This version of the page http://24.ua/tsifra_tag5121/ (194.44.175.39) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-13. The original page over time could change.
Новини Цифра - Телеканал новин 24
  • укр
  • рус
19:56
13 вер 2018
USD
...
EUR
...
Created with Sketch.
  • youtube
  • google
  • rss
  • apple
  • android
  • samsung_smart_tv
  • smart_tv
  • dune
Архів
Курси валют
USD
EUR
детальніше
Погода
      детальніше
      youtube @24
      Loading...
      google @24
      RSS СТРІЧКА
      Загальний RSS
      +feedly

      Топ новини
      +feedly

      Відео новини
      +feedly

      Дивись онлайн онлайн
      укр
      • рус
      ВОЛОДИМИР ОМЕЛЯН РОМАН СУЩЕНКО ВАКЦИНА ТРАНШ МВФ ОЛЕГ СЕНЦОВ
      Пряма трансляція на
      Останні випуски
      Вєсті Кремля
      22:51, 12 вересня
      Вєсті.UA
      20:56, 12 вересня
      ЦРУ
      09:00, 12 вересня
      Підсумки дна
      13:00, 28 серпня
      Згадати все
      23:00, 11 вересня
      • техно
      • футбол
      • Auto
      ВОЛОДИМИР ОМЕЛЯН РОМАН СУЩЕНКО ВАКЦИНА ТРАНШ МВФ ОЛЕГ СЕНЦОВ

      Цифра

      • Які джерела інформації росіяни вважають найавторитетнішими
        Бунтуюча Наталія Поклонська стала єдиною "госдумівською єдинороскою", яка збунтувалась проти пенсійної реформи. А після того, як Пиня з царського плеча вийшов в ефір із "пом'якшенням", екс-прокурорка Криму накатала пост у Facebook. Мовляв, президенте, а хто відзвітує про гроші? Але про це дізнається мало росіян.
        1 вересня , 09:03 260
      • Які найпопулярніші "євробляхи" серед українців
        Проблема з "євробляхами" досі не вирішена. Законопроект №8488 існує. Згідно з ним мали б вводитися обмеження на кількість авто, які можна ввозити без грошового забезпечення, а також посилилась би відповідальність за порушення митних правил. Але на разі на цьому лише піаряться популісти.
        1 вересня , 08:13 970
      • Скільки відеозвернень здійснив Путін під час президентського правління: приголомшлива цифра
        30 – стільки відеозвернень здійснив тандем Путін-Медвєдєв на президентській посаді за 18 років правління, не враховуючи президентських привітань.
        31 серпня , 08:31 210
      • Скільки українці витрачають на ліки: вражаючі цифри
        54 мільярда гривень – таку суму витратили українці на купівлю ліків в аптеках у 2017 році.
        31 серпня , 07:30 173
      • Скільки російський стадіон заборгував грошей після Чемпіонату світу з футболу-2018
        Стадіон у Самарі – одне з місць проведення матчів в рамках Чемпіонату світу з футболу-2018 року. 28 серпня їх відключили від електропостачання, а вже 1 вересня там має пройти поєдинок шостого туру чемпіонату між "Крилья Советов" та "Анжи".
        30 серпня , 07:15 732
      • Ксенофобія "с русскім духом": кого б росіяни вигнали з країни у першу чергу – деталі у цифрах
        Підняття пенсійного віку, збільшення ПДВ, новий пакет "забугорних" санкцій, та постійно вниз "колєбающийся" курс рубля – усе це мало турбує російського обивателя. Бо уявний "враг" – ось основна причина головних болів, які не дають спати ночами. І цих "врагів" останнім часом суттєво побільшало, особливо після чемпіонату світу з футболу, коли росіянки разом з іноземцями накивали п'ятами з "родіни".
        29 серпня , 07:15 1142
      • Від чого готові відмовитися росіяни на користь смартфона: шокуючі дані
        Пиня минулого тижня побував у Курску, де непробивний фундамент його електорату бився за царські обійми. Інші в тримтячих руках тримали смартфони, аби "запєчєтліть" Путіна і додати до своєї домашньої колекції унікальний знімок. Бо давно відомо, що в кожної російської родини може бути і холодильник порожній, але на стіні повинен висіти портрет улюбленого президента.
        28 серпня , 08:31 658
      • За що друзі Порошенка отримують мільйонні дотації: деталі у цифрах
        У ВР намагаються пропхати закон щодо сонячної енергії. Наче все чудово – це треба підтримувати. І от дружина Авакова вклала 35 мільйонів гривень у цей бізнес. І дивним чином у ВР зареєстрований законопроект, який забороняє зниження закупівельних цін державою до 2020 року. У Європі вартість мегават в годину – 8,5 євроцентів. В Україні – 15. Та сприяння обраним у нас не поодиноке.
        28 серпня , 07:30 855
      • Скільки росіян ніколи не чули про "Празьку весну": шокуючі цифри
        Напередодні чеський парламент ухвалив резолюцію, у якій серпневі події 1968 року визнав окупацією. Тоді радянські танки за рознарядкою з Москви в'їхали у Прагу, щоб прокотитися гусеницями по "соціалізму з людським обличчям". І прокотилися так, що на той світ відправилося більше 200 людей.
        24 серпня , 07:30 434
      • Скільки реклами у ЗМІ замовляє Московський патріархат: деталі в цифрах
        Джинса – це прихований піар, який у меді подають як звичайну новину. Саме вона може у повній мірі стати лакмусовим папірцем для рейтингу цинізму українського політичного суспільства.
        23 серпня , 08:15 360
      • Скільки відсотків росіян попросили громадянство в Ізраїлю: неочікувані дані
        На початку червня російський шоумен Іван Ургант ледь не перетворився "ворога номер один", прийнявши ізраїльське громадянство, після чого довелось виправдовуватися та зізнавтися в безмежній любові до Батьківщини.
        23 серпня , 07:15 590
      • Скільки мільйонів витрачають партії на рекламу: приголомшливі цифри
        Знаєте чим прекрасна передвиборча метушня? А тим, що кожен українець відчуває турботу зверху, бо всі кандидати як один милі, добрі, чуйні і розуміючі особи. Але, аби ми почули їхні благі наміри варто піаритись, дуже піаритись, на десятки мільйонів гривень.
        22 серпня , 07:15 225
      • Скільки росіян вірить в "теорію змови" проти Москви
        66% росіян впевнені, що існує група людей, які хочуть переписати російську історію, щоб нанести шкоду їхній країні. Майже кожен четвертий заперечує будь-яку теорію змови.
        21 серпня , 08:30 159
      • Скільки боргів списала Росія іншим країнам за останні 10 років: космічні цифри
        650 мільйонів рублів на реставрацію Гаванського капітолію, які пообіцяла ще у 2016-му Валентина Матвієнко, крапля у морі в порівнянні із тим, як Кремль останніми роками за прикладом радянської імперії списує борги за контроль і хаос на чузоземних територіях.
        18 серпня , 08:19 897
      • Скільки росіян проти інтернет-екстремізму: неочікувані дані
        15 серпня у сибірському Баранаулі відбудеться друге засідання суду у справі Марії Мотузної, яку звинувачують в екстремізмі у соціальних мережах. За збереження у "Вконтакте" РПЦ-хульних картинок, де, наприклад, православний священник з дитинства мріяв стати бізнесменом, дівчині загрожує до п’яти років позбавлення волі.
        16 серпня , 07:15 214
      • В яку суму обійдеться Росії утримувати стадіони після Чемпіонату світу: неочікувані дані
        В англійській мові є прекрасна ідіома white ellefant. Означає воно щось дуже дороге і абсолютно безкорисне. Утримувати його – задоволення не з дешевих, практично нереальне. У Росії слони не водяться, хіба в цирках чи зоопарках, але зайвого дорого баласту після Чемпіонату світу чимало, стадіонів приблизно сім.
        15 серпня , 08:30 583
      • Скільки депутатів відпочивають за державний кошт: приголомшливі дані
        Народним депутатом України зручно працювати тому, що ти можеш взагалі нічого не робити, а за бездіяльність отримувати зарплату. Звісно ні копійки з цих коштів не витрачати, бо за все потурбувалась держава. Більше того, нардепи мають унікальну можливість відпочивати за державний кошт, але не роблять цього. Відповідно закладені гроші кудись діваються.
        15 серпня , 07:15 900
      • Чи може Україна обійтися без траншу МВФ: деталі в цифрах
        МВФ – чи не найсвятіші три літери українського алфавіту. При згадці Міжнародного валютного фонду серця в Кабінеті міністрів України починають битися швидше, бо якщо у звичайних українців рік поділяється на сезони, то у чиновників з Кабміну 365 дні міряються траншами.
        14 серпня , 07:15 1969
      • Куди "котиться" Путін: одвічна віра росіян у "доброго царя" – в цифрах
        Напередодні "паганий госдеп" оголосив, що з 22 серпня на "Расссєю" хлине черговий пакет санкцій через застосування хімічної зброї у Солсбері. Рубль уже почав обвалюватися, а підлити ще масла у вогонь спробували сенатори: Росію можуть визнати спонсором тероризму. І досить неочікувано виявилося, що навіть самі росіяни, які обожнюють царя, почали сумніватися в "Пині".
        10 серпня , 07:15 2995
      • Назар Холодницький отримав відпускні: вражаюча сума
        Майже півмільйона гривень відпускних – виявляється, що такі суми для України цілком реальні, якщо ти – головний антикорупційний прокурор.
        7 серпня , 08:27 11604
      • Скільки росіян байдужі до протестів у країні: приголомшливі дані
        На вихідних у Росії відбулися мітинги проти підняття пенсійного віку. Лише у Москві під прапорами КПРФ в суботу вийшли понад десять тисяч людей. До цього ж протести організував Олексій Навальний. Однак більшість росіян не помітили мітингів.
        3 серпня , 07:15 1790
      • Чи збираються росіяни доживати до пенсії: шалені цифри для пенсійного фонду
        У вересні єдинороси мають пропхати пенсійну реформу у другому читанні. Та "Мінтруд" вирішив не чекати і вже зараз почати копати ще більшу яму росіянам: думають ввести кримінальну відповідальність за звільнення "передпенсіонерів". Тепер роботодавець буде виганяти людей на кілька років раніше – щоб раптом не попасти під кримінал. Але й самі росіяни, як виявилось, не вірять, що вони – працездатні.
        27 липня , 07:15 929
      • Скільки відсотків росіян хочуть покращення відносин з Америкою: вражаючі цифри
        Не встиг Дональд Трамп виступити із заключним словом на Гельсінському двосторонньому саміті, як з боку американців посипався град критики, зустріч із Путіном прирівняли до національної зради.
        25 липня , 07:15 4618
      • Скільки політиків піаряться на прихованій рекламі: неочікувані дані
        Юлія Тимошенко запевняла, що усю політичну рекламу варто прибрати з вулиць і телеекранів. Але коли питання стосується особисто Володимирівни – правила гри можна міняти. У тім у плані замовних матеріалів ЮВТ далеко не лідерка.
        24 липня , 07:15 311
      • Яка збірна на думку росіян показала найкращу гру на ЧС-2018: цікаві рейтинги
        Відомого співця гір кавказьких Рамзана Ахматовича по завершенню Мундіалю прорвало на поезію. До премії від Союза Пісатілєй як у Лаврова він, щоправда, ще не дотягує. Але глава Чечні нормально так накатав амфібрахієм: звичайно весь вірш ніхто не задекламує, щоб від "побєдобесія" над іспанцями та ура-патріотизму кров із вух не потекла. Але приблизно такі рядки крутяться в голові кожного росіянина.
        20 липня , 07:15 5256
      • Як часто Путін запізнюється на офіційні зустрічі: неочікувані дані
        Одна річ на планеті точно не зміниться, а саме психологічний трюк Володимира Путіна – спізнення. Який він активно використовує з першого дня свого правління.
        18 липня , 07:15 1145
      • Як Росія приймала іноземців під час Чемпіонату світу з футболу
        Росіяни зі шкіри пнулися, щоб показати всьому світу, наскільки круто вони можуть організувати футбольний чемпіонат. І настільки, що вклали у проведення мундіалю більше 13 мільярдів доларів. Лише на стадіон, який можуть продірявити баклани, витратили 50 мільярдів рублів. ФСБ провели виховну роботу з ультрасами.
        18 липня , 07:00 1346
      • Що на думку українців слід робити з Донбасом
        АТО триватиме лічені години – обіцяв Порошенко. Повернемо Крим і Донбас – обіцяли Ляшко, Тимошенко, Турчинов та інші впливові особи. Але реальних кроків ніхто не робить, бо це не вигідно. Звичайні громадяни України вже стомились від обіцянок. Саме про це свідчать опитування громадської думки.
        14 липня , 08:12 3478
      • Кого звинувачують росіяни в усіх бідах РФ: неочікувані деталі у цифрах
        Давно відомо, що в усіх бідах Росії винні не самі росіяни, і навіть не рідний уряд із Держдумою. Кинути камінь в город улюбленого царя – ідея взагалі досить небезпечна, бо можна і неволею розплатитися. Тому стан доріг легко списати можна на таджиків з узбеками, низький курс рубля – на ненависних американців, а демографічну кризу – на масонів.
        13 липня , 08:15 1877
      • Скільки коштів конфіскували у корупціонерів з початку 2018 року: шалена сума
        Наприкінці травня міністр внутрішніх справа Арсен Аваков гордо підписав у Парижі договір з французами, за яким ми у два етапи отримаємо від французів 55 надсучасних гелікоптерів. Вартість угоди – 552 мільйонів євро. Де взяти кошти – вони є! Один мільярд гривень був закладений у бюджет, а решта коштів надійде з конфіскованих грошей корупціонерів.
        13 липня , 07:15 483
      • Скільки українців відвідали заблокований сайт "Вконтактє": шокуючі цифри
        Четверте місце посів заблокований сайт "Вконтактє" у рейтингу найбільш відвідуваних сайтів українцями у червні 2018 року.
        12 липня , 07:15 1509
      • Скільки заробила Вікторія Скрипаль на своїй сестрі: шокуючі цифри
        Стосунки росіян із британцями залязять у все більшу кризу. Новий виток в історії із хімічною зброєю змусив росіян трохи забути про Чемпіонат світу. Адже сестра постраждалої, Вікторія, за кожну появу на російських ток-шоу отримувала один мільйон рублів.
        11 липня , 08:15 1878
      • Скільки грошей українці витрачають на алкоголь: неочікувані дані
        Головне не скільки ти заробляєш, а як ти витрачаєш. Якщо цей вислів перефразувати на український манер, то вийде приблизно таке: головне не скільки ти заробляєш, а як швидко ростуть ціни і які платіжки прийдуть наприкінці місяця. Бо наче і дохід більший, але от тікають ці гроші з кишень із геометричною прогресією.
        11 липня , 07:15 989
      • Яку суму британський бізнесмен вклав у Brexit-кампанію за сприяння РФ: вражаючі цифри
        Гірших стосунків на міжнародній арені, ніж британців із росіянами, важко придумати. Причин таких темних часів – достатньо. То колишнього шпигуна та британських алкозалежних отруять, то речниця МЗС назве політику британців "грязной игрой". І якщо до цього Тереза Мей ще вагалася, чи йти на "русскую землю" із хрестовим походом, то після останнього розслідування The Guardian будь-які сумніви відпали.
        10 липня , 08:16 883
      • Скільки українців не працюють за спеціальністю: приголомшливі цифри
        Дати вищу освіту – такий обов'язок відчуває перед дітьми більшість батьків. Підготувати до вступу і чекати 5 і більше років, аби все ж твоя дитина отримала такий бажаний диплом. Але, як показує практика, дипломований український фахівець йде працювати не за спеціальністю.
        10 липня , 07:15 977
      • Скільки росіян вірять у перемогу своєї збірної: вражаючі цифри
        56% – стільки росіян вірять, що їхня збірна переможе Хорватію. Практично кожен шостий впевнений, що фінальний свисток зафіксує перемогу балканців. 10% росіян ставлять на нічию.
        7 липня , 07:15 2978
      • 1
      • 2
      • 3
      • 4
      • 5
      • 6
      Відео
      • Навіщо Росія лякає наступом з боку України на Донбас 14 вересня
        сьогодні , 19:11
      • Диктаторські замашки: влада карає активістів за "яєчний теракт"
        сьогодні , 16:02
      • Volvo Trucks презентувала безпілотну електровантажівку Vera
        сьогодні , 14:20
      • Lexus ES отримав камери замість дзеркал
        сьогодні , 13:40
      • Чи дійсно один ремінь може врятувати життя кількох пасажирів: статистика
        сьогодні , 11:53
      • Катери Island: які судна Штати передадуть Україні
        сьогодні , 10:35
      • Що це було. Чому в Україні хочуть повернути схеми екс-президента Януковича
        сьогодні , 00:20
      • Селяни на Херсонщині почали викидати городину, яка вкрилася іржею
        12 вер , 22:24
      • Чи варто вірити соціологічним дослідженням в Україні: пояснення експерта
        12 вер , 22:10
      • Українець встановив рекорд пропливши тисячу кілометрів на сапборді
        12 вер , 21:28
      • Вєсті.UA. Титулований християнин Кучма. Наркотичний "Опоблок"
        12 вер , 20:56
      Більше відео
      При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
      не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
      Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
      Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
      Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
      • Загальна інформація
      • Телеведучі
      • Технічна інформація
      • Архів
      • Правила користування сайтом
      • Політика конфіденційності
      • Рекламодавцям
      • Вакансії
      • Контакти
      • Музика 24
      • Структура власності
      • Налаштування підписки

      Made by

      Залиште відгук