This version of the page http://eba.com.ua/partnership (144.76.114.103) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-21. The original page over time could change.
Партнерство - European Business Association
  • Місто:
  • 044 496 06 01

Партнерство

Важко залишатися лідером без постійного розвитку та відкриття небачених горизонтів ринку. Нові неординарні проекти, як правило, побудовані на співпраці, оскільки синергійно поєднуються аспекти різних сфер.

Ми дуже любимо наших партнерів, які допомагають нам ставати іншими, ще кращими. Кожен з них є унікальним і взаємодія побудована виключно на збереженні особливостей діяльності.

Переваги

Статус компанії
Доступ до широкої аудиторії
Знайомство з компанією
Інформаційна підтримка

Наші партнери

Офіційні партнери

Партнери заходів

Партнери розвитку

Регіональні партнери

Юридичні партнери

Переваги:
  • Довготривала співпраця від 1 року та більше. Асоціація має широкий набір інструментів для просування вашого бренду або ж окремих послуг. Якість роботи – наш ключовий критерій.
  • Гнучкість наповнення та перегляду пакету партнерства. Ми розуміємо, як стрімко розвивається ваш бізнес, тому готові змінюватись разом задля спільного зростання.
Переваги:
  • Можливість особистої комунікації з вашими потенційними клієнтами. Заходи варіюються за тематикою та цільовою аудиторією.
  • Візуалізація компанії розробляється в залежності від потреб вашого бренду.
Переваги:
  • Діліться кейсами та кращими практиками з вашої цільовою аудиторією.
Переваги:
  • Підтримка цільових запитів на регіональному рівні.
Переваги:
  • Підтвердження професійної кваліфікації у реальних кейсах.
Group 4 Created with Sketch.
Group 8 Created with Sketch.

Корпоративне спонсорство

Взаємовигідна співпраця з великими перевагами

— Ріст компанії з Асоціацією

— Ріст компанії без Асоціації

01
Комплексний підхід задля досягення цілей компанії.
02
Підтримка цільових запитів
03
Індивідуальний підхід на всіх рівнях співпраці
Долучитися

Відгуки партнерів

Ольга Горбановська
партнер, керівник практики People Advisory Services, компанія EY в Україні

Багаторічна співпраця EY та ЕВА відкриває чимало можливостей для розвитку бізнесу. Ми радо ділимося своєю експертизою на ринку праці, поширюємо найкращі практики управління персоналом та обмінюємося досвідом з провідними роботодавцями. Проекти, реалізовані спільно з ЕВА, мають значну цінність для всіх учасників, адже забезпечують можливість безпосереднього спілкування з цільовою аудиторією – компаніями-лідерами у своїх галузях, об’єднаних прагненням до вдосконалення ділового середовища…

Читати більше
Андрій Стельмащук
керуючий партнер «Василь Кісіль і Партнери»

«Василь Кісіль і Партнери» є офіційним юридичним партнером «Європейської Бізнес Асоціації» з 2008 року. Наша співпраця базується на спільних цінностях прозорості, відкритості, нетолерантності до корупції. Саме тому ми разом із Асоціацією працюємо над гармонізацією законодавства та поліпшенням бізнес-середовища в Україні. Важливо, що є майданчик, який об’єднує відповідальні компанії, наближає нас до європейських принципів ведення бізнесу, пошуку ефективної взаємодії між бізнесом…

Читати більше
Алексей Авсиевич
генеральный директор компании «2Amovers»

В конце 2015 года мы с Ассоциацией Европейского Бизнеса в Украине первый раз встретились в качестве потенциальных партнеров и приступили к обсуждению наших партнерских отношений. Уже в начале 2016 мы вступили в активную фазу партнерства.  Быть членом Ассоциации и быть её партнером – колоссальная разница! Делать свою работу и получать за нее положительный отклик – это большое удовольствие, но делать…

Читати більше