LF-SA

УЛЬТРА КОМПАКТНИЙ КОНЦЕПТ-КАР

Світова прем’єра нового концептуального автомобіля Lexus LF-SA відбулася на Женевському автосалоні в 2015 році. Ця модель не лише вносить дух пригод у щоденні подорожі містом, а також кидає виклик незвіданому.

  • КОНЦЕПТ-КАР LF-SA

    Ми звернулися до європейського дизайнерського бюро ED2 з пропозицією створити концептуальне бачення міського малогабаритного автомобіля з посадковою формулою 2+2. Результат – спрямований на водія дизайн концептуального автомобіля, який об’єднує як дух пригод поїздки на вихідні дні, так и щоденні подорожі містом (SA з англійської означає «маленький шукач пригод»).

    У концептуальному автомобілі LF-SA поєднано сміливу інтерпретацію філософії дизайну Lexus під назвою «L-finesse», а особливу увагу приділено задоволенню від перебування за кермом.

    Концептуальний автомобіль LF-SA досліджує майбутнє, у якому водії автомобілів Lexus як і раніше матимуть можливість користуватися розкішшю самостійного керування автомобілем, одночасно насолоджуючись найсучаснішими можливостями використання портативної електроніки, інформаційно-розважальної апаратури та засобами безпеки.

СМІЛИВА, КОМПАКТНА ЕЛЕГАНТНІСТЬ

Концептуальний автомобіль Lexus LF-SA справляє враження особливо міцного та надійного транспортного засобу. Конструктори Lexus зробити його з надзвичайно компактними габаритами, маневреністю та динамічністю, які притаманні справжньому міському автомобілю.

  • ДАЛЕКОГЛЯДНИЙ ДИЗАЙН

    Контраст між западинами та опуклостями на панелях кузова підкреслено ефектними заглибинами над колісними арками, особливо у задній частині, роблячи пропорції конструкції унікальними та надаючи їй напрочуд динамічний й цілеспрямований вигляд.

  • ЗАХОПЛЮЮЧІ ВІДКРИТТЯ В КОЛІРНІЙ ГАММІ

    Дух пригод відображено навіть у кольоровому оформленні концептуального автомобіля: зоряно-сріблястий колір кузова нагадує про дослідження космосу, а салон – про видовищне сонячне затемнення.

ІНТЕР’ЄР LF-SA

Попри свої відносно невеликі зовнішні габарити, концептуальний автомобіль LF-SA приємно здивує вас розмірами салону. Таке відчуття просторості підкреслюється стрімкою формою передньої панелі і унікальним налаштуванням керма і педалей.

  • ДИЗАЙН, ОРІЄНТОВАНИЙ НА ВОДІЯ

    Оскільки у міських автомобілях зазвичай подорожує лише сам водій, застосування посадкової формули 2+2 у салоні надає йому головну роль. Сидіння водія зафіксовано, а от положення керма та педалей можна регулювати. Таким чином автомобіль йде на зустріч водієві, а не навпаки.

  • ПРОСТІР ДЛЯ ДОСЛІДЖЕННЯ

    Сидіння переднього пасажира можна відсунути, щоб дозволити пасажирам потрапити на задні місця. В дизайні салону використано простір, матеріали та об’єм таким чином, щоб створити дві чітко визначені, еліптичні зони, що частково пересікаються.

  • ЦІЛІСНИЙ ТА ІНТУЇТИВНИЙ

    До складу інформаційно-розважальної системи входить розташований у комбінації приладів цифровий екран, на якому картинка схожа на голограму, та ширококутна проекція показників роботи автомобіля на лобове скло.

Next steps

ВОДНЕВИЙ СЕДАН

LF-FC

КОМПАКТНИЙ КОНЦЕПТУАЛЬНИЙ КРОСОВЕР

UX