This version of the page http://hub.kyivstar.ua/turistichni-tehnologiyi/ (52.58.140.11) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-09. The original page over time could change.
Туристичні технології | Kyivstar Business HUB
RUS
  • Акселератор

Туристичні технології

Насправді шлях успішної людини з усіма труднощами та негараздами може привести її до депресії.

Мене з дитинства надихає щось велике й величне. Хочеться створити те, з чим тебе асоціюватимуть сучасники та згадуватимуть у майбутньому. Загалом я творча людина, пишу вірші і навіть роман.

Я виріс на Житомирщині. У шкільні роки не вирізнявся особливою жагою до знань, проте після школи поїхав до Києва шукати себе. Вступив до коледжу зв’язку, де вчився вже на відмінно. Я швидко став одним з найкращих студентів, за що мене відряджали за обміном то до Німеччини, то до Росії, у Санкт-Петербург (в інші країни я уже їздив сам під час навчання). Щоб поїхати в Німеччину приходилося вночі працювати, а вдень навчатися, і ходити на курси німецької мови (сон для слабаків!).

Чимало часу провів у Німеччині, у Deutsche Telekom проходив практику, а вчився при їхньому університеті технологій зв’язку – Hochschule fur Telekommunikation. Після повернення в Україну закінчив коледж із червоним дипломом і вступив до Одеської академії зв’язку.

У мене був невдалий досвід роботи в Москві, де кар’єра швидко зростала і так само швидко закінчилася. Тоді я почав працювати в Україні: створював сайти та лендінги, набирався досвіду в компаніях з маркетингу і продажів – шукав свою нішу. Я прийшов у «Дігсі» менеджером з продажів і особисто керував розробкою проекту і впровадженням систем автоматизації працівників для таких компаній, як Hewlett-Packard, MTS, «Кордекс» і багато інших. Згодом почав розробляти внутрішні проекти та керувати ними. Тепер я співзасновник цікавого проекту з доповненою реальністю ABC, Talk with me! – абетка з доповненою реальністю, яка не тільки допомагає дітям вивчати мови, а також допомагає діткам з особливими потребами (з аутизмом).

А нещодавно з дружиною я відкрив власний бізнес не в IT-галузі – салон краси Marigold.

Бачу ціль, не бачу перешкод

Від кожної роботи я брав щось цінне для подальшого розвитку. Сьогодні для мене не існує жодних проблем, є лише невеликі перепони. Їх треба обходити, руйнувати або просто перестрибувати.

Більшість людей пояснюють успіх інших щасливим випадком, а не важкою працею. Хоча насправді шлях успішної людини з усіма труднощами та негараздами може привести її до депресії.

Головне – не зациклюватися на проблемах, а оминати їх, ставити амбітні цілі та бути оптимістом.

Щодня я кажу собі: «Сьогодні буде дуже класний день. Сьогодні мені пощастить». І дійсно, мені тоді щастить, за що б я не брався.

Заробляти на повітрі

Я хочу створити популярний на весь світ продукт. Наприклад, ним може стати InCard, але точно це буде ІТ-рішення. Плюс ІТ-галузі – це відсутність логістичних нюансів, можливість заробляти на повітрі.

Національна картка туриста України

Я часто їздив Європою і помічав, що всюди були міські туристичні картки. Це зручно, бо ти один раз купуєш картку і відвідуєш за нею різні місця за певний період. В Україні я не знайшов такого сервісу, були лише ідеї. Причина зрозуміла: зробити як в Європі з всіма терміналами та процесінгом буде дуже дорого (обладнання може коштувати сотню мільйонів доларів) і потребує забагато часу.

Проаналізувавши досвід попередників і вузькі місця ми прийшли до висновку, що запуск такого рішення можливий у співпраці з великим партнером, у якого є доступ до цільової аудиторії, а також за допомогою використання інноваційних мобільних технологій.

Коли Ви прилітаєте в чужу країну, насамперед шукаєте можливість зв’язатися з близькими або підключитися до інтернету. Тому в рамках проекту, в аеропорту туристу видаватимуть «Welcome Pack» , який буде включати: SIM-карту, номер якої і буде туристичною картою. Турист також, має можливість поставити мобільний додаток і побачити всі місця куди він зможе відвідати. Також, він зможе купити відвідування зі знижкою або комплексний туристичний пакет через мобільний додаток, або через наших партнерів, таких як готелі, хостели чи приватні апартаменти.

Український турист який приїздить в місто, буде отримувати СМС повідомлення, в якому буде указано, що заплативши 20 грн з мобільного рахунку, він стає членом туристичного клубу inCard. За це він отримує на певний термін, наприклад 1 тиждень, можливість відвідувати культурні та розважальні центри ще з більшою знижкою.

Картка економить час, який людина витрачає на пошуки закладів для розваг, відпочинку чи харчування в новому місті. Проте у туриста є час подивитися дійсно цікаві місця, і отримати знижку. Сьогодні рівень туризму в Україні низький, але наш сервіс підніме рівень обслуговування туризму в Україні, і зробить Україну на рівень кращою.

25.11.2016
Что нового
Популярно
комментарии