This version of the page http://taslife.com.ua/pages/accumulations (91.216.94.20) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-27. The original page over time could change.
Накопичення
Накопичення
  • Написати
    нам
  • offline Викликати
    консультанта
  • Зателефонувати
    нам

Як працює накопичувальне страхування?

Ви заощаджуєте частину свого доходу на важливу подію або мету – це НАКОПИЧЕННЯ. Зазвичай, заощаджується мала частка доходу, але за рахунок тривалого строку накопичується велика сума
Одночасно з накопиченнями Ви забезпечуєте себе та близьких Вам людей фінансовим захистом від непередбачуваних подій, які можуть трапитися під час накопичень – це ФІНАНСОВИЙ ЗАХИСТ
На що накопичують?
Накопичення на навчання у ВУЗі
від
50 000 ГРН
Весілля
від
50 000 ГРН
Старт свого бізнесу
від
100 000 ГРН
Накопичення на крупну покупку
від
50 000 ГРН
Капітал сім'ї на чорний день
від
50 000 ГРН
Медичний сервіс
від
1 000 ГРН
на місяць
Пенсія
від
5 000 ГРН
на місяць
Як працює фінансовий захист накопичень?
Накопичувальне страхування орієнтоване на довгострокові накопичення: 10 – 30 років. В процесі накопичень з Клієнтом або його близькими можуть відбутися непередбачувані події (травма, хвороба, інвалідність тощо), які спричинять додаткові витрати та вплинуть на сімейний бюджет.

Мета фінансового захисту: надати фінансову підтримку сім’ї у разі настання непередбачуваних подій та забезпечити досягнення довгострокової мети по накопиченню.

Приклад дії фінансового захисту:

 

 
ВТРАТА ГОДУВАЛЬНИКА

У такому випадку СК «ТАС» забезпечить фінансову підтримку сім’ї Клієнта у розмірі страхової суми, яка знадобиться для адаптації до нових фінансових умов життя – без годувальника. При виборі додаткової опції – звільнення від сплати внесків - СК «ТАС» забезпечить оплату Договору до завершення його дії та сім’я Клієнта отримає повну страхову суму та додатковий інвестиційний дохід.

 
ПОВНА АБО ЧАСТКОВА ВТРАТА ПРАЦЕЗДАТНОСТІ АБО ІНВАЛІДНІСТЬ

СК «ТАС» виплатить Клієнту страхову суму, яка може бути направлена на лікування та реабілітацію або на зміну способу життя в зв’язку з новими обставинами. А при виборі додаткової опції – звільнення від сплати внесків - СК «ТАС» крім виплати по інвалідності також забезпечить оплату Договору до завершення його дії та Клієнт отримає повну страхову суму та додатковий інвестиційний дохід.

 
ОТРИМАННЯ ТРАВМИ

СК «ТАС» виплатить страхову суму, що, в залежності від отриманої травми, може компенсувати не тільки витрати на лікування та реабілітацію, а й втрату доходу Клієнта в цей період. Ця виплата не зменшить суму накопичень.

Повний перелік опцій, які можна включити до накопичувального договору і які покривають непередбачувальні випадки можна побачити тут.
Як працює програма накопичувального страхування?
  • Перший рік
    • Визначення мети, суми та строку накопичення
    • Укладення Договору накопичувального страхування
    Спільно з Фінансовим консультантом Клієнт визначає мету накопичення коштів. Залежно від обраної мети визначається сума та строк страхування. Для укладення Договору страхування Клієнт заповнює заяву на страхування, додає до заяви копії документів, необхідних для укладення договору та сплачує перший внесок.
  • Час накопичення (строк дії Договору)
    • Сплата чергових внесків за Договором страхування
    • Отримання фінансового захисту
    • Отримання щорічного інвестиційного прибутку на вкладений капітал
    Клієнт оплачує чергові внески. Страховая компанія вкладає кошти Клієнта в фінансові існтрументи – забезпечуючи йому інвестиційний прибуток. Динаміку інвестиційного прибутку, заробленого для Клієнтів компанії, можна подивитись тут. Разом із накопиченням Страхова компанія забезпечує фінансовий захист клієнта на випадок настання непередбачених подій (нещасний випадок, травма, настання хвороби тощо). Перелік непередбачуваних ситуацій, у випадку яких клієнт може обрати захист наведено тут
  • Рік закінчення дії Договору
    • Завершення сплати внесків, отримання виплати за Договором страхування
    По закінченню дії Договору страхування Вигодонабувач, визначений в Договорі,  отримує страхову виплату, яка складається зі Страхової суми по Дожиттю та додаткового інвестиційного доходу, накопиченого за період дії Договору.
Зацікавились програмою накопичення?

Дізнайтесь більше:

  • Фiнансовий консультант online
  • Зателефонувати до контакт-центру 0 800 500 117
  • Завантажити умови програми
  • Завантажити частину 2 до Заяви на страхування за програмою «ТАС - Лайф»
  • Завантажити частину 2 до Заяви на страхування за програмою «ТАС - Юніор»
  • Вважаєте пропозицію цікавою – перешліть опис програми другу
Новий партнер у Клубі Успішних Дітей - Дитяча Школа Раннього Розвитку четвер, 2 серпня 2018 р.
Медична підтримка цілий рік від нашого партнера МЦ "Інго"! вівторок, 3 липня 2018 р.
Welcome to the GREEN COUNTRY! вівторок, 26 червня 2018 р.
Квест-кімнати "Замкнені" - новий партнер Клубу Успішних Дітей! вівторок, 19 червня 2018 р.