This version of the page http://www.kyivstar.ua/home-internet/ (94.153.165.5) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-05. The original page over time could change.
Тариф «Все Разом» від Київстар. Економія 50% щомісяця. Домашній Інтернет та Мобільний зв'язок за півціни. Замовляйте безкоштовно 460
close
close
Обрати::
menu
Поповнити рахунок

Разом вигiднiше

Підключайте мобільний зв'язок і Домашній Інтернет зі знижкою 50%

  • Мобільний зв'язок
  • Домашній інтернет
Замовити пакет
  • Очевидна вигодаМобільний зв’язок та Домашній інтернет за півціни – щомісячна економія
  • Послуг багато – рахунок одинПросто поповнюйте мобільний рахунок на загальну суму
  • Тиждень довіриА якщо не встигли поповнити – послуги будуть активними ще 7 днів
Тарифи для: Київ
Мобільний зв'язок
  • {{ tariff.title }} {{ tariff.newPrice }} грн/міс
    {{ tariff.gsm.other_calls_price }}хв на інші мережі
    {{ tariff.gsm.internet_volume }}МБ Мобільний інтернет
Дзвінки в мережі Київстар
Безлiм
{{ activeTariff.gsm.kyivstar_calls_price }} хв
Показати контрактні тарифи
Додатковi послуги
  • {{ item.signature[lang] }}
Додатковi послуги
  • {{ item.signature }}
Детальніше про мобільний зв'язок
Домашній інтернет {{ activeTariff.home.name }}
Швидкість Підключення безкоштовно
{{ activeTariff.home.internet_volume }} Мбіт/с
{{ router.name }}
?

{{ tooltips.routerTooltip }}

більше
+ {{ router.price }} грн
{{ routerPro.name }}
?

{{ tooltips.routerProTooltip }}

більше
+ {{ routerPro.price }} грн
Повертаємо вартість Роутера
ХІТ -50%
{{ activeTariff.oldPrice }} {{ activeTariff.newPrice }} грн/міс
+ {{router.price}} грн за роутер разово + {{routerPro.price}} грн за роутер про разово
Підключити Підключити

Замовте підключення

Більше про тарифи «Київстар Все разом»

  • Як саме я зможу заощадити завдяки тарифам Київстар «Все разом» ?

    Все разом Екстра

    Наприклад, ви мешкаєте в Києві та вирішили підключити і мобільний номер, вибравши тариф «Максимальний Безлім» (155 грн/міс) і «Домашній Інтернет» на швидкості 100 Мбіт/с (155 грн/міс) — разом 310 грн/міс. За той же обсяг послуг за тарифом «Все разом Екстра» ви заплатите всього 155 грн/міс, таким чином щомісяця економія складатиме 155 грн. Вибираючи інші тарифи, сума економії залишається незмінною — 50% від абонплати. До того ж, оплачувати всі послуги, поповнюючи тільки мобільний номер і всього один раз в місяць, набагато зручніше.

    Все разом Смарт

    Наприклад, ви мешкаєте в Києві та вирішили підключити і мобільний номер, вибравши тариф «Безлім Відео» (95 грн/міс) і «Домашній Інтернет» на швидкості 100 Мбіт/с (155 грн/міс) – разом 250 грн/міс. За той же обсяг послуг за тарифом «Все разом Смарт» ви заплатите всього 125 грн/міс, таким чином щомісяця економія складатиме 125 грн. Вибираючи інші тарифи, сума економії залишається незмінною — 50% від абонплати. До того ж, оплачувати всі послуги, поповнюючи тільки мобільний номер і всього один раз в місяць, набагато зручніше.

    Все разом Плюс

    Наприклад, ви мешкаєте в Києві та вирішили підключити і мобільний номер, вибравши тариф «Безлім Соцмережі» (75 грн/міс) і «Домашній Інтернет» на швидкості 100 Мбіт/с (155 грн/міс) – разом 230 грн/міс. За той же обсяг послуг за тарифом «Все разом Плюс» ви заплатите всього 115 грн/міс, таким чином щомісяця економія складатиме 115 грн. Вибираючи інші тарифи, сума економії залишається незмінною — 50% від абонплати. До того ж, оплачувати всі послуги, поповнюючи тільки мобільний номер і всього один раз в місяць, набагато зручніше.

    Все разом Старт (40 городов)

    Наприклад, ви мешкаєте в Полтаві та вирішили підключити і мобільний номер, вибравши тариф «Безлім Соцмережі» (75 грн/міс) і «Домашній Інтернет» на швидкості 100 Мбіт/с (75 грн/міс) – разом 150 грн/міс. За той же обсяг послуг за тарифом «Все разом Старт» вы заплатите всього 75 грн/мес, таким чином щомісяця економія складатиме 75 грн. До того ж, оплачувати всі послуги, поповнюючи тільки мобільний номер і всього один раз в місяць, набагато зручніше.

    Активація тарифного пакету Все разом Старт можлива лише при новому підключенні

  • Який термін дії знижки на абонплату в тарифах «Київстар Все разом»?

    Зазначену знижку можна підключити та отримувати на постійній основі, допоки Київстар здійснює підключення до відповідного тарифного плану та протягом усього строку його дії.

  • Як самостійно підключити тарифи «Київстар Все разом»?

    Якщо ви вже користуєтесь мобільним зв’язком передплаченої форми та Домашнім Інтернетом від Київстар, ви можете самостійно подати заявку через систему «Мій Київстар». 

    У будь-якому разі, рекомендуємо вам заповнити форму на цій сторінці – наші менеджери зможуть відповісти на всі додаткові запитання та допоможуть підключити тариф «Київстар Все разом».

    Для контрактних абонентів подача заявки на підключення здійснюється тільки в магазинах Київстар при зверненні абонента з повним пакетом документів для підключення.

  • Яким чином знімається абонплата в тарифах «Київстар Все разом»?

    Абонплата за всі послуги зніматиметься в повному обсязі з мобільного рахунку 1-го числа кожного місяця. Після зміни вашого тарифу на тариф «Київстар Все разом», перша абонплата за послуги мобільного зв’язку та обсяг самих послуг будуть нараховані пропорційно кількості днів, які залишились у місяці. Для фіксованих послуг: Домашнього Інтернету та ТБ, ви можете самостійно обрати період, з якого зміни набудуть чинності:

    • «зараз» – послуги будуть оплачені та стануть доступні разом з підключенням тарифу «Київстар Все разом».
    • «з 1-го числа» – цей варіант краще обрати, якщо абонплата в поточному місяці знімалась, і ви вже користуєтесь послугами. Таким чином, наступна абонплата нарахується наступного місяця.
  • Яке додаткове обладнання мені знадобиться?

    Якщо ви плануєте користуватись Домашнім Інтернетом на кількох пристроях (приміром, на комп’ютері, планшеті та смартфоні), вам знадобиться Wi-Fi роутер. Ви можете замовити роутер за акційною ціною і отримувати знижку 20 грн на абонплату протягом 15 місяців.

    ТВ-тюнер стане в пригоді, якщо ви дивитиметесь Домашнє ТБ з телевізора і у вас немає додатка Smart TV. Тюнер можна взяти в оренду за 20 грн/міс.

  • У мене є залишок на рахунку Домашнього Інтернету. Чи можу я використати ці кошти для оплати тарифу «Київстар Все разом» або перенести їх на мобільний номер?

    У тарифах «Київстар Все разом» абонплата за всі послуги знімається тільки з мобільного рахунку. Перенести гроші з рахунку послуги «Домашній Інтернет» на ваш мобільний номер немає технічної можливості. Однак гроші нікуди не зникають, а зберігатимуться на вашому особовому рахунку. Вони знову будуть доступні для використання, наприклад, якщо ви захочете підключити окремий тариф для Домашнього Інтернету.

  • Як поповнити та перевірити рахунок у тарифах «Київстар Все разом»?

    Абонплата зніматиметься з вашого мобільного рахунку, тому вам достатньо поповнювати його раз на місяць будь-яким зручним способом: онлайн без комісії, в терміналах поповнення тощо.

    Перевірити рахунок можна в системі «Мій Київстар» або за допомогою короткого запиту *111#.

  • Чи можу я підключити пакет «Київстар Все разом» не змініюючи свій тариф мобільного зв’язку чи Домашнього Інтернету?

    • Ні, адже «Київстар Все разом» як раз і полягає у зміні тарифів на більш нові, при чому одразу для всіх ваших послуг: мобільний зв’язок, Домашній Інтернет і ТБ. Для цього скористайтеся системою «Мій Київстар» та подайте заявку, як вказано у відеоінструкції.
    • Якщо ж ви користуєтесь тільки однією з послуг: мобільним зв’язком або Домашнім Інтернетом, вам потрібно буде відповідно підключити Домашній Інтернет або придбати стартовий пакет Київстар, а вже потім подати заявку на зміну тарифу на «Київстар Все разом».

    У будь-якому разі, рекомендуємо вам заповнити форму на цій сторінці – наші менеджери зможуть відповісти на всі додаткові запитання та допоможуть підключити тариф «Київстар Все разом».

  • Коли за моєю адресою зявиться можливість підключення Домашнього Інтернету?

    Ви можете залишити попередню заявку прямо у формі перевірки підключення на головній сторінці Домашнього Інтернету. Кнопка «Попереднє замовлення» з'явиться, якщо вказати адресу, по якій наразі немає покриття. Щойно за вашою адресою з'явиться можливість підключення, з вами зв'яжуться менеджери Київстар.

  • Якими послугами можна скористатися, якщо абонплату за тарифом «Київстар Все разом» не знято?

    Абонентна плата за всі послуги зніматиметься 1 числа кожного місяця з вашого мобільного рахунку. Якщо ж на вашому рахунку буде недостатньо коштів, замовляйте послугу «Тиждень довіри»: протягом 7 днів ви зможете безкоштовно користуватись Домашнім Інтернетом, дивитись ТБ, а також телефонувати на номери Київстар та отримувати по 100 МБ мобільного інтернету щодня.

    Є кілька способів підключити «Тиждень довіри»:

    • Через «Мій Київстар»
    • За допомогою короткого запиту *461# (з номера, який підключено до тарифу «Київстар Все разом»)
    • За номером 460 або 0800300460

    «Тиждень довіри» відключається автоматично через 7 днів або при поповненні рахунку на суму абонплати. Замовляти «Тиждень довіри» можна якщо було знято першу абонплату за умовами тарифу і не частіше одного разу на місяць. Якщо після закінчення терміну дії послуги абонплату не буде внесено, доступ до Домашнього Інтернету і ТБ буде заблоковано, а послуги мобільного зв’язку надаватимуться за стандартними тарифами, які діють до поповнення рахунку.

Згорнути
Не бажаєте гаяти час на оформлення заявки? Замовити дзвінок
Моя адреса
Мій телефон

Дякуємо! Ми зателефонуємо вам найближчим часом

  • поповнити рахунок
  • відправити SMS
  • налаштувати підключення
  • центр підтримки

Абонентна служба (безкоштовно)

Додаток Мій Київстар
Мобільний зв'язок
Домашній Інтернет
Бізнесу
  • Малий та середній бізнес
  • Великий бізнес
  • Партнерам
НазадМалий та середній бізнес
  • Мобільний зв'язок
  • Фіксований зв'язок
  • Бітрікс 24
  • Star Box
  • Wpush
НазадМобільний зв'язок
  • Тарифи
  • Базові послуги
  • Дзвінки за кордон
  • Підключення
  • Розваги
  • Фінансові послуги
  • Гео-сервіси
  • Програма лояльності
  • Обмін повідомленнями
  • Мобільний інтернет
  • Інше
  • Інтернет для комп'ютера
  • Роумінг
  • Як заощадити
  • Архів послуг
НазадФіксований зв'язок
  • Телефонний зв'язок
  • Інтернет
  • Архів
НазадВеликий бізнес
  • Мобільний зв’язок
  • Фіксований телефонний зв’язок
  • Інтернет та передача даних
  • Комерційний контакт-центр
  • Віртуальна мобільна АТС
  • Центр керування M2M
  • Microsoft Office 365
  • Kyivstar Business Hub
  • Програма лояльності inCust
НазадМобільний зв’язок
  • Мобільний Інтернет
  • Роумінг
  • Дзвінки за кордон
  • Оплата
  • Послуги
НазадФіксований телефонний зв’язок
  • Фіксований телефонний зв’язок
НазадІнтернет та передача даних
  • Дата-центр
  • Послуги передачі даних
  • Фіксований інтернет
НазадКомерційний контакт-центр
  • Актуалізація баз даних
  • Анкетування і голосування
  • Віртуальний офіс
  • Гаряча лінія
  • Голосове меню
  • Конференц-зв’язок
  • Оренда робочих місць
  • Служба замовлень
  • Служба підтримки внутрішніх клієнтів
  • Служба підтримки зовнішніх клієнтів
  • Телемаркетинг (продажі по телефону)
Київстар
  • Про компанію
  • Центр новин
  • Спільнота
  • Кар'єра