This version of the page http://uainsur.com/news/56040/ (91.223.223.123) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-08-18. The original page over time could change.
В Києві з робочим візитом перебував представник акціонерів СК «ПРОВІДНА»
Головне
  • Hовини ЛСОУ
  • Новини страхування
  • Анонси
  • Дайджест ЛСОУ
  • Огляд преси
  • Дні народження
  • Пам’ятка клієнта страхової компанії
  • Фоторепортаж
Відкрите страхування
  • Ризикове страхування
  • Страхування життя
Законодавство
  • Закони України
  • Кодекс етики в страховій діяльності
  • Фінмоніторинг
  • Перелік страхових компаній України, що здійснюють страхування подорожуючих до країн ЄС/Шенгенської зони

В Києві з робочим візитом перебував представник акціонерів СК «ПРОВІДНА»

На початку березня в Києві з робочим візитом перебував представник акціонерів СК «ПРОВІДНА» — Директор IIC Ukrainе B.V. (Нідерланди), який також обіймає посаду Голови Наглядової ради СК «ПРОВІДНА», Якоб Вестерлакен.

Підчас робочих зустрічей з керівництвом ПРОВІДНОЇ обговорювалися результати діяльності Компанії за підсумками 12 місяців 2017 року, стан конкурентного середовища, нововведення на українському страховому ринку.

Пан Вестерлакен зазначив, що 2017 рік був непростим, але ПРОВІДНА впевнено реалізовувала прийняту стратегію розвитку. Була виконана серйозна робота з оптимізації технологічних і організаційних процесів в компанії. У 2017 році стартувала впровадження передових IT-технологій на основі європейського досвіду, були реалізовані якісні поліпшення клієнтського сервісу, зокрема відкриття нових майданчиків і розширення штату співробітників медичного асистансу. Також були розроблені і впроваджені нові страхові продукти, які відповідають потребам широкого кола клієнтів.

Такі масштабні заходи потребували істотної інвестиційної активності власників компанії. Оцінюючи їх ефективність за підсумками періоду, представник акціонерів заявив, що акціонери задоволені результатами інвестицій в «ПРОВІДНУ», якими досягнуто необхідного ефекту, а також зазначив, що за своїми фінансовими результатами Компанія посідає гідне місце серед інших інвестиційних проектів IIC B.V.

За підсумками 12 місяців 2017 страхова компанія «ПРОВІДНА» збільшила обсяг страхових премій порівняно з аналогічним періодом минулого року на 3,39%. Сума страхових платежів склала 813,36 млн грн. За підсумками року ПРОВІДНА входить в п’ятірку лідерів по чистих премій на страховому ринку України.

У страховому портфелі компанії найбільшу частку мають добровільне медичне страхування (44,02%) і транспортне страхування, в т. ч. ОСЦПВ — 33,05%. На 1.78% збільшився обсяг премій зі страхування ОСЦПВ, сума зборів досягла 268,8 млн грн., що дозволило увійти в трійку лідерів на українському ринку ОСЦПВ.

Сума премій ДМС склала 358,8 млн грн, що на 24,2% більше, ніж за 2016 рік. Протягом останніх років ПРОВІДНА залишається абсолютним лідером на українському ринку ДМС, посідаючи перші місця у професійних рейтингах за як обсягами зборів страхових премій, так і за обсягами виплат страхових відшкодувань своїм клієнтам.

Страхові виплати СК «ПРОВІДНА» за 12 місяців 2017 склали 484,33 млн грн.

Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» у 2017 р. Підтвердило рейтинг фінансової стійкості компанії на рівні uaАА +. Цей рейтинг є найвищим з можливих за національною шкалою для страхових компаній, які зареєстровані і працюють в Україні. Згідно з цим рейтингом ПРОВІДНА в порівняно з іншими страховиками, характеризується як компанія з дуже високою фінансовою стійкістю. Сьогодні СК «ПРОВІДНА» — одна з найбільших компаній українського страхового ринку якій довіряють понад 1 млн її страхувальників, значна частина яких — це великі міжнародні та вітчизняні компанії, посольства зарубіжних країн.