This version of the page http://vn.20minut.ua/Avto (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-09-02. The original page over time could change.
Автомобільні новини, новини авто й мото тематики - 20 хвилин Вінниця

Авто

Старі клячі: ТОП-7 найдешевших авто «на ходу», які продають у Вінниці

Після різдвяних свят на заправках подорожчав бензин і дизпаливо

У вівторок, 9 січня 2018 року, ціни на багатьох АЗС поповзли вгору. По чому сьогодні продають паливо, читайте далі.  

Южаніна розповіла, скільки може коштувати розмитнення «євроблях»

В Україні необхідно застосувати знижувальний коефіцієнт до ставок акцизного податку на транспортні засоби з єврорегістрацією,...

Що будуть робити з авто на литовських номерах? Гройсман дав відповідь

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман погоджується з тим, що митні ставки на везення іноземних автомобілів потрібно зменшувати.

Вінничанам в жовтні подобалася Toyota. Аналіз авторинку Вінниці та області

В жовтні 2017 року найпопулярнішою маркою в регіоні стала Toyota. По моделям в лідерах –Renault і Volkswagen.

Нічний промисел бідних злодіїв. Як у Вінниці вкрали машину за півмільйона

Щоб покататися або здати на «розборку», викрадають машини в нашому місті. У поліції переконують – злочинці, що полюють на конкретну марку авто заради викупу, зі столиці у Вінницю не приїжджають. Був лише один факт автовикрадення заради шантажу – машини «БМВ» у іноземця. Які марки досі у розшуку і як поцупили найдорожче з викрадених у Вінниці авто?  

За машину, яку мали віддати безкоштовно, заплатив штрафстоянці 4000 гривень

Вінничанин Олександр Радько не добився правди на штрафмайданчику. Його машину, побиту в ДТП п’яним водієм ВАЗу, віддали після сплати 4 тисяч гривень за зберігання. Тепер автовласник збирається перевірити, як виконають юристи обіцянку повернути гроші. Таку дав керівник обслуговуючої «Інформ-Ресурси» юркомпанії в редакції RIA/20minut. 

Експерти: ціни на автогаз в Україні поб'ють усі рекорди. Чому дорожчає?

У найближчі дні в Україні буде побитий ціновий рекорд на автогаз. Експерти прогнозують, що ціна одного літра буде вище 18 гривень.

photo_camera play_circle_filled Автомобілі та мотоцикли у Центральному парку: їдемо в Європу?

У Центральному парку щоденно їздить транспорт — автомобілі  і моторолери. Парк є парком-пам’яткою садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення Чи припустимим є проїзд транспортних засобів, що робить адміністрація парку, щоб припинити транспортний рух по території і чи може допомогти поліція.

photo_camera play_circle_filled За проїзд «зайцем» по Київському мосту обіцяють штраф на 20 літрів бензину

Проїзд по мосту частково відкрили. Щоб не пускати приватні авто та вантажівки, на пост стали робітники «Укртрансбезпеки» Вони розповіли, як проїжджає по мосту транспорт та хто має на це право А ще розказали, що порушників штрафують на 510 гривень. Яким чином?

Вінничани змогли побачити та навіть посидіти у новому еко-авто поліції (ФОТО)

Жителям міста поліцейські продемонстрували свій новий еко-кросовер. Дивились на нього дорослі, діти та навіть птахи.

Відео дня: Вантажник розриває старий автобус, як «Тузик грілку»

Відео демонтажу автобуса виклала в інтернет компанія, яка займається металобрухтом. Кран-вантажник з легкістю підіймає зелений автобус в повітря і рве його на шматки. Справляється за кілька хвилин.

«Дєвушка, можна машинку» Вінницькі таксисти обіцяють перейти на українську

Вінницьких перевізників збирали за круглим столом щоб обговорити сервіс українською мовою. Перевірили на україномовність диспетчерів двох служб та пропонували встановити українські мелодії для очікування оператора. Мобільні додатки служб таксі не випробували, бо в організатора круглого столу телефон був на російській мові.

play_circle_filled На Вінниччині тільки 29 електромобілів. А де їх більше? (ІНФОГРАФІКА)

Протягом 2016-2017 років на Вінниччині з’явилося тільки 15 електрокарів Тоді як по всій Україні за цей час — понад 2200 «електротачок» Де найбільше електромобілів та чому їх кількість так повільно росте?

З’явилось відео аварії, де жінка на «Мерсі» заїхала у залізну огорожу

Відео з камер відеоспостереження виклав у YouTube вінничанин Дмитро Клепацький. На відео видно, як «Мерседес» починає паркуватися, але переїжджає через бордюр і врізається в залізну конструкцію біля підвалу. При цьому продовжує тиснути на педаль акселератора. 

Свіжий випуск

№ 35 від 29 серпня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0432) 555 -111
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up