ОЛІМПІАДА серед учнів 11 класів

Запрошення на Всеукраїнську олімпіаду Державного вищого навчального закладу «Донецький національний технічний університет» для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти у 2018 навчальному році

Державний вищий навчальний заклад «Донецький національний технічний університет» м. Покровськ з 12.00 10 лютого до 17.00 17 березня 2018 р.  проводить ОЛІМПІАДУ серед учнів 11 класів загальноосвітніх шкіл і випускників технічних та професійних навчальних закладів України.

Положення про проведення Всеукраїнської олімпіади Державного вищого навчального закладу «Донецький національний технічний університет» для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти

Олімпіада проводиться з наступних дисциплін:

  • математика;
  • українська мова;
  • іноземна мова (англійська);
  • фізика.

Мета проведення олімпіади – виявлення та розвиток обдарованих учнів, зацікавлення їх у поглибленому вивченні предметів, що є профільними для вступу до ДВНЗ «ДонНТУ».

Для участі у Олімпіаді запрошуються випускники 11 класів загальноосвітніх шкіл, випускники технічних та професійних навчальних закладів України, абітурієнти 2018 р. Обмеження щодо кількість учасників відсутні.

Олімпіада проводиться у два тури.

Тур I – дистанційний.

І тур:  10 лютого – 14 березня 2018 року;

Перший тур проводиться у дистанційному форматі.  Для проходження туру абітурієнти реєструються на Порталі додаткових освітніх послуг ДВНЗ «ДонНТУ» study.donntu.edu.uа.  Особи, що надали більше 75% вірних відповідей допускаються до участі у ІІ турі.


Тур II – очний.

ІІ тур Олімпіади проводиться з конкурсних предметів 17 березня 2018 року о 10.00 за умови подання заявок не менше 3 учасників олімпіади з певного конкурсного предмету.

.

На час перевірки робіт другого туру учасникам Олімпіади та гостям пропонується відвідування низки заходів:

  • День відкритих дверей ДВНЗ «ДонНТУ»;
  • Ознайомча екскурсія лабораторіями та корпусами ДВНЗ «ДонНТУ»;
  • Науковий пікнік для абітурієнта.

Офіційне оголошення результатів Олімпіади та визначення переможців відбудеться 17 березня 2018 року.

Відповідно до Правил прийому до ДВНЗ «ДонНТУ» у 2018 році учасникам ІІ туру Олімпіади, що отримають не менше 90% балів на ІІ-му турі, при подачі заяв на природничо-математичні та інженерно-технічні спеціальності у 2017році, при розрахунку конкурсного балу в ДВНЗ «ДонНТУ» нараховуються додаткові бали до сертифікату зовнішнього незалежного оцінювання з предмету Олімпіади в обсязі від 1 до  20 балів (формула розрахунку балу наведено у Порядку організації та проведення ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ, що затверджено організаційним комітетом Олімпіади та опубліковано за посиланням http://donntu.edu.ua/olimpiada .)

Дані про переможців та тексти конкурсних завдань зберігаються на web-сайті: http://donntu.edu.ua   і є доступними для всіх.

 

Зареєструватися зараз