Gérer les cookies*

НОВИЙ PEUGEOT 308 SW

PEUGEOT Новий 308 SW Універсал

від 558 700 грн

СКОНФІГУРУВАТИ

Новий сімейний універсал PEUGEOT 308 SW зробить будь-яку подорож безтурботною та веселою. Не важливо, їдете ви до найближчого супермаркета чи в далеку подорож на море. Відкрийте для себе новий тип комфорту.

НОВИЙ PEUGEOT 308 SW, ПОТУЖНИЙ І СПОРТИВНИЙ

ДЕМОНСТРУЮЧИ СВІЙ СТИЛЬ

Граційні та плавні лінії нового сімейного універсалу PEUGEOT 308 SW запрошують до зовсім нового світу. Його експресивна передня частина, сміливі ходові вогні, видимі вдень і вночі, та елегантні 16-дюймові диски  Zyrconi створюють неповторне враження.

КЕРОВАНИЙ ВІДЧУТТЯМИ

PEUGEOT i-Cockpit® з унікальним набором функцій перетворює ваші відчуття від кермування на справді безпрецедентний досвід. Збільшіть октанове число насолоди за кермом з пакетами Hi-Fii  та Driver Sport Packi.

НОВИЙ 308 SW GT LINE. ЕЛЕГАНТНИЙ І СПОРТИВНИЙ

СУЧАСНЕ ОЗДОБЛЕННЯ

Сучасний, стильний та спортивний – новий PEUGEOT 308 SW GT Line можна доповнити люксовими функціями й оздобленням. До ваших послуг різноманітні варіанти оформлення та стильні алюмінієві акценти

КОМФОРТИЙ САЛОН

Для максимального задоволення від поїзки користуйтеся новими розумними функціями допомоги водієвіi.

ПРОСТІР І МОДУЛЬНІСТЬ

Насолоджуйтеся навколишнім світом, споглядаючи його через  панорамний дах i нового просторогоPEUGEOT 308 SW GT Line під час кожної поїздки. 
Завдяки функції Magic Flat  спинки задніх сидінь складають, утворюючи ріну підлогу, аби ви могли розмістити навть дуже довгі предмати вантажу.

ГАЛЕРЕЯ

ЗНАЙТИ ДИЛЕРА

Помилка завантаження

ВАС МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

СКОНФІГУРУВАТИ
СКОНФІГУРУВАТИ