This version of the page http://ai.lviv.ua/ (77.87.192.164) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-30. The original page over time could change.
Artificial Intelligence
 
  • ІТ-ринок має потреби у кваліфікованих спеціалістах.

    Іван Загородній, Solutions Lead @ SoftServe

    Cлід зазначити, що спеціалізації «Комп’ютерних Наук» не оновлювались досить тривалий час, а ІТ ринок має такі потреби, що інколи замало просто оновити вже існуючу програму і необхідно створити нову, таку щоб задовольняла вимоги з працевлаштування ІТ спеціалістів у компаніях.

  • Зараз є ідеальні умови, щоб створити таку програму в Україні.

    Зеновій Верес, к.т.н, асистент кафедри ІКТА НУ ЛП, Solution Architect @ SoftServe, директор освіти у Lviv IT CLuster

    Є великий попит на знавців штучного інтелекту, це буде найбільш затребуваний напрямок протягом найближчих років. За 4 роки навчання Львівська політехніка випустить перших випускників цієї програми, які відразу почнуть працювати в галузі. Таким чином ми наблизимо Україну до світових лідерів»

  • Я залюбки долучився до розробки нової програми “Системи штучного інтелекту”.

    Ігор Саламін, Competence Manager @ PLVision

    Я працюю в ІТ вже більше 10 років і весь цей час помічав велику прогалину між тим, чому навчають в університеті та вимогами компаній. В наше життя стрімко приходять  нові технології. Зараз настав час змін, ми дійшли до порозуміння і побачили спільну мету - підготувати спеціалістів в галузі штучного інтелекту. 

  • Штучний інтелект – це тренд

    Наталя Шаховська, Доктор технічних наук, професор кафедри інформаційних систем та мереж

    Штучний інтелект - це тренд, який за прогнозами світових аналітичних компаній до 2050 року стане звичним явищем у повсякденному житті. Тому дуже важливо оновити існуючу програму спеціалізації "Системи штучного інтелекту". Випускник повинен отримати грунтовні фундаментальні знання і вміти їх застосувати в практичних задачах,  наприклад, написати програму, що визначає емоційний стан людини за зазнятим відео.

  • Штучний інтелект на етапі бурхливого розвитку.

    Юрій Гуц, Machine Learning Engineer@ DataRobot

    Штучний інтелект пережив дві “зими” у своїй історії, проте зараз знаходиться на етапі бурхливого розвитку. як наслідок, попит на АІ-спеціалістів у світі стрімко зростає, однак фахових спеціалістів на ринку дуже мало. Також  мотивацією створення програми було розробити свіжий навчальний план,що враховує останні досягнення науки, і поєднати традиційну університетську математичну базу з її реальним практичним застосуванням.

Наш блог

Про програму, актуальні події та розвиток штучного інтелекту
70% застосування СШІ в медицині
35% СЕО компаній США готові інвестувати в СШІ
40% підвищення продуктивності в бізнесі при застосуванні СШІ
70%

розробників програми - ІТ-фахівці

20%

предмети для розвитку soft skills

Готові випробувати свої сили у розробці штучного інтелекту?

Подати заявку
Go Top