This version of the page http://pfl.ua/custom/partneri (217.20.166.185) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-23. The original page over time could change.
Професіональна футбольна ліга України

ТМ JAKO

ТМ JAKO підтримуватиме ПФЛ в проведенні соціальних ініціатив ліги та роботі з вболівальниками.

 

FEDORIV

FEDORIV, брендингове агентство №1 в Україні, розробляє нову систему ідентифікації ліги.

Чемпіонат України з футболу – всеукраїнські змагання, що збирають найбільшу в країні глядацьку аудиторію серед спортивних заходів. Але впродовж 20 років Чемпіонати Першої та Другої ліг не мали конкретної привабливої бренд-платформи, а отже і можливості зробити їх впізнаваними. Останнім часом ПФЛ використовувала навіть не логотип, а герб, якій відповідав тому часу, у який  його було зроблено.

Розробити нову систему ідентифікації за прикладом УЄФА – логотипи ліги, Чемпіонатів Першої та Другої ліг, які б відображали цінності ліги і характеризували її сутність і головну відмінну рису – наявність молодих українських футболістів, що роблять свої перші кроки в футболі і ставлять за мету зростати – ПФЛ довірила українському брендинговому агентству FEDORIV, що співпрацює з відомими українськими і міжнародними брендами – «Новою поштою», OLX, Ощадбанком, Океаном Ельзи, урядом Казахстану.

 

TM SWIFT

30 березня 2016 року Професіональна футбольна ліга та ТМ SWIFT оформили партнерську угоду. У рамках партнерства сторони домовилися про взаємовигідну співпрацю, яка має на меті активізацію роботи з уболівальниками, реалізацію суспільно важливих проектів, участь у спільних програмах, сприяння розвитку масового футболу, обмін інформацією та досвідом.

Сергій Макаров, президент ПФЛ: «Ми відкриваємо нову сторінку в своєму розвитку і плануємо розширити межі, в яких працюємо. Ми зацікавлені в тому, щоб зробити змагання конкурентоспроможними, і віримо, що наше партнерство сприятиме збільшенню відвідуваності матчів».

Віталій Швидкий, власник ТМ SWIFT:  «Упевнений, що наше партнерство сприятиме популяризації змагань. Ми маємо досвід співпраці з клубами ПФЛ з сезону 2006/07. Цього року форму SWIFT для ФК «Черкаський Дніпро» було визнано найкращою формою Чемпіонату України з футболу сезону 2015/16. Ми зацікавлені в тому, щоб забезпечити умови для максимального збільшення популярності змагань».

#житифутболом

Кожного місяця, починаючи з березня 2016 року, TM SWIFT нагороджувала переможців фотоконкурсу #житифутболом цінними подарунками.

 

Технічний партнер матчів  ПФЛ проти Журналістів

У рамках святкування 20-річчя ПФЛ України у столичному Гідропарку на полі Міста спорту, яке люб`язно було надано Асоціацією пляжного футболу України, відбувся символічний матч за участю Адміністрації ПФЛ та провідних спортивних журналістів. Приємним српризом став подарунок від офіційного партнеру ПФЛ - ТМ Swift, яка надала футбольну форму для учасників обох команд матчу.

   
   

 

«Не залишити поза грою»

     

 

Нагородження найкращих клубних ЗМІ

ПФЛ впроваджує проведення конкурсів серед представників прес-служб, метою яких є визначення кращих журналістів, що їхня робота є прикладом творчої майстерності.

Авторитетне журі конкурсу на чолі з президентом ПФЛ Сергієм Макаровим визначає кращих серед представників ЗМІ. ТМ SWIFT надає цінні призи найкращим у кожній номінації. У 2016 році переможців було нагороджено на Конференції ПФЛ 24 червня 2016р і на засіданні Ради ліг 5 грудня 2016 року.

   
 

 

Розіграші цінних подарунків

В квітні та травні 2016 ПФЛ спільно з ТМ SWIFT провела розіграш фірмових бейсболок серед вболівальників матчів.

ПФЛ обрала 4 клуби, які проводитимуть розіграші призів від ТМ SWIFT кожної домашньої гри. Ними стали: ФК «Авангард» /Краматорськ/, ПФК «Суми», МФК «Миколаїв» та ФК «Тернопіль». Починаючи з вересня,  кожну домашню гру буде розіграно 1 фірмовий рюкзак та 3 фірмові чашки.

     

 

ВИДАВНИЦТВО СТАРОГО ЛЕВА

Видавництво Старого Лева, одне з найпрогресивніших видавництв України, підтримало в 2016 році ініціативу ПФЛ з проведення «Зіркових уроків футболу».

   
   

 

TM MITRE

ТМ Mitre, англійський виробник  спортивного екіпірування, в рамках «Зіркових уроків футболу» надала кожній з 10 шкіл-учасниць фірмові м`ячі для уроків фізкультури.