• Факультет комп'ютерних
    наук та кібернетики

    Зараз на факультеті
  • Підготовка IT-фахівців

    Досвід у підготовці високваліфікованих
    фахівців в області прикладної
    математики та інформатики

    Дізнатися більше
  • Електронна бібліотека

    Архів підручників, монографій,
    методичних вказівок та матеріалів
    до навчальних курсів

    Переглянути
104

Викладачів

19 професорів та докторів наук, 59 доцентів та кандидатів наук

1112

Студентів

На факультеті навчається понад 1112 студентів, 90 аспірантів та докторантів

49

Років

Факультет кібернетики заснований 19 червня 1969 року

Привітання
декана

Ласкаво просимо на веб-сайт факультету комп’ютерних наук та кібернетики!
Детальніше

Завітай до
читальної зали

Читалка — перший коворкінг в КНУ, який був створений в грудні 2014 року
Дізнатися більше

Факультет кібернетики Київського національного університету імені Тарса Шевченка був створений 6 травня 1969 року з ініціативи академіка АН України В.М. Глушкова та декана механіко-математичного факультету професора І.І. Ляшка. Майже одразу після створення, факультет кібернетики став потужним центром підготовки фахівців в області обчислювальної математики та інформатики в СРСР.

Нині факультет комп'ютерних наук та кібернетики складається з 9 кафедр: обчислювальної математики, моделювання складних систем, дослідження операцій, теоретичної кібернетики, теорії та технології програмування, математичної інформатики, системного аналізу і теорії прийняття рішень, прикладної статистики, інформаційних систем, де працює 100 викладачів (31 професор, 50 доцентів, 19 асистентів з яких: 30 докторів фізико-математичних наук, 4 доктори технічних наук, 58 кандидатів фізико-математичних наук, 3 кандидати технічних наук).

Сьогодні факультет комп'ютерних наук та кібернетики є одним з найбільших факультетів Київського національно університету імені Тараса Шевченка і являється центром підготовки фахівців за освітньо-кваліфікаційними рівнями "Бакалавр" та "Магістр".

Останні новини

Кар'єрні Можливості

Кількість студентів, що взяли участь в міжнародних стажуваннях:

Міжнародний досвід, професійні зв’язки та перспективи – все це можна легко отримати після стажування в одній із країн світу. На хвилі євроінтеграції українських студентів радо приймають на таке випробування і часто непогано за це платять.

Міжнародне професійне стажування – чудовий додаток до вашого резюме. Маючи такий досвід, знайти хорошу роботу в Україні буде простіше. Найголовніше те, що ви зрозумієте, як працює певна галузь в іншій країні, зможете запозичити ідеї чи привезти додому нові стартапи.