This version of the page http://pravda.if.ua/pro-nas/ (178.20.156.56) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-29. The original page over time could change.
Про нас - Pravda.if.ua

Про нас

«ПРАВДА.if.ua»  – це перше незалежне Інтернет-видання Прикарпаття, яке поєднує в собі якості аналітичної агенції новин і реклами Івано-Франківської області.

«ПРАВДА.if.ua» є найвідвідуванішим інформаційним інтернет-ресурсом Івано-Франківської області.

Ми працюємо у медійному полі Прикарпаття вже більше 6 років і за цей час довели, що правда може бути тільки одна і її можна читати тільки на нашому сайті.

Ми не належимо олігархам і не підтримуємо жодну політичну силу на Україні – «ПРАВДА.if.ua» працює виключно на засадах інформування громадськості про реальні події. Правда може належати тільки народу України.

Завдяки нам, кожен член суспільства може дізнатися правдивий стан речей у житті області та країни і висловити свою особисту думку з цього приводу. Окрім того, завдяки нашим сервісам відкритості ми сприяємо впливу громади на дії посадовців та чиновників.

Ми пропонуємо Вашій увазі системний та об’єктивний аналіз подій Прикарпаття, водночас усвідомлюючи, що для кожного нашого читача Прикарпаття є різним. Саме тому  «ПРАВДА.if.ua» – це:

  • інтернет-видання, яке оперативно та фахово повідомляє про важливі події в усіх сферах життя Прикарпаття (політика, економіка, культура, туризм, влада, кримінал та інше);
  • професійна аналітика місцевих проблем, тенденцій та подій;
  • відвертий і неупереджений аналіз ролі, місця та ваги Прикарпаття у загальноукраїнських процесах.

«ПРАВДА.if.ua» дотримується принципу незаангажованого, зваженого професійного аналізу та інформування. Переконайтеся у цьому і Ви!

(Visited 777 times, 2 visits today)