This version of the page http://lucl.kiev.ua/index.php/258-15-05-2015 (212.1.70.80) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-06. The original page over time could change.
Американський дім у Києві
Мобільна версія Версія для слабозорих

НОВИНИ ТА ПОДІЇ

Американський дім у Києві

15-05-2015 Працівники бібліотеки відвідали новий культурний центр – Американський дім, відкритий Посольством США в Україні. Організатор зустрічі – директор Центру інформаційних ресурсів Посольства США в Україні Валентина Степанівна Пашкова.

У рамках цього візиту відбулися презентації програм для населення, що реалізуються американськими та київськими публічними бібліотеками. Основні напрями діяльності бібліотеки та публічних бібліотек Києва презентувала заступник директора бібліотеки Ольга Романюк.

Офіційного відкриття Центру, що знаходиться на вул. Пимоненка, 6, ще не відбулося. Але він уже працює з понеділка по п'ятницю з 12:00 до 20:30, а в суботу з 10:00 до 18:00. Тут кожен бажаючий зможе подивитися фільми англійською, послухати живу музику, відвідати виставки. Як зауважила американська колега, тут буде усе, крім книг.

У центрі передбачені освітні програми: замість курсів англійської проводитимуться тематичні лекції з носіями мови  про бізнес, життя, культуру. Облаштовано зал з великим екраном для лекцій та воркшопів. Також Американський дім діятиме як коворкінг  відвідувачі можуть безплатно користуватися ноутбуками, інтерактивними дошками, Інтернетом. Відвідування центру безоплатне, але в ньому діють серйозні заходи безпеки  щоб потрапити в Американський дім, потрібно мати при собі паспорт або водійські права і пройти через арочні металодетектори. У майбутньому всім постійним клієнтам обіцяють зробити членські картки.

 

 

 


Powered by Web-It.kiev.ua