Коли хочеш відпочити від свого рідного, галасливого міста біля теплого моря, то вибираєш те місце, де все різниться від нього. Якщо то зима, то зрозуміло, що хочеться гірськолижного відпочинку, коли ж то теплі дні - то до наснаги дзвінка тиша разом із прозорим від чистоти повітрям. Звичайно, збираємося до Карпат, туди де гори рясно вкриті ялинками, дивовижні скелі вражають своєю величчю, а забуті джерела такі ж цілющі, як і двісті років тому.

Отже, збираємось на відпочинок у Славському - невеликому містечку, що розкинулось серед високих гір Прикарпаття, більш відомого, як найстаріший гірськолижний курорт в Україні. Бо перші підйомники і трампліни в ньому були закладені ще на початку минулого сторіччя. Звичайно, тут все пристосовано для спуску з гір, як новачкам чи діткам, так і тренованим лижникам. Не менш цікавими буде катання на снігоходах, що додасть екстриму і веселих емоцій.

Та не тільки зимовими розвагами потішить Славське, а й тихим полюванням на ягоди та величезні білі гриби восени, такою риболовлею влітку, що рибу можна зловити руками, а також катання із задоволенням на гірських велосипедах по цікавих маршрутах. Одним із найважливіших факторів є те, що завдяки великій кількості хвойних дерев навкруги, тут чистіше повітря ніж у Східниці.

Варіанти для проживання тут пропонуються різні, та самим доступним є поселення в будиночках, які цікаво оформлені і цілком пристосовані для зручності гостей. Хоча не у всіх пропонується повний пансіон, як в готелях чи пансіонатах, проте є все для самостійного приготування їжі, чи ж можна гарно і недорого посмакувати місцевою кухнею у колибах і ресторанах. До того ж дозвілля можна буде провести в самому селищі, а саме позмагатися у більярді чи в грі у боулінг. Тому для відпочинку у дружній компанії, котеджі Славського - це оптимальний вибір.

Звісно у цій місцині немає, як у Східниці так багато облаштованих бюветів із лікувальною “Нафтусею” та іншими відомими водами. Та є бювети з мінеральною водою”Моршинська”, що лікує хвороби шлунку, та унікальне джерело “Ропа”, що заліковує рани і виразки. А місцеві жителі покажуть інші джерела, якими славився курорт ще і в 19-му сторіччі, чим приваблював до себе аристократів із Австро-Угорщини та Польщі. Зараз у Славському пропонують оздоровлення у SPA-салонах, і це може бути як хвойні, пивні чи мінеральні ванни і різні сауни, так і цілюща трав`яна купіль із мінеральних вод у незвичному дерев`яному чані.

До речі, для тих, кому цікавий пошук ділових партнерів в таких райських місцях, стане в нагоді співпраця із сервісом hotels24.ua через менеджери каналів, про це детальніше написано на сторінці сайту gazeta.ua.

Отож, спробувавши на собі всю силу таких давніх і чудесних мінеральних вод, залишилося тільки відвідати перед від`їздом такі фантастичні місця, як Фортеця Тустань і костел Семи Печалей, та під враженням від цих дивних пам`яток мріяти про те, щоб приїхати сюди знову.