This version of the page http://pravda.if.ua/news-138549.html (178.20.156.56) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-25. The original page over time could change.
Правда.if.ua — Американські винищувачі обстріляли російські бойові літаки у Сирії

Американські винищувачі обстріляли російські бойові літаки у Сирії

Tweet
Американські винищувачі F-22 здійснили попереджувальний вогонь після того, як два російські реактивні літаки Су-25 увійшли до узгодженої зони деескалації у Сирії, за яку відповідають США
 

 

Про це повідомляє Reuters.

Після того, як російські літаки перетнули кордон зони деескалації на схід від річки Євфрат, американські винищувачі були підняті по тривозі. Вони були змушені зробити декілька попереджувальних пострілів. Лише після цього російські літаки покинули цю територію.

За словами американських джерел, ситуація розвивалася кілька хвилин, бо Су-25 кілька разів порушували лінію розмежування. За словами американського військового чиновника, в цьому районі також перебував російський винищувач Су-35.

  • Нагадаємо, 16 листопада Росія наклала вето на резолюцію Ради безпеки ООН, яка передбачала розширення міжнародного розслідування використання хімічної зброї у Сирії.
  • 17 листопада збройні сили Іраку захопили прикордонне місто Рава - останнє місто, яке лишалося під контролем терористичного угруповання "Ісламська держава".
  • Рава межує з Сирією, чия армія оголосила перемогу над бойовиками 9 листопада, захопивши останнє підконтрольне "ІД" місто на кордоні з Іраком.
  • 26 листопада бомбардувальники ПКС Росії завдали групового удару по об'єктах "Ісламської держави" у провінції Дейр-ез-Зор, загинули понад 70 людей.
  • 11 грудня президент Росії Володимир Путін наказав почати виведення російського військового угруповання з Сирії в пункти постійної дислокації на території Росії.
  • Після виведення російських військ з Сирії там залишиться авіація і засоби протиповітряної оборони, а також інженерні війська.
  • Верховна представниця ЄС Федеріка Могеріні заявила 12 грудня, що війна в Сирії не завершена, а США не поспішають виводити звідти свої війська.

15 грудня 2017, 8:24  Версія для друку   Відправити другу   До закладок   Лист редактору

Якщо ви помітили помилку виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.



Коментарі:
, 25 січня, 11:13
Чем гордятся украинцы и все ,что осталось-это БРЕХНЯ!А пишут для брехливых омерыканьци!Так по тихому из когда то нормальных людей превращают нацию в тупых идиотов или уже превратили!
Відповісти

, 02 серпня, 17:00
Кандидатуру Порошенко уже согласовали Нынешний президент Украины удобен тем, что «работает» на Вашингтон, но действует иногда в интересах России
Відповісти

, 15 червня, 17:49
сегодня June 15/2018, 09:20 Трамп анонсировал скорую встречу с Путиным По словам американского президента, стороны активно прорабатывают детали и место предстоящего американо-российского саммита на высшем уровне, для встречи лидеров мировых супердержав рассматривается столица Австрии Вена. Отметим, что именно столицу альпийской республики для встречи со свои американским коллегой рассматривает и президент России Владимир Путин. Во время своего недавнего визита в Австрию российских лидер обсудил этот вопрос с федеральным канцлером Себастьяном Курцем.
Відповісти

, 27 січня, 20:02
Брехня це їснування українства.А якщо Ви не вміете брихати то вас бандерізм навчить.
Відповісти

, 27 січня, 20:07
Росія знаходится у Сірії по запрошенню Сірійського уряду, а ось США та Турція увійшли в сірію для ії окупації.
Відповісти

, 27 січня, 20:56
Старі мудрі люди говорили: "Там, де комуніст і маскаль - добра, порядку і спокою не чекай".
Відповісти

, 15 червня, 17:57
Щось вуйко Ви шановний наплутали,Россия держава заможня та сучасна та дуже прибрана.Подвіться як гарно проходить чемпіанат Світу з футболу 1,5 мільйона болівальників приїхало до Росії,фантастично файно!
Відповісти

, 27 січня, 21:10
З ким поведешся - того наберешся. Україна за свою історію так просмерділася монгольськими кізяками, московськими валянками і портянками, що вітер перемін ще не скоро видує з неї цей запах. Тому в нас така висока злочинність і корупція, така ненависть і неповага до людини.
Відповісти

, 29 січня, 12:51
Не надо каждый раз путать украинцев с восточно-польским дерьмом которое присоединили (непонятно зачем по воле Сталина)притянули за рога всякое ДЕРЬМО,назвали почему-то??????украинцами??хотя эти выблядки вообще к украинству не имели никакого отношения!Хватит путать украинцев с "западенским"тупым,недоразвитым быдлом!
Відповісти

, 27 червня, 16:36
100%
Відповісти

, 29 січня, 23:39
Серед українських лідерів найбільш нормальними є ті, які шукають союзу з передовими і цивілізованими державами Європи і світу. Наприклад, Мазепа який дружив з Швецією. А ті політики, чиновники, судді, правоохоронці, які зловживають своїм становищем і використовують його для задоволення хижацько-паразитичних інтересів своїх і своїх родин, дальше Варшави і Москви нас не заведуть, хіба що до юрт з якутськими і бурятськими шаманами, забайкальських і монгольських степів.
Відповісти

, 10 червня, 6:00
Разыскивается Украина ! Возраст 26 лет. В феврале 2014 года вышла из дома, пошла в ЕС и не вернулась. Была одета в вышиванку, жёлто - голубые кружевные труселя, на голове - кастрюля. Страдает суицидальными наклонностями, галлюцинациями, манией величия и отсутствием памяти. Склонна к клептомании и попрошайничеству. Кто найдёт: шлите её нах...подальше и никуда не звоните! ....................Уставшие соседи...
Відповісти

, 27 червня, 16:52
06.262018 «Я скажу вам кое-что. Мы хотим наладить с Россией хорошие отношения», — заявил американский лидер.Власти Австрии начали подготовку к проведению запланированной на середину июля встречи президента России Владимира Путина с президентом США Дональдом Трампом в Вене. Как сообщают австрийские СМИ, дипломаты обеих стран несколько дней уточняли детали грядущего саммита.
Відповісти

, 02 липня, 4:11
Михаил Боярский забыл слова на сцене, когда узнал о победе России в матче с Испанией Народный артист РФ Михаил Боярский, один из самых известных российских футбольных болельщиков, признался что забыл слова на сцене, когда узнал о результате матча российской сборной с испанской командой
Відповісти

Додати новий коментар




Останні новини з категорії Політика:
Турчинов: РФ може розпочати широкомасштабні бойові дії у будь-який момент
15 грудня 2017, 5:40
У Бурштині відбувся форум «Бурштин – 2025: Перспективи та виклики»
14 грудня 2017, 20:18
Держдеп США висунув українській владі вимоги для отримання фінансової допомоги МВФ
14 грудня 2017, 14:37
Саакашвілі зробив гучну заяву щодо балотування у президенти України
14 грудня 2017, 11:34
Борис Колесніков: Вибори в парламент повинні пройти за пропорційною системою з відкритими списками
14 грудня 2017, 11:27