This version of the page http://voladm.gov.ua/news/17/ (80.91.180.106) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-02. The original page over time could change.
Новини

Новини

Стали відомі результати кардіологічного субпроекту в обласній лікарні

-  Я буквально в неділю розповідав Президенту України, що на Волині найкраща медицина. Тут є і професіонали високого рівня, і відповідне обладнання.

Детальніше
Затишно та по-родинному відзначили матерів-героїнь на Ратнівщині

Зі співами та частуваннями у Ратнівській районній бібліотеці відзначили жінок, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей. Зустріч відбулася сьогодні, 11 липня 2018 року. Долучився до урочистого дійства й голова облдержадміністрації Олександр Савченко.

Детальніше
Уряд підтримує розвиток Волинської області

Цього року уряд виділив понад 6 млрд грн на реалізацію в регіонах соціально-економічних проектів та інвестиційних програм, що сприятимуть розвитку територій.

Детальніше
Волинянка подякувала лікарю за небайдужість

Днями на адресу голови обласної державної адміністрації надійшов лист-подяка за роботу заступника начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Валерія Руцького.

Детальніше
Митний експеримент: Волинь отримає передбачені кошти на дороги

Більше чотирьох років на теренах краю діє так званий митний експеримент, кошти якого спрямовують на ремонт та відновлення автошляхів області. Однак, нещодавно змінили його основні умови.

Детальніше
Триває збір заявок на здобуття щорічної премії Президента України  «Українська книжка року»

Державний комітет телебачення і радіомовлення України продовжує прийом заявок для участі в конкурсі на здобуття щорічної премії Глави Держави «Українська книжка року».

Детальніше
Волинського «кіборга» Василя Шумика пролікували та працевлаштують в Луцьку

Історія волинського «кіборга» із 80 ОДШБр Василя Шумика сколихнула не лише Волинь, а й всю Україну. Чоловік боронив Донецький аеропорт у найгарячіші дні.

Детальніше
Відбудеться дванадцятий фестиваль українського духу "Бандерштат-2018"

3-5 серпня 2018 року в селі Рованці (на березі річки Стир, поблизу міського Центрального парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки) відбудеться дванадцятий фестиваль українського духу "Бандерштат-2018".

Детальніше
Показники виконання місцевих бюджетів області у першому півріччі – зросли

Про це повідомив директор департаменту фінансів Ігор Никитюк під час оперативної наради в голови обласної державної адмінітстрації Олександра Савченка сьогодні, 10 липня 2018 року.

Детальніше
Показати ще
  • 1
  • ...
  • 16
  • 17
  • 18
  • ...
  • 46