Головна


Розвиток у руслі сучасних тенденцій

= Підсумки виставки elcomUkraine 2018 =

Пост-реліз

17-20 квітня 2018 року в Києві відбулися найбільші в Україні заходи в сфері енергетики, електротехніки, радіоелектронних компонентів, інжинірингу, промислової автоматизації та світлотехніки: XXII міжнародна виставка elcomUkraine 2018 і виставка «ЕІА: електроніка і промислова автоматизація». Беручи до уваги активізацію і подальший розвиток ринку сонячної енергетики в Україні, паралельно із зазначеними подіями пройшла перша міжнародна виставка SOLAR Ukraine 2018, яка була присвячена питанням генерації та використання сонячної енергії.

У руслі загальної тенденції початку виходу української економіки з кризи, виставки продемонстрували активізацію галузевих ринків і повністю виправдали очікування організаторів, учасників та відвідувачів.

Так, кількість учасників склала 284 компанії, з яких 66 іноземних компаній з 13 країн світу (Австрія, Білорусь, Німеччина, Іспанія, Китай, Корея, Польща, Росія, США, Туреччина, Україна, Чехія, Південна Корея). На загальній площі понад 5.500 кв.м. експоненти представили 605 брендів.

Кількість відвідувачів виставки склала 10 217 осіб, кількість візитів - 11 060.

Програма заходів включала більше 25 семінарів та конференцій, під час яких були представлені інноваційні розробки та комплексні рішення, а також обговорювалися актуальні технічні питання і галузеві перспективи.

Виставки вкотре підтвердили свій статус ефективного бізнес-майданчика для встановлення нових контактів, на стендах відбулися численні переговори, в тому числі щодо укладення контрактів на поставку продукції та послуг.

За відгуками учасників, абсолютна більшість відвідувачів склали технічні фахівці (електрики, електротехніки, інженери-енергетики, інженери-конструктори, інженери з промислової автоматизації), а також керівники компаній і підприємств.

Відразу по завершенню виставок, організатори почали підготовку до виставок наступного року - elcomUkraine, «ЕІА: і промислова автоматизація» і SOLAR Ukraine 2019, які відбудуться 16-19 квітня 2019 р.

25 квітня 2018 р.

Виставки elcomUkraine, ЕІА і SOLAR Ukraine проходять щорічно в Києві і є масштабними галузевими подіями в сфері енергетики, електротехніки, радіоелектронних компонентів, інжинірингу, промислової автоматизації та світлотехніки. Організатори - компанія Euroindex (Україна) і Fairtrade (Німеччина).

Більше інформації на сайтах:  www.elcom.uawww.asutp.euroindex.ua , www.solarukraine.com.ua

За додатковою інформацією звертайтесь: +38 (044) 461-93-01, nosach@eindex.kiev.ua

 




Семинары VD MAIS на elcomUkraine и EIA 2018Rohde & Schwarz на стенде VD MAISКомпанія PHOENIX CONTACT запрошує на презентацію революційного контролера з технологією PLCnext Technology«АЛІТ» запрошує відвідати свій стенд на виставці elcomUkraine 2018!«ЕДС-ІНЖИНІРИНГ» запрошує на семінар «Проблеми реформування електроенергетичної галузі відповідно до європейських стандартів»Компанія PHOENIX CONTACT презентує перший контролер з технологією PLCnext Technology!Wojnarowscy, польський виробник LED-освітлення, презентує на elcomUкraine 2018 новинки від Spectrum™PHOENIX CONTACT презентує новий кольоровий принтер для промислового маркуванняLeo Lightman візьме участь у elcomUkraine 2018Компанія «ЛОГІКОН» представить тепловізори Testboy (Німеччина)

Архів новин