This version of the page http://pravda.if.ua/news-138115.html (178.20.156.56) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-25. The original page over time could change.
Правда.if.ua — Прикарпатські авіатори підбили підсумки року: попередили 17 випадків порушення повітряного простору України (фоторепортаж)

Прикарпатські авіатори підбили підсумки року: попередили 17 випадків порушення повітряного простору України (фоторепортаж)

Tweet

На базі Івано-Франківської бригади тактичної авіації для підведення підсумків діяльності підпорядкованих військ у 2017 році та оцінки задач на наступний період відбулись збори керівного складу частин Повітряного командування “Захід”.


Командир Повітряного командування “Захід” Олексій Марченко особливу увагу приділив аналізу набутого досвіду та досягнутих результатів:

“У 2017 році ми виконували завдання щодо протиповітряної оборони й не тільки в зоні відповідальності повітряного командування. Основні зусилля зосереджувались на прикритті від ударів з повітря та недопущенні нанесення авіаційних ударів по військам та важливим державним об’єктам. Наші частини приймали участь у проведенні заходів територіальної оборони, утримували аеродромну мережу в готовності до забезпечення польотів та перельотів авіації та виконали багато інших завдань, у тому числі в зоні проведення антитерористичної операції. За звітний період, завдяки злагодженій роботі наших фахівців, попереджено 17 порушень порядку використання повітряного простору України та перетину державного кордону Держави. Протягом 2017 року проведений великий обсяг робіт щодо модернізації та нарощування системи зв’язку, отримано новітню техніку для забезпечення роботи радіотехнічних військ, прийнято в стрій модернізовані вітчизняними заводами літаки. Нам є, чим пишатись!, – підсумував генерал-майор Олексій Марченко.

В країні, де четвертий рік триває неоголошена війна, будь-яка зустріч військових професіоналів має за мету активний обмін досвідом, тим більше, якщо це командна ланка.

Тож на військовому летовищі було організовано ряд показових та інструкторсько-методичних занять з великим об’ємом практичних дій. Порядок посилення охорони та оборони об’єктів військової частини, дії особового складу варти та чергового підрозділу по відбиттю нападу диверсійно – розвідувальних груп на військові об’єкти, включаючи дії по безпілотним літальним апаратам, – бездоганно продемонстрував особовий склад, що був залучений до показових занять.

Пожежний розрахунок авіаційної частини показово виконав нормативи з гасіння пожежі на потенційно небезпечних об’єктах. Цікавим для представників родів військ Повітряних Сил виявилось заняття по забезпеченню та проведенню льотної зміни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Джерело
09 грудня 2017, 16:25  Версія для друку   Відправити другу   До закладок   Лист редактору

Якщо ви помітили помилку виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.

Додати новий коментар




Останні новини з категорії Фоторепортаж:
“Шекспір проти Шиллера”: в Івано-Франківському театрі відбувся двобій персонажів з різних епох (фото+відео)
15 грудня 2017, 8:02
Матері дітей-інвалідів хочуть, щоб влада Франківська збільшила їм допомогу
15 грудня 2017, 6:39
Юній прикарпатці необхідна допомога у боротьбі з раком
15 грудня 2017, 2:25
Вони врятували світ: у Франківську вшанували пам’ять героїв-ліквідаторів аварії на ЧАЕС (фоторепортаж)
15 грудня 2017, 1:09
У Франківську урочисто відсвяткували шосту річницю проголошення Митрополії (фото)
15 грудня 2017, 0:15