This version of the page http://www.uapp.org/news.htm (62.149.5.224) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-10. The original page over time could change.
Новини ринку преси / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини ринку преси

  • 7 вересня 2018
    Новини партнерів
    96 лайфхаків для журналістів: в Україні вийшла нова книга, адресована медійникам

    У рівненському видавництві «Друк Волині» вийшла книга головного редактора Видавничого дому «ОГО» (Рівне), викладача Національного університету “Острозька академія”, секретаря Національної спілки журналістів України (НСЖУ) з напрямку навчальної діяльності Віталія Голубєва «Ефективність: книга для тих, хто працює з інформацією».

     


    Докладнiше
  • 28 серпня 2018
    Ринок преси України
    Союздрук бореться за продаж преси в місті Києві

    "У зв’язку з економічною нестабільністю та підняттям мінімальної заробітної плати, для того, щоб вижити, у 2016 та на початку 2017 рр. ми змушені були тимчасово здати в оренду різним суб’єктам господарювання 79 кіосків, із них 72 – де орендарі продають тютюнові вироби. В даних кіосках також продаються і ЗМІ (це є обов’язковою умовою під час укладання договорів)." - директор ТДВ «Агентство Союздрук» Кулаковська Г.М.


    Докладнiше
  • 15 серпня 2018
    Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    Эксперти УАМБ: найбільше зростання в 2018 році – у реклами в місцевій пресі

    Експерти Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ) проаналізували основні тенденції у розміщення реклами в пресі у 1 півріччі 2018 року та покращили свій грудневий (2017 року) прогноз динаміки рекламного ринку в пресі на 2018 рік.

     


    Докладнiше
  • 16 серпня 2018
    Новини партнерів
    Фонд журналістики Гарвардського університету запрошує до співпраці авторів та перекладачів

    Nieman Lab - проект Фонду журналістики Гарвардського університету (The Nieman Foundation for Journalism at Harvard University) - запрошує журналістів і перекладачів приєднатися до наповнення сайту контентом або просто допомогти з перекладами вже існуючих звітів і текстів про медіа. 


    Докладнiше
  • 10 серпня 2018
    Прес-релізи членів Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    На должность коммерческого директора медиа-холдинга Edipresse Media Ukraine назначен Андрей Невзоров

    Андрей закончил Севастопольский НТУ, факультет «Экономики и экономико-математических методов". Имеет 10-летний опыт работы в продажах и B2B-маркетинге в крупных производственных украинских и зарубежных компаниях. Занимался развитием импортно-экспортных бизнесов на  рынках США, Европейского Союза, Китая, Турции и стран Ближнего Востока.


    Докладнiше
  • 10 серпня 2018
    Ринок преси України
    Отключение аналога. День 7. Куда ушли зрители (никакой черной магии - только цифры)

    Неделю назад в конце блога об отключении аналога я просил вас проголосовать, куда перейдут семьи, у которых пропал аналоговый сигнал. Читатели немного проголосовали, и в этом тексте мы сможем сравнить результаты с тем, куда на самом деле перешли люди в регионах отключения. В целом же, сейчас - золотая аналитическая пора: не всегда появляется такая возможность ярко прогнозировать и ярко анализировать то, что происходит. Все расчеты сделаны на основе открытых и доступных данных, без использования черной магии или чего-то подобного. Разве что для аналитического удобства использованы определенные округления.


    Докладнiше
  • 7 серпня 2018
    Новини партнерів
    5 безкоштовних онлайн-курсів

    У сучасному світі надшвидкостей журналісту не обійтися без 'lifelong learning' (навчання протягом усього життя). У сьогоднішній добірці – 5 безкоштовних онлайн-курсів від західних вишів 


    Докладнiше
  • 1 серпня 2018
    Ринок преси України
    Олег Наливайко: Редактори, які сподіваються на відтермінування реформи, можуть 1 січня 2019 року залишитися без видання


    Олег Наливайко: Редактори, які сподіваються на відтермінування реформи, можуть 1 січня 2019 року залишитися без видання


    Докладнiше
  • 29 липня 2018
    Новини партнерів
    Укрпошта анонсує знижки на пріоритетну викладку

    ПАТ «Укрпошта» своїм листом від 25.07.2018 повідомляє, що для послуги з пріоритетної викладки періодичних друкованих видань з серпня і до кінця поточного року впроваджується система знижок – а саме диференційований тариф в залежності від кількості придбаних місць на обладнанні. Під терміном «місце» розуміють розміщення одного видання на одній стійці для пріоритетної викладки.


    Докладнiше
  • 24 липня 2018
    Світовий ринок преси
    Старейший в США таблоид увольняет половину сотрудников, включая глареда.

    Американская издательская компания Tronc, владеющая таблоидом New York Daily News, объявила о сокращении редакции издания на 50%. Вчера журналисты газеты получили письмо, в котором собственник говорит, что теперь изданию более интересна digital-история, а сотрудники, оставшиеся после увольнений, должны сосредоточиться на последних новостях, связанных с «преступностью, гражданским правосудием и общественной ответственностью».


    Докладнiше
  • 20 липня 2018
    Ринок преси України
    Після реформування: нові можливості місцевих газет

    Днями на черговій сесії Сумської обласної ради депутати ухвалили зміни до Програми економічного і соціального розвитку Сумської області на 2018 рік, якими передбачено 75 тисяч гривень на  виготовлення та поширення серед військовослужбовців, молоді, громадських організацій, населення області інформаційної продукції військово-патріотичної тематики про Збройні сили України, налагодження взаємодії з військовими засобами масової інформації.


    Докладнiше
  • 20 липня 2018
    Новини партнерів
    Про Нову Українську Школу (НУШ) - зрозумілою мовою та у відеоформаті

    1 вересня 2018 року всі першокласники мають піти в Нову українську школу, яка працюватиме за новими стандартами та методиками на компетентнісній основі. Загалом в межах освітньої реформи має відбутися чимало позитивних і очікуваних суспільством зрушень: зміни в освітніх програмах та підходах до навчання, побудова нових взаємовідносин між вчителями та учнями, їхніми батьками,  оновлення освітнього простору, впровадження інклюзивного навчання та багато іншого.


    Докладнiше