(044) 593-39-29
Підключитися
ua ru
ua ru
  • Для дому
  • Для офісу

Якщо Ви шукаєте можливість підключення до Інтернету в Дніпровському районі м. Києва, можете вважати, що успішно завершили свій пошук. Заповніть заявку на сайті і користуйтеся послугами Інтернет-оператора «ФРІНЕТ» — одного з кращих операторів у Києві. Компанія досягла успіху не за рахунок марнославної реклами – репутація сформувалася завдяки якісному доступу до мережі Інтернет та професіоналізму працівників компанії. На кінець 2015 року в цьому змогли переконатися більше 4 тис. мешканців Дніпровського району.

Інтернет для кожного мешканця Дніпровського району

Стабільный доступ до глобальної мережі без переплат — більше не проблема. Використовуючи сучасне обладнання та оптоволоконні магістралі з високою пропускною спроможністю, «ФРІНЕТ» забезпечує своїм користувачам:

  • можливість вибору оптимального тарифного плану. Швидкість з'єднання відповідає вказаній, при цьому і прийом і передача даних здійснюються однаково швидко;
  • легкість підключення і переходу з одного тарифу на інший. Для користування послугами не потрібно купувати ніякого додаткового устаткування – досить стандартної мережевої карти;
  • перегляд фільмів, Інтернет-телебачення, онлайн-радіо та ігровий портал доступні завжди і включені в тарифи.
  • за невелику доплату абоненти можуть скористатися  антивірусним захистом та під'єднатися до сервісів інтерактивного телебачення.

Не всі Інтернет-провайдери Дніпровського району Києва пропонують своїм користувачам такі вигідні та комфортні умови користування послугами.