This version of the page http://voladm.gov.ua/news/23/ (80.91.180.106) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-02. The original page over time could change.
Новини

Новини

Олександр Савченко здійснив робочий візит у Ковельський район

Голова облдержадміністрації оглянув об'єкти Ковельщини з проблемними питаннями 18 червня 2018 року. Зокрема, він побував у селах Вербка та Колодяжне.

Детальніше
У Ковельському районі відзначили єдину матір-героїню у 2018 році

Жительці села Волошки Ковельського району Валентині Потерусі присвоєно звання "Мати-героїня". Орден та посвідчення вона отримала у понеділок, 18 червня, з рук голови облдержадміністрації Олександра Савченка.

Детальніше
Волинян запрошують на стажування до США!

Рада голів державних адміністрацій у рамках співпраці з Американською Комерційною Службою Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні і Програмою SABIT, яку спонсорує Міністерство Торгівлі США, запрошує до участі в новій програмі бізнес стажування для фахівців з України за напрямком «Енергоефективність та відновлювальні джерела енергії в цивільному і комерційному будівництві».

Детальніше
На Волині вшанують пам’ять жерт війни. АНОНС

22 червня в Україні – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни, який встановлений відповідно до Указу Президента України від 17 листопада 2000 року № 1245. Відтак, на Волині, як і в інших куточках країни, відбудуться поминальні заходи.

Детальніше
Розвалений коледж та переповнені школи: голова ОДА Олександр Савченко здійснив робочу поїздку в Любешівський район

Голова Волинської обласної державної адміністрації  побував у двох сільських школах Любешівського району 15 червня 2018 року. У Седлищі чекають на добудову спортзалу та просять звести ще один корпус, а в Гірках зведення нової школи почали ще 7 років тому, однак нині є лише «коробка».

Детальніше
Держкомтелерадіо оголошує прийом творів на здобуття премії імені В'ячеслава Чорновола

Держкомтелерадіо оголошує прийом творів на здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу у галузі журналістики. Твори прийматимуться до 10 серпня 2018 року.

Детальніше
На Любешівщині відзначили одинадцятьох матерів-героїнь

Голова облдержадміністрації Олександр Савченко вручив нагрудні знаки «Мати-героїня» любешівським жінкам сьогодні 15 червня, 2018 року.

Детальніше
Вітання голови облдержадміністрації Олександра Савченка з нагоди Дня медичного працівника

Шановні волиняни! Як казав давньогрецький філософ Сократ, перша сходинка до щастя – це здоров’я. А лікар – це та людина, яка дозволяє людям бути по-справжньому щасливими: він супроводжує кожного із нас від народження, переживає разом із нами кожну хвилину хвороби, дарує надію на одужання…

Детальніше
Запрошуємо до участі у Всеукраїнській акції «Донеччина зустрічає своїх захисників»

З 4 по 5 липня 2018 року у м. Краматорськ (гора Карачун) відбудеться Всеукраїнська акція «Донеччина зустрічає своїх захисників», що спрямована на збільшення кількості проведених зустрічей дітей і молоді з учасниками антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях.

Детальніше
Показати ще
  • 1
  • ...
  • 22
  • 23
  • 24
  • ...
  • 46