This version of the page http://kbu.org.ua/index.php?id=766 (185.104.45.20) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-26. The original page over time could change.
Новини - Конфедерація будівельників України (КБУ)
(044) 200 04 52

Новини

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ОФОРМЛЕННЯ МАТЕРІАЛІВ, ЯКІ ПОДАЮТЬСЯ НА КОНКУРС - КРАЩІ БУДИНКИ І СПОРУДИ, ЗБУДОВАНІ ТА ПРИЙНЯТІ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ У 2016 РОЦІ
8 червня 2017

1. Довідка про технічні характеристики об’єкта, яка повинна бути стислою і містити інформацію про основне призначення об’єкту будівництва, його специфіку та позитивні якості, особливості проектування та будівництва.p>

2. Основні креслення (в електронному вигляді), за якими здійснено будівництво, в розмірах, зручних для перегляду (типові проекти-викопіювання із генерального плану ділянки, кварталу, комплексу забудови, при будівництві за індивідуальним проектом – крім генплану, плани першого і типових поверхів, фасади).

3. Фотокартки (обов’язково в електронному вигляді на 300 dpi) загального вигляду будинків (будівель), панорами комплексів, фотознімки інтер'єрів, які розкривають виконавчу майстерність робітників, знімки фрагментів фасадів будинків і елементів благоустрою. Кожний об'єкт, що подано на конкурс, повинен мати два примірники фотокарток (не менше трьох). На зворотній стороні фотокартки зазначається назва об'єкта і зображеного елемента або деталі. Не слід подавати фото, на яких не зображено будівлю чи її елементи.

4. Документ (сертифікат або декларація) про готовність об’єкта до експлуатації.

5. Відгук організації, яка експлуатує об'єкт.

6. Рекомендації (за наявності).

Запрошуємо до участі у проектах

5 o'clock

Дискусійний майданчик, до якого долучилися чимало фахівців будівельної галузі, громадськості, місцевого самоврядування та ЗМІ.

ФРОНТ-ОФІС

Надійний юридичний партнер будівельного бізнесу

CoST

Iніціатива із прозорості у будівельній галузі (Construction Sector Transparency Initiative або CoST)

Центр розвитку будівельної галузі

Забезпечимо захист інтересів власників нерухомості.

Надаємо онлайн доступ до першоджерел

  • Законодавство
  • ДБН
  • Законопроекти
  • Обговорення

Контакти

Україна, 04053, м. Київ, Бехтеревський пров., 4
тел./факс: (044) 200 04 52
e-mail: office@kbu.org.ua

Прес-служба КБУ
тел.: (044) 200 04 51
e-mail: pr@kbu.org.ua