This version of the page http://kpi.ua/open (77.47.133.222) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-10. The original page over time could change.
Відкриття | КПІ ім. Ігоря Сікорського 

РозкладБібліотекаe-КампусНовиниМедіаВідпочинокОплата

Ви є тут

Відкриття



У КПІ ім. Ігоря Сікорського відкрито лабораторію ФабЛаб

19 червня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відкрито лабораторію «ФабЛаб КПІ».



У київській Японській школі розпочався навчальний рік

На відміну від України, де навчальний рік починається у вересні, в Японії школи та університети починають роботу у квітні. Для багатьох японців прихід весни асоціюється саме з церемоніями початку навчального року, які проходять під рясним цвітом сакури.



В ІЕЕ відкрито лабораторію автоматизованих систем моніторингу та керування

Відкриття й презентація нової навчально-наукової лабораторії автоматизованих систем моніторингу та керування системами електропостачання відбулося 6 березня.



Сад каменів для київських політехніків (відео)

5 лютого в Науково-технічній бібліотеці КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулося урочисте відкриття японського Саду каменів.



«Лампу», за яку проголосували майже 2 тисячі киян, відкрито!

8 грудня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулося офіційне відкриття інноваційної високотехнологічної лабораторії електроніки та прототипування «Лампа».



«Еволюція пізнання»: у прагненні пізнати Істину (відео)

15 листопада відбулося урочисте відкриття монументальної композиції «Еволюція пізнання» біля в’їзної брами університету з боку вулиці Янгеля.



Відкриття мистецького конкурсу "Таланти КПІ" 2017

8 листопада у виставковій залі корпусу № 7 КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулось відкриття І частини щорічного мистецького конкурсу "Таланти КПІ". Студенти та співробітники нашого університету представили роботи з живопису, графіки, декоративно-прикладного мистецтва та вишивки.



За підтримки компанії "Костал Україна"

18 жовтня 2017 року на кафедрі хімічного, полімерного та силікатного машинобудування (ХПСМ) інженерно-хімічного факультету КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулося відкриття навчальної аудиторії, обладнаної за підтримки ТОВ "Костал Україна" – дочірнього підприємства компанії KOSTAL GROUP.



Інтернет-центр "Акме-Гармонія"

У КПІ ім. Ігоря Сікорського на теплоенергетичному факультеті (кафедра АПЕПС)  створено Інтернет-центр "Акме-Гармонія". У центрі здійснюється тестування і діагностика студентів для виявлення, розвитку та вдосконалення їхніх природно-генетичних (потенційно-ресурсних) можливостей.



Скеледром КПІ відкрито

У спорткомплексі КПІ ім. Ігоря Сікорського 22 вересня відбулося урочисте відкриття скелелазного залу "КПІскеля". Він стане тренувальною базою не лише для збірної Київської політехніки – тут зможуть займатися скелелазінням усі охочі.

Сторінки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • далі ›
  • в кінець »
x

Електронний кампус

Інформаційні ресурси

Викладачі КПІ

GitHub репозиторій

x

Департамент навчальної роботи

Розклад занять Розклад сесії Розклад для викладачів
x

Медіа-ресурси КПІ

Web-камери Радіо Відеорепортажі КПІ KPI TV | ONLINE
x

Бібліотека

Сайт бібліотеки Каталог Електронний архів