складі Яни Кесарь, Каріни Варлиги, Олександри Кащенко, Іллі Давидовича, долучившись до ініціативи Casers, двічі увійшла у фінали національних кейс-чемпіонатів «Tax your Brains 2018» від компанії Deloitte Ukraine та «НБУ: Врятуй 2118 рік» від Національного банку України.

Read more...

Стажування в Японії

Інформація від японської організації «Awaji Youth Federation»  щодо програми стажування в Японії.

Read more...

Національна академія наук України оголошує конкурс

На здобуття:

Read more...

Науково-педагогічне стажування в Vysoká škola ekonomická v Praze

Шановні викладачі та аспіранти! Запрошуємо долучитися до групи, яка виїжджає на науково-педагогічне стажування в один з провідних національних ВНЗ Чехії – Vysoká škola ekonomická v Praze https://www.vse.cz/ «Інновації в навчальному процесі: методи, підходи, технології (на прикладі підготовки бакалаврів та магістрів)»

Read more...

Вітаємо із перемогою у міжнародному конкурсі "Енактус"

Вітаємо студентів факультету Міжнародних відносин спеціальності "Міжнародні економічні відносини" Ромаскевич Георгія і Гринкевича Юрія, які в складі збірної команди університету # ЕнактусОНУ зі студентами ЕПФ 6 липня 2018 р зайняли призове третє місце на Національних змаганнях Енактус в м.Києві.
Read more...

Черговий щорічний конкурс на здобуття стипендій імені Фулбрайта для проведення наукових досліджень у США Fulbright Scholar Program 2019-2020

Fulbright Scholar Program уможливлює проведення досліджень в університетах США, дослідницьких центрах, бібліотеках, музеях, архівах тощо від трьох до дев’яти місяців. У конкурсі можуть брати участь представники гуманітарних, суспільних, точних, технічних і природничих дисциплін – кандидати та доктори наук; діячі культури, фахівці з бібліотекарства, журналісти та юристи; дослідники без наукового ступеня з досвідом роботи не менше п’яти років; аспіранти напередодні захисту, які отримають науковий ступінь до початку гранту (1 вересня 2019). 
Read more...

Документи для вступу до аспірантури

Прийом документів для вступу до аспірантури ОНУ за кошти бюджету, а також фізичних і юридичних осіб проходитиме з 15 по 30 серпня 2018 року.

Read more...

Оголошення

Конкурс щодо здобуття премії Кабінету Міністрів України за впровадження інноваційних технологій в закладах вищої освіти та наукових установах, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України

Read more...

Чергове, XIX засідання Консорціуму Варшавського Університету та українських університетів у Львові на базі Українського Католицького Університету

З 5 по 6 червня 2018 року відбулося чергове, ХІХ засідання Консорціуму Варшавського університету та українських університетів у Львові на базі Українського Католицького Університету.

Read more...

Візит делегації Інституту технологій Технічного університету Чжєцзян м. Нінгбо (КНР)

17 травня 2018 року делегація Інституту технологій Технічного університету Чжєцзян в м. Нінгбо (КНР) відвідала Одеський національний університет імені І.І. Мечникова і мала зустріч з представниками ОНУ імені І.І. Мечникова на чолі з ректором професором І.М. КОВАЛЕМ.

Read more...

Опитування на тему: «Реформування освіти зсередини: точка зору представників освітянського середовища»

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» проводить серед науково-педагогічних працівників, представників адміністрації закладів освіти опитування на тему: «Реформування освіти зсередини: точка зору представників освітянського середовища». Дослідження проводиться у травні-червні 2018 року на умовах повної анонімності. Просимо прийняти участь в опитуванні. Посилання 

Read more...

Перемога команди ЕПФ ОНУ

Перемога команди ЕПФ ОНУ 02071091 у суперфіналі інтелектуального правового турніру!

30 травня 2018 року команда ЕПФ ОНУ імені І.І.Мечникова 02071091 взяла участь у суперфіналі інтелектуального Бліц-турніру «Юстиція: минуле, сучасне, майбутнє» Головного територіального управління юстиції в Одеській області, зустрівшись з найкращими командами усіх юридичних ВУЗів міста Одеси (НУ „ОЮА”, НУ „ОМА”, ОНМУ, ОДУВС).

Послідовно лідируючи у всіх трьох турах турніру наша команда 02071091 здобула 17 балів з 18 можливих і з відривом у 3 бали від найближчого суперника – команди „Нас змусив Костя” з НУ „ОЮА” здобула переконливу перемогу у змаганнях!

Команда ОНУ 02071091 – це магістри спеціальності „Право”:

  • Фірсов Владислав (капітан);
  • Агеєва Дар’я;
  • Бегларян Ліліт;
  • Захарченко Марія;
  • Пенчукова Марія.

Назва команди 02071091 – це ідентифікаційний код ОНУ імені І.І.Мечникова.

Щиро вітаємо переможців, які внесли свій вклад у популяризації ОНУ як демонстрацією високого інтелектуального рівня наших студентів, так і тим, що члени журі, суперники і присутні вивчили ідентифікаційний код нашого Університету!

Read more...

Економіко-правовому факультету ОНУ імені І.І.Мечникова – 20 років!

25 травня 2018 р. відбулись урочистості з нагоди двадцятої річниці створення Економіко-правового факультету Одеського національного університету імені І.І.Мечникова. Почесними гостями святкування стали заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Колебошин Сергій Валерійович, голова Апеляційного суду Одеської області Колесніков Григорій Яковлевич, заступник голови Апеляційного суду Одеської області Дрішлюк Андрій Ігорович, голова господарського суду Одеської області Петров Володимир Степанович, голова Малиновського районного суду м. Одеси Лічман Леонід Григорович, керуючий партнер юридичної фірми «Юрлайн» Зубар Володимир Михайлович, депутат Одеської обласної ради Саутьонков Віталій Миколайович, юрист, поет Дерменжи Іван Іванович. 

Read more...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Кінець
Сторінка 1 із 17

Адреса

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Тел. приймальної (38-048)723-52-54
Тел./факс (38-048)723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

Top