This version of the page http://vsim.ua/active_competitions (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-09. The original page over time could change.
Конкурси | Хмельницький - ВСІМ

Фотоконкурс

Фотоконкурс "Безтурботне дитинство"
person 6 0 visibility 406 chat_bubble 1

Життя прекрасне, особливо в дитинстві. Воно сповнене позитивними емоціями, та яскравими кольорами. Покажіть усім, як розважаються ваші дітлахи. Зафіксуйте їхні емоції на фото і поділіться цими світлинами на нашому сайті. Адже 30 серпня на сайті vsim.ua стартує новий фотоконкурс “Безтурботне дитинство”.

Умови фотоконкурсу дуже прості:

  • учасники мають бути жителями Хмельницького
  • на фото обов'язково має бути дитина

Увага! На численні прохання користувачів сайту редакція вводить нове правило: не зможуть взяти участь у конкурсі хмельничани, які перемогли у попередніх трьох фотоконкурсах й вже отримали подарунки від vsim.ua.  

Як взяти участь

Для того, щоб завантажити фотографію, треба натиснути стню кнопку "Взяти участь", розташовану справа. Далі відкриється форма, за допомогою якої можна завантажити фотографію та свої дані. Звертаємо увагу: ваше фото потрапляє на конкурс не одразу, а після модерації (перевірки відповідності змісту фото до конкурсу) адміністратором сайту.

Стартуємо 30 серпня. З цього дня приймаються фотографії на конкурс.
Завантажити їх можна до 18 вересня. 

Голосування розпочнеться 10 вересня.   

Як проголосувати

Щоб проголосувати за  фотографію, яка сподобалося найбільше, необхідно обрати свого фаворита та натиснути на кнопку «Проголосувати». Автор фото, яке набере найбільшу кількість голосів, отримає подарунок від генерального партнеру конкурсу ЖК SPORTSITY.

Свій приз переможець отримає 26 вересня.

Всі учасники
Популярне у Хмельницькому
Одна дівчина на десять хлопців: першокурсники прикордонної академії склали присягу Дитина впала у фонтан в Нетішині. Хлопця діставали рятувальники Флешмоб з патрульними і парад екотранспорту: що відбувалося на майдані у Хмельницькому “Поділля” показало гру, але не результат (ФОТО) “Після ДТП мені треба заново вчитись ходити” - 19-річна студентка ХНУ, яку збили на “зебрі”
Правила користування сайтом

vsim.ua - новинний ресурс №1 у Хмельницькому. Свіжі та актуальні новини Хмельницького, все про події у Хмельницькому, інтерв'ю з цікавими та видатними особистостями нашого міста. З vsim.ua - ви завжди перші! © vsim.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0382)65 98 20; 65 98 40
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up