This version of the page http://lucl.kiev.ua/index.php/1843-111 (212.1.70.80) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-14. The original page over time could change.
Прогулянка Кудрявцем
Мобільна версія Версія для слабозорих

НОВИНИ ТА ПОДІЇ

Прогулянка Кудрявцем

14-06-2018 Відділ краєзнавчої літератури та бібліографії разом з екскурсоводом Ліги екскурсоводів міста Києва Людмилою Шевченко для вихованців літніх пришкільних таборів Шевченківського району (спеціалізованої школи № 106 та середньої школи № 61) провели екскурсію-прогулянку Кудрявцем.

Крім працівників відділу, групу супроводжували вихователь та вчителька англійської мови. Під час прогулянки учні мали змогу не тільки оглянути архітектурні пам’ятки і старовинні будівлі Кудрявця, які вражають  своєю  красою та історією, а  ще й удосконалити навички розмовної англійської. Екскурсія проводилася англійською мовою.

Екскурсанти від будівлі Міської санітарної епідеміологічної станції пройшлися до лікарні водників, прогулялися чудовим, затишним Павлівським сквером. Діти цікавились тим, скільки років деревам, що ростуть у сквері, та коли і ким вони були посаджені.

На вулиці Гоголівській роздивилися мурали та послухали цікаву розповідь екскурсовода про історію "Будинку з котами".

Закінчилася мандрівка у затишній читальній залі відділу, де всіх учасників пригостили смачними цукерками і запропонували переглянути малюнки, виконані вихованцями Центру дитячої та юнацької творчості "Шевченківець" і представлені на виставці  "Київ очима дітей".

Завідувач відділу Надія Грищенко розповіла про книги, які дають змогу дізнатися ще більше про цікаві маршрути  для прогулянок Києвом.

На закінчення заходу було багато селфі та прекрасних фото на пам’ять.




Powered by Web-It.kiev.ua